Elä korkeimmastasi käsinAloita linjautuminen tänään >>

Yhteys omaan tietoisuuteen

Muodosta vahva yhteys omaan korkeimpaasi, ymmärrä sen kieltä ja intuitiivista ohjausta.

Vastaanota informaatiota korkeimmaltasi miten luoda haluamasi todellisuus, olla rohkea ja toimia. Jätä mielen tasolta käsin operointi taaksesi ja aktivoi uuden ajan navigointijärjestelmä.

Ala elämään synkroniteetissa ja luomaan vaivattomasti. Kirjaudu ydinolemukseesi ja ydintunteeseen, joka on kaiken tekemisesi taustalla oleva voima.

Opi tuntemaan kuka oikeasti olet ja näkemään itsesi laajentuneesta perspektiivistä.

Vahva yhteys ja tietoisuuden laajennus

Haluat muodostaa vahvan yhteyden oman korkeamman minän kanssa. Haluat selkeyttä, rohkeutta ja intuitiivista ohjausta. Olet valmis laajentamaan perspektiiviäsi ja jättämään mielen tasoisen elämän taaksesi.

Et tunne eläväsi täysin linjassa sisimpäsi kanssa. Olet väsynyt elämän takkuamiseen ja vastauksettomuuteen. Haluat löytää selkeän sisäisen ohjauksen ja vahvistuksen elämän valintatilanteisiin.

Sinua kiinnostaa todellinen olemuksesi ja luominen. Haluat aktivoida supervoimasi tuntea ja tutustua korkeimpaasi paremmin. Olet valmis muutoksille ja kwanttiloikille.  

Onnittelut, haluat siis elää omasta korkeimmastasi käsin. Opetan 5 viikon verkkokurssilla miten. 

Aloita eläminen korkeimmastasi käsin tänään >>

Elä korkeimmasta käsin verkkovalmennus

Muodosta vahva yhteys omaan korkeimpaasi ja elä korkeimmastasi käsin. 

5 viikon aikana käymme läpi niin tekniikat, kuin ymmärryksen oman korkeimman kanssa toimimisesta.

Miten linjaudut korkeimpaasi, miten muodostat yhteyden, miten kommunikoit ja saat vastauksia sekä ohjausta.

Lisäksi saat selville oman ydinolemuksesi energian ja mikä on ydintunteesi. Opit luomaan tavalla, joka ylittää kaikki mielen odotukset.

Teet kwanttimatkoja ohjatuissa meditaatioissa, joissa laajennat perspektiivisi oman korkeimpasi tasolle.

 • 5 tunnin pituista videovalmennusta
 • 4 ohjattua kwanttimeditaatiota
 • Valmennusvideot ja kwanttimeditaatiot käytössäsi 6kk
Tule mukaan >>

Muodosta yhteys korkeimpaasi

Korkein minäsi

Sun korkein minä on osa sieluasi. Sielun toinen osa on ihmispersoona, joka tarkastelee maailmaa ja kokemusta rajoittuneisuudesta käsin. Sielun toinen osa, korkeampi minä, elää rajattomuudesta ja universaalista perspektiivistä käsin. Eläessäsi korkeimmastasi käsin, elät suoraan sielustasi käsin.

Tietoisuuden uudet aikajanat

Jokainen ihminen, joka alkaa elämään korkeimpansa kautta, auttaa merkittävällä tavalla tietoisuuden uusia aikajanoja muodostumaan tälle planeetalle.

Olemme siirtymässä neljännen ulottuvuuden mielen tasoisesta räpeltämisestä viidennen ulottuvuuden tietoisuuden uuteen aikaan.

Jatkossa navigaatiojärjestelmänä meistä kellään ei ole mieli ja logiikka, vaan tunteet.

Korkein minä ohjaa tunteilla ja siitä syystä meistä jokainen tulee avaamaan tunnekehonsa jälleen aistimaan saatavaa informaatiota. 

Tunteet on sun supervoima ja sulla on ilo oppia laittamaan ne jälleen päällä, mun tuella tällä kurssilla. 

Tunteet ohjaavat

Jokaisen korkein minä ohjaa maallista toppahousuversiotaan maailman yksinkertaisimmalla tavalla, tunteilla.

Olemme kuitenkin ihmisinä ottaneet tuon supervoiman pois päältä ja emme osaa käyttää tunteitamme siihen, mihin ne on tarkoitettu.

Vastaanottamaan informaatiota ja synnyttämään energiaa luodaksemme henkisestä fyysistä.

Et tullut tänne tuntemaan oloasi kurjaksi etkä luomaan todellisuutta, joka ei tunnu hyvältä. 

Nyt on aika astua sun luomisvoimaan ja alkaa vastaanottamaan ohjausta suunnasta, sun omalta korkeimmalta minältä eli tietoisuudeltasi. 

