Mikä on 5D Heimo?

Tietoisuuden uusi aika on täällä ja meistä jokaisen on entistä tärkeämpi ymmärtää keitä olemme, mistä tulemme ja miksi. Miten tämä kaikki toimii ihmisyydessä ja moniulotteisuudessa. Laajenna tietoisuutesi ihmisperspektiivistä käsittämään koko universumi ja galaktiset juuresi sekä ymmärrä mikä on roolisi kaikkeudessa. 

Autan Heimossa sua laajentamaan tietoisuuttasi ja elämään tietoisempaa elämää. Tietoinen elämä on avain siihen, että voit elää sisäisestä vapaudesta käsin mielen kahleiden sijaan.

Saa ymmärrystä universumista ja henkisestä polustasi, ymmärrä miksi sinussa tapahtuu muutoksia ja mitä ne ovat. Ymmärrä ajan ilmiöitä tietoisuuden perspektiivistä ja miten ne palvelevat ihmiskunnan kehitystä. 

Ole osa tietoisuuden uuden ajan joukkoa, joka ymmärtää mitä käyt läpi ja kokee samoja asioita. Vastaanota informaatiota uudesta ajasta selkokielellä manseksi.

Jätä neljäs ulottuvuus pysyvästi taaksesi ja avaudu sille, kuka oikeasti olet. 

5D Heimo on kuin tietoisuuden uuden ajan Netflix keskusteluominaisuudella! Kokoonnumme 2 viikon välein Zoomiin vaihtuvien aiheiden pariin. 

Liittymistarjouksena Uuden ajan Joulukalenteri (arvo 29€)💚

Liittymällä viimeistään su 27.11. klo 24 saat ilmaiseksi Uuden ajan Joulukalenterin ja pyhät yöt tietoisuuskalenterin!

Joka aamu sulle tulee energia- ja tietoisuuden laajennusvinkkejä sähköpostiin. Lisäksi saat ohjeet miten hyödynnät jouluaatosta alkavat pyhät päivät ja yöt.

Ostettuasi jäsenyyden tarjousaikana, sut liitetään automaattisesti vastaanottamaan kalenterin sähköpostit 1.12. alkaen.

Liity Heimoon nyt ja saa ilmainen 37 päivän tietoisuuskalenteri

Haluat laajentaa tietoisuuttasi

Haluat ymmärtää kaikkeutta, universumia ja omaa rooliasi siinä. Olet halukas laajentamaan tietoisuuttasi käsittämään moniulotteisuutta ja olemaan yhteydessä tähtijuuriisi. Kaipaat ymmärrystä elämän isommasta kuvasta ja tuntea olevasi osa suurempaa tietoisesti.  

Olet kahlannut henkisiä kirjoja ja kuluttanut videoita. Sisimmässäsi on kuitenkin edelleen kaipuu ymmärtää enemmän ja laajemmin itseäsi sekä universumia. Olet kyllästynyt henkiseen infoon, jonka tiedät jo. Kaipaat lisää ja syvemmälle omalla henkisellä polullasi.  

Sinulla on välähdyksiä tai pysyvämpiäkin kokemuksia laajentuneesta tietoisuuden tilasta. Nyt haluat viedä itsesi pysyvästi viidennen ulottuvuuden laajentuneeseen tietoisuuden tilaan. Olet valmis karistamaan 4D:n laajentuneen mielen informaatiosodan taaksesi ja alkaa vastaanottamaan informaatiota sydämelläsi. 

Tiedät olevasi valmis laajentamaan tietoisuuttasi, joka tapahtuu täydellisessä järjestyksessä. Sisäinen kutsu käy oman henkisen heimon pariin, jossa me kaikki tutkimme itseämme ja universumia viidennen ja kuudennen ulottuvuuden perspektiivistä. 

Mahtavaa, olet siis valmis 5D Heimoon!  

Liity mukaan ja saat kaikki materiaalit heti >>

Tietoisuuden uusi aika ja sen ihmiset

Kun olemme kulkeneet jonkin matkaa henkisen kasvun polkua, niin sisimmästä alkaa kumpuamaan isompia kysymyksiä. Kysymyksiä, joihin on hankalampi löytää vastauksia. Saada informaatiota, jota ei ole vielä moni tällä planeetalla tarjoa. Se ei löydy Youtubesta eikä kirjoista.  

