Energian kohottamisen ja henkisen kasvun verkkovalmennusohjelma

Energia-Akatemia

Miten muutat matalan taajuuden elämän iloksi ja inspiraatioksi.

 

Energia-Akatemia on sinulle, jos tunnistat näistä jotain:

* ajattelet olevasi hieman hukassa ja turhautunut

* haluat viedä itseäsi eteenpäin henkisellä polulla

* sisäinen tyhjyys ja vastauksettomuus on tuttua

* haluat oppia uutta ja parantaa elämänlaatua

* jumitus, päämäärättömyys ja ilottomuus vaivaa

* haluat voida energeettisesti hyvin

* kaipaat selkeyttä ja suuntaa, mihin elämää viedä.

Energia-Akatemia ei sovellu sinulle, jos et ole valmis muutoksiin tai haluat pysyä olosuhteiden uhrina.

Kukaan ei ole tuomittu tai pakotettu elämään pahalta tuntuvaa elämää. Elämän kuuluu tuntua hyvältä ja sisältää iloa. Olet ikuinen sielu etkä tullut tänne oleen jumissa, etkä polkemaan paikallasi. Tulit elään ilossa ja eksplooraan elämän tarjomia upeita mahdollisuuksia!

Oma missioni energiavalmentajana on auttaa linjautumaan iloon ja elämään tietoisempaa elämää. Kaikki valinnat voidaan tehdä korkeamman ohjauksessa seuraamalla hyvää fiilistä.

Sussa on valo ja sen on tarkoitus loistaa.

 

Energia-Akatemiassa saat:

* työkaluja oman energian työstämiseen

* ymmärrystä omaan prosessiin

* tukea henkisen kasvun polulle

* uskon sijaan luottamusta

* kykyä selättää vaikeudet helpommin

* tukea löytää oma potentiaali.

 Akatemian opeilla luot iloa sisältävän, elämään luottavan, laajemman perspektiivin itseesi ja elämääsi. Kun ymmärrät isoa kuvaa ja oman potentiaalisi, voit luoda elämästä haluamasi.

"Akatemia auttaa hyvin ja nopeasti ymmärtämään omia energioita sekä mitä voi tehdä, jotta värähtelee korkeammin. Lisäksi se on selkeä ja järjestelmällinen. Materiaalia on paljon, livejä, harjotuksia ja podcasteja. Jopa toppahousukin ymmärtää! " - Maritta

Energiavalmentaja Kaisa W Koskinen

Tule mukaan

kohottamaan energiaasi

Energia-Akatemia on sinulle, kun haluat kohottaa omaa energeettistä värähtelytaajuuttasi ja elää energeettisesti tietoisempaa elämää. Se tukee henkisen kasvun polkuasi.

Akatemian oppien ja käytännöllisten harjoitusten avulla pääset heti tekemään töitä oman energian kanssa. Tulet tietoisemmaksi energiasta, sen vaikutuksista ja saat syvennystä henkisen kasvun polullesi.

Kun alat tekemään töitä oman energiasi kanssa, energeettinen taajuutesi alkaa nousemaan. Korkeampi energiataajuus tuo mukanaan iloa, inspiraatiota, flowta, asioiden sujumista ja elämän keveyttä. Alat luomaan todellisuutta, joka tuntuu hyvältä.

 

Kun olet alhaisella energeettisellä taajuudella, tunnet olevasi jumissa, rajoittunut, elämä ei tunnu hyvältä ja se on vailla suuntaa. Ehkä tunnet ettei elämäsi etene tai aamuisin herääminen ei kiinnosta tylsään, harmaaseen ja ikävältä tuntuvaan arkeen.

Alhainen taajuus aiheuttaa sen, että omaan elämään tulee jatkuvasti kokemuksia, jotka vain lisäävät ikävää fiilistä. Sen sijaan korkeammilla taajuuksilla alat ihmettelemään, miten asiat sujuvat yhtäkkiä hyvin ja voit ilolla hämmästellä asioiden synkroniteettia.

ENERGIA-AKATEMIAN SISÄLTÖ

Akatemian materiaalit koostuu kymmenistä videoista, Facebook live-valmennuksista ja kuukausittain etenevästä valmennusohjelmasta.

Kaikki materiaali liittyy energiaan ja henkisen kasvun prosessiin.

 

Opetan sulle Akatemiassa energiasta, sen kohottamisesta, henkisen kasvun polusta ja miten päästät irti mielen metkuista.