Elä korkeimmastasi

Olen itse kulkenut polun mielestä käsin elämisestä omasta korkeimmasta käsin elämiseen.

Tiedän miten se tehdään, mitä haasteita se sisältää ja mitkä tekniikat toimivat.

Tämä kurssi ei ole soveltuva, jos ei ole halukas tekemään isoja liikahduksia omassa tietoisuudessa. Nimittäin näiden harjoitusten ja ymmärryksen myötä, et tule enää koskaan olemaan se versio itsestäsi, joka olet nyt.

Tulet linjautumaan yhä vahvemmin sun korkeimpaan minään ja ryhdyt elämään sieltä käsin. Sillä linjauduttuasi et halua enää mitään muuta, sillä tiedät sen olevan niin paras kuin myös parhaimmalta tuntuva tapa elää. 

Omaan korkeimpaan linjautuminen ja sieltä käsin eläminen on prosessi, joka tapahtuu kaikissa lopulta, mutta kun tiedät mitä tehdä ja miten, niin voit shiftata itsesi paljon nopeammin. Ja jos joku on mahtava juttu tietoisuuden uudessa ajassa, niin se on muutosten nopeus. Ne ovat välittömiä. 

Mitä on luvassa

5 viikon verkkovalmennus koostuu viidestä sessiosta, joista jokaisessa saat valmennusosion, opit tekniikoita ja ymmärrystä korkeimman kanssa toimimisesta sekä teemme yhteisen kwanttimeditaation.

Kwanttimeditaatiot vievät sinut mielen toiselle puolen, suoraan yhteyteen tietoisuutesi kanssa. Sieltä käsin ja siellä kun teemme muutoksia, niin ne rikkovat mielen tasolla olevia uskomusrakenteita.

Tulet ulos kwanttimeditaatiosta uudesta tietoisuuden kohdasta käsin. Tämä muuttaa miten toimit ja luot päivittäisessä elämässä, sillä perspektiivisi on uusi ja laajempi. Voit osallistua livenä tai katsoa videot jälkikäteen.

 • Saat joka viikko uuden tietoisuusvalmennus videon katsottavaksi ja harjoitukset omaan arkeen. Pituus 5 viikkoa.
 • Voit esittää kysymyksiä ja vastaan niihin sulle valmennuksen sisällä. 

Uniikki sisältö

Suomessa kukaan ei pysty opettamaan yhtä suurella selkeydellä, tietoisuuden tasolla eikä uniikilla tavalla millä sen teen. Täällä ei vielä ole valmentajia, jotka olisivat 6D:ssä, luoden tietoisuuden uuden ajan aikajanoja. Tapani opettaa sisältää huumoria ja tietoisuuden räjäytystä. Valmennus ei sovi tiukkapipoille eikä tosikoille. Mantrani on seuraa iloa ja myös tämä kurssi kiteyttää hyvin tuon ydinopetuksen. Seuraamalla iloa olet aina korkeimpasi ohjauksessa. 

 • Viikko 1: Energeettinen keskilinja - miten olet yhteydessä kaikkeuteen oman selkärangan avulla.
 • Viikko 2: Intuitiivinen ohjaus - miten saat viestintää itseltäsi ja miten tiedät sen olevan intuitio (eikä mieli).
 • Viikko 3: Ydintunne - mikä on ydintaajuutesi sisimmässäsi. 
 • Viikko 4: Luominen - miten luot ykseydestä ja tietoisuutesi ohjauksessa. 
 • Viikko 5: Eläminen korkeimmasta käsin - kuinka tunnistat milloin elät mielestä ja milloin korkeimmastasi käsin. Ja miten linjaudut aina korkeimpaasi. 

Elä korkeimmastasi käsin

249€

Pääset aloittamaan kurssin heti kirjauduttuasi

 • 5 viikon valmennussisällöt
 • 4 kwanttimeditaatiota
 • Tuen ja neuvonnan kurssin aikana 
 • Joka viikko uusi avautuva osio valmennuksessa
Liity mukaan >>

Palaute kurssista on ollut upeaa, iso kiitos!

Mulla on ollut ilo valmentaa tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2013. Tässä yksi tämän kurssin palautteista:

"En olis uskonut, että viiden viikon aikana näin moni asia menee uusiksi. Siis oon tehnyt niin isoja shiftejä, etten oikein itsekään enää pysy perässä. Vanha uhrius, itsensä pienenä pitäminen ja omaan voimaan astumisen vaikeus ovat jääneet taakse. Haluun toistaa niitä meditaatioita ja palata materiaaleihin, koska ne tuntuu avaavan aina jotain uutta. Huh, kiitos!" 