5D Heimo on viidennen ulottuvuuden tietoisuustasolle haluaville ja siellä jo oleville. Olen kulkenut polun neljännen ulottuvuuden vahvasta mielestä käsin elämisestä läpi viidennen ulottuvuuden moniulotteisuuden ymmärryksen ja päätyen kuudennen ulottuvuuden alkuun. Tiedän mitä haasteita, aiheita ja prosesseja viidennen ulottuvuuden tietoisuuden laajennus sisältää ja vaatii. 

Tietoisuuden laajentumista ei voi mitata, vaan se tunnetaan ja koetaan. Jaan tietoa näistä erilaisista kokemuksista, jotta voit ymmärtää itseäsi paremmin. Et ole kokemustesi ja kaikkien kummallisten tapahtumien kanssa yksin. Tietoisuuden laajentumisprosessi voi olla myös hyvin hämmentävä, jos mieli ei ymmärrä mitä tapahtuu. Ja siihen osaan tarjota asioita ymmärrettävästi selittävän tukeni.  

Puhun asioista yksinkertaisesti ja selkokielellä, sillä henkiset aiheet eivät lopulta ole monimutkaisia tai vaikeita. Oma dharmani on tukea ihmisiä laajentamaan tietoisuuttaan ja 5D Heimo sitä todella tekee. Saan tukea, informaatiota ja apua niin omalta korkeimmaltani, kuin myös galaktiselta neuvontaryhmältäni. Heidän ohjauksessaan teen materiaaleja 5D Heimoon.  

Liity 5D Heimoon nyt 45,90€/kk >>

Laajenna tietoisuuttasi Heimossa

5D Heimon hyödyt 

 • Keinot ja informaation laajentaa tietoisuutesi pysyvästi viidenteen ulottuvuuteen 
 • Ymmärryksen asioista mitä sulle tapahtuu tietoisuuden laajentumisen prosessissa ja mihin voit jo varautua ennalta, kun asioita menee uusiksi elämässä  
 • Videopankin tietoisuuden uuden ajan aiheista ja teemoista, joita me kaikki kohtaamme henkisen kasvun polulla 
 • Ymmärryksen elämän isommasta kuvasta, universaalista leikistä ja galaktisista yhteyksistä tällä planeetalla 
 • Ymmärryksen omasta roolistasi ihmisyydessä ja miten se nivoutuu isoon kuvaan 
 • Oman henkisen heimon, joka laajentaa tietoisuuttaa viidennessä ulottuvuudessa ymmärtäen yhä syvemmin omaa moniulotteista olemustaan 
 • Kaisan tuen jokaisessa heimotapaamisessa mieleesi tulleisiin kysymyksiin ja suoran keskusteluyhteyden videolla 
 • Voit kuluttaa materiaaleja omassa tahdissasi ja kaikki on katsottavissa heti  

Heimo käytännössä

 • Voit osallistua livenä heimotapaamisiin tai katsoa videot jälkikäteen. Saat tukea livenä halutessasi tai voit lähettää niitä heimotapaamisia varten ennakkoon
 • Saat henkilökohtaista tukea liveissä ja voit kysyä tietoisia neuvoja oman elämän tilanteisiin
 • Käytössäsi on heti liityttyäsi kymmenien videoiden kirjasto, joita voit katsoa kun sinulla on aikaa. Voit ahmia yötä päivää matskuja jos haluat, tai ottaa maltillisemmin aihepiiri kerrallaan. Kaikki materiaalit on katsottavissa niin kauan kuin olet jäsen  
 • Livet järjestetään kahden viikon välein maanantaisin klo 18 Zoomissa (parittomien viikkojen maanantai)
 • Saat tallenteen 24h sisällä livestä katsottavaksi verkko-alustalle Kajabiin
 • Voit katsoa ja kuunnella materiaaleja Kajabin ilmaisen puhelin appin kautta
 • Kuukausihinta on 45,90€/kk ja voit olla mukana haluamasi ajan (minimijäsenyys aika on 3kk)

Heimo on sua varten

Olet tullut tähän elämään laajentamaan tietoisuuttasi. Sussa on sisäänrakennettuna halu sekä kyky laajentua ja viedä itseäsi koko ajan eteenpäin. Jos pelko tai epäilys valtaa mielen pohtiessasi jäsenyyttä, niin siirrä kysymys sen sijaan sydämeesi. Se mitä sydämesi ohjaa tekemään, on suoraa ohjausta korkeimmaltasi.