Akatemia on kuukausimaksuinen ja maksaa 34,90€/kk.

Voit olla jäsenenä haluamasi ajan, minimissään 3kk.

Liityttyäsi pääset heti käsiksi materiaaleihin.

* Kuukausittain etenevä valmennusohjelma

* Kymmeniä videoita energiasta, henkisestä kasvusta ja tietoisesta elämästä

* Bonusvideoita mm. itsensä rakastamisesta, rahan energiasta, oman energian suojaamisesta, mielen hiljentämisestä

* Live-valmennuksia Akatemian omassa Facebook-ryhmässä

* Tuki omaan prosessiin

* Samanhenkisiä, korkeavärähteisiä ihmisiä

 

"Energia-Akatemia on ilon ja inspiraation olohuone. Puhutaan suomen kielellä, jolloin asioihin pääsee sisälle helposti kuka vain." - Susanna

“Aivan ihana tämä Energia-Akatemia! Niin iloista, selkeää ja rehellistä matskua.”

— Heidi

“Kaisa, täytyy sanoa, että sinä olet täällä pukenut sanoiksi ja muuten tuonut ikään kuin teoriaa sille, mitä itsekin olen kokenut.”

Tiina

“Luin ja kuuntelin noita ihmissuhdeasioita. Tuli siellä muutamassa kohdassa ahaa-elämys ja joistakin oikeastaan iso helpotus. Tosi hyvät videot!”

Ritva

Kokemuksia Akatemiasta:

Hyvän mielen jengi. jonka kanssa on helppo jakaa ajatuksia ja omia oivalluksia. Energia-Akatemia on turvasatama, josta voi aina hakea rohkeutta lähteä uuteen seikkailuun.

- Piia

Oma energia on noussut kohisten ja koko sisäinen maailma mennyt uusiksi. Suoraa puhetta eikä mitään kiertelyä, kerrot asioista selkeästi ja käytännönläheisesti.

- Marianne

Iloa ja inspiraatiota sekä korkeita energioita, jotka vievät mukanaan. Tutuistakin aiheista löytyy aivan uusia kulmia, joita en lukemistani kirjoista tai käymiltä kursseilta löytänyt.

- Tupu

Löytynyt oikeesti se sisäinen rauha. Vaikeudet ei oo mihkään kadonnut, mutta suhtautuminen on nykyään tyynen rauhallista ja luottavaa asioiden järjestymiseen. Parasta on se, että jutut tulee osaksi päivittäistä elämää.

- Minna

Voin todella paljon paremmin ja olen noussut korkeammille taajuuksille. Olen oppinut miten voin ohjata ja vaikuttaa omaan elämääni paremmin. Nautin elämästä enemmän ja voin olla taas onnellinen.

- Maritta

Oppinut paljon siitä, että voi itse vaikuttaa omaan todellisuuteen. Löytänyt iloa ja purkanut vanhaa tunnekuormaa. Kyllä se blissi sieltä löytyy!

- Susanna

Kaisa W Koskinen

Mun nimi on Kaisa, olen sun oma Energiavalmentaja ja Energia-Akatemian perustaja.

 

Olen elänyt alhaisissa viboissa työskennellessäni finanssimaailmassa ja muistan kuinka matala taajuus vaikutti elämääni haitallisesti. Mieli oli usein maassa ja kaikki tuntui takkuavan. En tiennyt mitä halusin, enkä halunnut tuntea mitään.

 

Viimeisen 6v aikana olen kuljettanut itseni alhaisilta taajuuksilta kohtaan, joka on täynnä iloa. Nykypäivänä opetan energiasta ja tietoisemmasta elämästä.

Energia-Akatemia on loistava paikka sinulle, kun olet kiinnostunut henkisestä kasvusta ja oman energian kohottamisesta. Tuu mun kaa 5D:hen, täällä on huippumeininki :)

“Mä tykkään hirveesti siitä, että asiat ja teemat ei oo sun videoissa irrallisia teemoja vaan ne toistuu ja limittyy uusien aiheiden kanssa. Kuten vaikka nouseva ja laskeva kierre. Juttu näyttäytyy kokonaisuutena, josta otetaan tarkasteluun yksi palanen kerrallaan. Se helpottaa tosi paljon omia oivalluksia. ”

— Tupu

Yhteystiedot:

kaisa (@) kaisawkoskinen.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Kaisa W Koskinen

KAISA W KOSKINEN