"Kaisa on huikee valmentaja! Nimimerkillä luotijunakaistaa kulkeva erittäin tyytyväinen asiakas. "

"Tykkään sun suoruudesta ja käytännönläheisyydestä, siitä että sä et tee henkisyydestä monimutkaista tai mystistä. Sulla on valtavan iso sydän ja oot aina valmis jeesaamaan eteenpäin."

"Pilkot henkisen polun asioita kivasti pienempiin polkuihin, jotka tuotat selkeästi ymmärrettävään muotoon. Annat konkreettisia vinkkejä miten toimia ja susta huokuu rakkaus lajiin.”

Mikä on pahinta ja parasta, mitä voi tapahtua

Pahin mitä mielen vinkkelistä voi kurssin aikana tapahtua, on se, ettet enää identifioidu elämään mielestäsi käsin. Tämä voi tarkoittaa sitä, että perspektiivisi elämää kohtaan voi muuttua radikaalisti positiiviseen ja enemmän rakkautta sisältävään suuntaan. Myös kwanttimeditaatiot luovat välittömiä muutoksia, sillä ne vievät tietoisuutta uuteen kohtaan.

Mielen luomat rajoitteet voivat tulla pintaan selkeästi kurssin aikana, mieli kun yrittää pelkojen avulla pitää meidät turvassa. Joten kama saattaa nousta, mutta siten siitä myös vapautuu.

Paras mitä oman korkeimman vinkkelistä voi tapahtua on se, että alat elämään täysin linjautuneena omaan korkeimpaan. Se vähentää kärsimyksen miniminiin, pelot eivät rajoita luomista ja elämä sisältää jatkuvaa synkroniteettia. Rakastat, iloitset, elät flowssa ilman mitään järkevää syytä. Joka päivä.

Ilo tavata!

Olen energiavalmentaja Kaisa W Koskinen. 

Olen tässä ihmiselämässä tukemassa ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista. Se ei tule koskaan onnistumaan mielestä käsin, vaan paikalle tarvitaan jokin viisaampi, ikuisempi ja laajemman perspektiivin omaava kuin ihmismieli. Se on korkein minä.

Korkein minä on yhteydessä universaaliin tietoisuuteen ja sen kautta meillä on yhteys kaikkeuteen. Olen opetellut elämään omasta korkeimmastani käsin ja nyt mulla on ilo jakaa sitä tietoa eteenpäin. 

Lopulta omasta korkeimmasta käsin elämisessä on kyse rakkaudesta käsin elämisestä. Me voidaan elää joko mielestä tai sydämestä käsin. Lopputulokset ja kokemus ovat hyvin erilaisia riippuen siitä, kummasta käsin elämmme. 

Olen muuttanut oman elämäni bisnesmaailman uraohjuksesta energiavalmentajaksi nimenomaan seuraamalla sisäistä ohjaustani. Teen kaikki päätökset kuunnellen korkeimpaani ja olen oppinut kantapään kautta ottamaan ohjauksen vakavasti. 

En suosittele mitään muuta tapaa elää. Mielestä käsin, järkeillen ja rationaalisesti elämässä navigoiminen on tietoisuuden uudessa ajassa ohi. Me ollaan koettu se jo, nyt on aika antaa sielun johtaa. Ja sitä opetan tällä kurssilla. 

- Kaisa W Koskinen

Kysymyksiä ja vastauksia

Elä korkeimmastasi käsin

249€

Pääset heti ekan viikon materiaaliin

 • 5 viikon valmennussisällöt
 • 4 kwanttimeditaatiota
 • Voit kysyä kysymyksiä ja jakaa kokemuksia kurssialustalla
 • Joka viikko saat uuden tietoisuusvalmennuksen ja voit tehdä harjoituksia omassa tahdissa.
Liity mukaan >>

Sussa on valtava potentiaali

Sussa on valtava potentiaali, joka odottaa valjastamistaan. Oma korkeimpasi odottaa kärsivällisesti, että olet valmis olemaan yhteydessä ja vastaanottamaan informaatiota tältä osalta itseäsi.

Se haluaa tukea, ideoida, avartaa perspektiiviä ja antaa rohkeuden toteuttaa villeimpiäkin ideoitasi. Korkein minä ei koe esteitä eikä rajoitteita, sen maailmassa kaikki on mahdollista.

Oma korkein tukee ymmärtämään kaikkeutta, luomaan haluamaasi ja astumaan täyteen omaan voimaan. Sillä korkeimman minän vinkkelistä ansaitset kaiken mitä haluat ja enemmän.

Metodit ja harjoitukset mitä opetan, toimivat ihan jokaisella. Myös sulla, et ole poikkeus. Vaikka olisit kokenut aiemmin haasteita sisäiseen viisauteesi kirjautumisessa, niin ei hätää! Opastan sua jokaisella askeleella ja pystyt tähän 100%:sti! 

Liity mukaan >>