Oma korkeimpasi tietää mikä on sinulle tässä kohtaa paras tapa viedä itseäsi uuteen kohtaan. Kun sisäinen kutsu käy, olet lämpimästi tervetullut liittymään joukkoomme.  

Riippumatta henkisen polun kohdasta missä koet olevasi, voit saada sisäisen kutsun liittyä 5D Heimoon milloin tahansa. Vain oma korkeimpasi tietää, oletko valmis merkittävään tietoisuuden laajenemiseen ja energeettiseen shiftiin mitä Heimo tuo tullessaan. Henkisen polun pituudella tai luettujen kirjojen määrällä ei ole väliä.

Olen tavannut ja valmennan ihmisiä, ketkä on alkaneet heräämään 6kk sitten tai olleet henkisellä polulla yli 30 vuotta. Aika on illuusio, joten anna korkeimpasi ohjata mielen sijasta. Kun sisin sanoo kyllä, tiedät sen olevan kutsu mukaan!  

Heimo on sua varten, siellä on tietoisia ihmisiä, tietoisuutta laajentavia aiheita ja keskusteluita.

 

Mitä tietoiset asiakkaat sanoo

“Mietin tuossa vuosi taaksepäin, että olisipa jokin yhteisö, missä olisi samanhenkisiä yhtä “pitkällä” olevia kanssakulkijoita. Löysin 5D Heimon ja voi veljet. On niin upeaa kun voi säännöllisesti kokoontua pohtimaan ajankohtaisia aiheita, saamaan laajentunutta näkemystä, kokea kuuluvansa yhteisöön ja kysyä sekä jakaa omia kokemuksia. Aiheet on aina olleet tajunnan räjäyttäviä ja edellä aikaansa. Kutsuisin tätä pioneerikerhoksi, jos ei olisi jo niin kuvaava 5D Heimo nimi. Aion jatkaa Heimossa, vaikkena aina pääse paikalle, kuuntelen tallenteet mulle sopivaan aikaan ja saan valtavasti arvoa rahalle mitä tähän laitan.” 

”Kaisa on huikee valmentaja! Nimimerkillä luotijunakaistaa kulkeva erittäin tyytyväinen asiakas.” 

”Tykkään sun suoruudesta ja käytännönläheisyydestä, siitä että sä et tee henkisyydestä monimutkaista tai mystistä. Sulla on valtavan iso sydän ja oot aina valmis jeesaamaan eteenpäin.” 

”Pilkot henkisen polun asioita kivasti pienempiin polkuihin, jotka tuotat selkeästi ymmärrettävään muotoon. Annat konkreettisia vinkkejä miten toimia ja susta huokuu rakkaus lajiin.”  

”Puhut asioista rehellisesti, suoraan ja selkeästi. Sun ilo ja nauru tarttuu, ei henkisyyden tarvitse olla vakavaa.” 

Mitä 5D Heimo sisältää

 

Saat kuukausihinnalla kaksi livevalmennusta kuukaudessa ja Heimon keskusteluryhmän tuen Zoom puheluissa valmennusneuvojeni lisäksi. Laajennat tietoisuuttasi materiaalien avulla vauhdilla ja olet energeettisesti tuettu koko ajan.  

Suomessa kukaan ei pysty opettamaan yhtä suurella selkeydellä, tietoisuuden tasolla eikä uniikilla tavalla millä sen teen. Täällä ei vielä ole valmentajia, jotka olisivat 6D:ssä, luoden tietoisuuden uuden ajan aikajanoja. Tapani opettaa sisältää huumoria ja tietoisuuden räjäytystä.  

