KAISA W KOSKINEN

EnergiaValmentaja

Saa tukea henkisen kasvun prosessiin

 

Energian kohottaminen

Tietoisempi elämä

Energiahoito

Karmakivikorut

Eteeriset öljyt

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
Kaisa kiteytettynä

Kaisa W Koskinen

Energiavalmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP valmentaja, VortexHealing® Energiahoitaja

Valmentanut ihmisiä yli 10 vuotta finanssi-alalla, sittemmin NLP valmentajana ja tänä päivänä henkisen kasvun muutosvalmentajana

Kulkenut henkisen kasvun polun ilottomuudesta ja sisäisestä tyhjyydestä täyttymykseen, merkitykseen ja iloon

Asuu Tampereella koiransa Wilhon kanssa

Puhuu henkisistä asioista ja energiasta selkeästi, suoraan ja totuudellisesti

Käy mummojen kanssa vesijumpassa, lenkkeilee Pyynikin metsässä ja joogaa

Elämäntehtävänä on auttaa kanssakulkijoita nostamaan omaa energeettistä värähtelytaajuuttaan ja luomaan hyvältä tuntuva elämä

Tärkeimmät arvot vapaus, rehellisyys, yltäkylläisyys, perhe ja ilo

Puhuu paljon ja mansen murteella.

Kuka on Kaisa W?

 

Jos joku olisi ehdottanut 6 vuotta sitten ollessani finanssimaailmassa kynähameessa ja piikkikorkkareissa, että susta tulee muuten energiavalmentaja, niin olisin saanut hyvät naurut. Mutta niin siitä kauppakorkeen käyneestä uraohjuksesta tuli energiasta, tietoisuudesta ja muutoksesta valmentava mimmi.

Koin vuosia sisäistä ahdistusta yritysmaailmassa, vaikka olin jo alle kolmekymppisenä saavuttanut monet uraan liittyvät unelmani. Mulle oli pitkään epäselvää, mistä sisäinen huono olo johtui. Syytin sinkkuutta, lihomista, pomoa, työtehtäviä ja ties mitä ulkoista omasta kurjasta fiiliksestä. 


Kunnes jossain kohtaa tajusin, että mun suurin ongelma ei ole itse yrityselämä, vaan kokemani vapauden puute. Halusin olla vapaa niin aikatauluista kuin myös tavasta, joilla asioita toteutetaan. Kellokortti kaulassa oli kovin hankala tuota vapautta tuntea ja lisäksi piti vielä johtaa ihmisiä jonkun muun tahtotilan mukaisesti. Jonkin oli muututtava.

 

Otin 3kk virkavapaata ja vaikka piti palata finanssimaailmaan, niin se ei universumin metkusta koskaan tapahtunut.

Perustin oman firman ja aloitin valmentamalla NLP:stä. Hyvin nopeasti siinä tuli raja vastaan, kun tajusin että me ollaan niin paljon enemmän kuin mielemme. Alkoi oma syvempi henkisen polun sukellus.

 

Tyylilleni uskollisena vedin heti henkisyyden syvään päätyyn, aloitin VortexHealing® energiaopinnot, asuin ashramissa Intiassa jonkin aikaa ja olin hyvin huonosti jalat maassa. Kun henkisyyden syvin trippi oli ohi ja olin takas maankamaralla, niin olin valmis astumaan lenkkareihin, joita täytän tänä päivänä. 

Valmennan ihmisiä kohottamaan omaa energeettistä
värähtelytaajuuttaan ja elämään energeettisesti tietoisempaa elämää. Mun tapa tehdä tätä duunia poikkeaa hyvin paljon monista henkisistä valmentajista.

 

Oon allerginen silittelylle, itsensä kusettamiselle ja hitaudelle. Autan mun valmennettavia saamaan energeettistä ja tietoista muutosta nopeasti, totuudellisesti ja pitämällä hauskaa.

 

Miks venata vuosia, kun voi saada samat shiftit viikoissa. Mun motto on seurata iloa. Kun seuraat sun sisäistä iloa, hyvää fiilistä ja inspiraatiota, niin olet aina kohoavan energian pyörteessä. Se on paras tapa saada niin sisäinen, kuin ulkoinen elämä muuttumaan.

Mun tärkeimmät arvot on vapaus, yltäkylläisyys ja perhe. Haluan yhdistää kaikki nämä siinä mitä teen ja miten elän tämän inkarnaation.

Seuraa iloa,

Kaisa

Kaisa W Koskinen

EnergiaValmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP Valmentaja, VortexHealing® Energiahoitaja

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon