Yhteystiedot:

kaisa (@) kaisawkoskinen.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 by Kaisa W Koskinen / Asennekysymys Oy. Proudly created with Wix.com

KAISA W KOSKINEN

Energian kohottamisen ja henkisen kasvun verkkovalmennusohjelma

Energia-Akatemia

Miten muutat matalavärähteisen elämän korkeavärähteiseksi.

 

Saat:

* työkaluja oman energian työstämiseen

* ymmärrystä omaan prosessiin

* tukea henkisen kasvun polullesi

* uskon sijaan luottamusta

* kykyä selättää vaikeudet helpommin

* löydät oman potentiaalisi.

 Akatemian opeilla luot iloa sisältävän, elämään luottavan, laajemman perspektiivin itseesi ja elämääsi. Kun ymmärrät isoa kuvaa ja oman potentiaalisi, voit luoda elämästä haluamasi.

Energiavalmentaja Kaisa W Koskinen

Tule mukaan

kohottamaan energiaasi

Energia-Akatemia on sinulle, kun haluat kohottaa omaa energeettistä värähtelytaajuuttasi ja elää energeettisesti tietoisempaa elämää. Se tukee henkisen kasvun polkuasi.

Akatemian oppien ja käytännöllisten harjoitusten avulla pääset heti tekemään töitä oman energian kanssa. Tulet tietoisemmaksi energiasta, sen vaikutuksista ja saat syvennystä henkisen kasvun polullesi.

Kun alat tekemään töitä oman energiasi kanssa, energeettinen taajuutesi alkaa nousemaan. Korkeampi energiataajuus tuo mukanaan iloa, inspiraatiota, flowta, asioiden sujumista ja elämän keveyttä. Alat luomaan todellisuutta, joka tuntuu hyvältä.

 

Kun olet alhaisella energeettisellä taajuudella, tunnet olevasi jumissa, rajoittunut, elämä ei tunnu hyvältä ja se on vailla suuntaa. Ehkä tunnet ettei elämäsi etene tai aamuisin herääminen ei kiinnosta tylsään, harmaaseen ja ikävältä tuntuvaan arkeen.

Alhainen taajuus aiheuttaa sen, että omaan elämään tulee jatkuvasti kokemuksia, jotka vain lisäävät ikävää fiilistä. Sen sijaan korkeammilla taajuuksilla alat ihmettelemään, miten asiat sujuvat yhtäkkiä hyvin ja voit ilolla hämmästellä asioiden synkroniteettia.

ENERGIA-AKATEMIAN SISÄLTÖ

Akatemian materiaalit koostuvat kymmenistä videoista, videolive-valmennuksesta ja valmennusohjelmasta. Kaikki liittyy energiaan ja henkisen kasvun prosessiin. Opetan sulle Akatemiassa kaiken mitä sun tarvii tietää omasta energiasta, sen kohottamisesta, henkisen kasvun polusta ja mielen luomista metkuista irrottautumisesta.

Akatemia on kuukausimaksuinen ja maksaa 34,90€/kk. Voit olla jäsenenä haluamasi ajan, minimissään 3kk.

  • Kuukausittain etenevä valmennusohjelma

  • Kymmeniä videoita energiasta, henkisestä kasvusta ja tietoisesta elämästä

  • Bonusvideoita mm. itsensä rakastamisesta, rahan energiasta, oman energian suojaamisesta, mielen hiljentämisestä

  • Live-valmennusta Akatemian omassa Facebook-ryhmässä

  • Kaisan ja muiden akatemialaisten tuki omaan prosessiin

  • Samanhenkisiä ihmisiä.

“Aivan ihana tämä Energia-Akatemia! Niin iloista, selkeää ja rehellistä matskua.”

— Heidi

“Kaisa, täytyy sanoa, että sinä olet täällä pukenut sanoiksi ja muuten tuonut ikään kuin teoriaa sille, mitä itsekin olen kokenut.”

— Tiina

“Luin ja kuuntelin noita ihmissuhdeasioita. Tuli siellä muutamassa kohdassa ahaa-elämys ja joistakin oikeastaan iso helpotus. Tosi hyvät videot!”

— Ritva

Kaisa W Koskinen

Mun nimi on Kaisa, olen sun oma Energiavalmentaja ja Energia-Akatemian perustaja.

 

Olen elänyt alhaisissa viboissa työskennellessäni finanssimaailmassa ja muistan kuinka negatiivisesti matala taajuus vaikutti omaan elämään.

 

Olen kuljettanut itseni alhaisista värähtelyistä korkeisiin 5D taajuuksiin pysyvästi. Nykypäivänä opetan energiasta ja oman energian kohottamisesta muita.

Energia-Akatemia on loistava paikka sinulle, kun olet kiinnostunut henkisestä kasvusta ja oman energian nostamisesta.

“Mä tykkään hirveesti siitä, että asiat ja teemat ei oo sun videoissa irrallisia teemoja vaan ne toistuu ja limittyy uusien aiheiden kanssa. Kuten vaikka nouseva ja laskeva kierre. Juttu näyttäytyy kokonaisuutena, josta otetaan tarkasteluun yksi palanen kerrallaan. Se helpottaa tosi paljon omia oivalluksia. ”

— Tupu