Heimo ei sovi tiukkapipoille eikä tosikoille. Henkisyys ei ole vakavaa eikä tietoisuuden laajentumista voi suorittaa. Se sisältää yhtä paljon uuden oppimista, kuin antautumista. Sun pitää olla valmis ottamaan vastaan, antautumaan ja hyväksyä, ettei mieli ymmärrä kaikkia Universumin ihmeitä.  

Esimerkkejä Heimon aiheista 

 • Ykseys ja dimensiot 
 • Moniulotteisuus 
 • Maapallokokemus 
 • Sielunsopimukset ja dharma 
 • Heräämisen prosessi 
 • Sielun osat ja kotiuttaminen 
 • Vapaa tahto 
 • Uuden ajan ihmissuhteet ja seksi 
 • Schumanin resonanssi 
 • Ihmiskunnan tietoisuuden laajentuminen 
 • Aikalinjat ja rinnakkaistodellisuudet 
 • Energiahoidot 5D:ssä 
 • Auringon energia 
 • Fyysisen kehon muutokset uudessa ajassa  

5D Heimon kuukausijäsenyys

45,90€

Minimijäsenyys aika 3kk

 • 2 viikon välein ilmestyvä uusi tietoisuusvalmennus
 • Kymmeniä ja kymmeniä sisältöjä heti katsottavissa
 • Tietoinen tuki ja keskustelu Heimossa jokaisessa livessä 
 • Voit osallistua livenä heimoon tai katsoa jälkikäteen
Tästä mukaan 5D Heimoon tänään >>

Mikä on pahinta ja parasta, mitä Heimossa voi tapahtua

Pahin mitä Heimossa voi tapahtua, on että siirryt tarkastelemaan niin itseäsi, elämääsi kuin myös universumia täysin uudesta kohdasta käsin.

Arkiset mielen kotkotukset eivät enää jaksa kiihdyttää mieltä ja lähdet avautumaan elämän isommalle kuvalle.

Sun todellisuus mitä todennäköisemmin alkaa muuttumaan, kun tietoisuutesi shiftaa laajentuneempaan tilaan.

Tajuat, ettet olekaan enää kokemustesi kanssa yksin ja saat tietoisia ratkaisuja oman elämän muutostilanteiden ymmärtämiseen.  

Ilo nähdä sut täällä!

Mää oon energiavalmentaja Kaisa W Koskinen. 

Olen tässä ihmiselämässä tukemassa ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista. Se ei tule koskaan onnistumaan mielestä käsin, vaan paikalle tarvitaan jokin viisaampi, ikuisempi ja laajemman perspektiivin omaava kuin ihmismieli. Se on tietoisuus, korkein minä. 

Korkein minä on yhteydessä universaaliin tietoisuuteen ja sen kautta meillä on yhteys kaikkeuteen. Meissä kaikissa on tämä yhteys ja tieto kaikkeudesta meidän jokaisessa solussa, omassa DNA:ssa. Me vaan ollaan eksytty hetkellisesti ihmisyyteen ja nyt on aika muistaa kaikki se tieto, mihin sulla on aina ollut pääsy. 

5D Heimo on kuin opiskelua väärin päin. Sen sijaan, että oppisit jotain täysin uutta, kyse onkin ikuisen, universaalin tiedon mieleen palauttamisesta. Sen tarkoitus on avata sussa osioita, jotka on olleet kiinni. Laajentaa tietoisuuden väyliä, jotta voit tulla jälleen selkeyteen itsestäsi ja perspektiivistä kaikkeudessa.

Kun saat sisäisen kutsun tulla mukaan tietoisuuden uuden ajan ihmisten joukkoon, toivotamme sut messiin sydän täynnä rakkautta.  

Nähdään Heimossa, 

XO Kaisa 

Kysymyksiä ja vastauksia

5D Heimo

45,90€/kk

Minimijäsenyysaika 3kk.

 • 2 viikon välein ilmestyvä uusi tietoisuusvalmennus
 • Kymmeniä ja kymmeniä sisältöjä heti katsottavissa
 • Tietoinen tuki ja keskustelu Heimossa jokaisessa livessä 
 • Voit osallistua livenä heimoon tai katsoa jälkikäteen
Tule 5D Heimoon >>