Dynaaminen meditaatiokurssi

Meditaatiokurssi, jolla et nukahda ja energisoidut. Saat mielen hiljenemään dynaamisten harjoitusten avulla ja pääset nauttimaan energian noususta. Olet paremmin läsnä, levollisempi ja parannat yhteyttä korkeimpaasi.

dynaaminen meditaatiokurssi.png

Meditaatio voi olla inspiroivaa, energiaa kohottavaa ja hyvää fiilistä nostavaa. Sen ei tarvitse olla pysähtynyttä hiljaista istumista risti-istunnassa, jossa mieli laukkaa kauppalistasta ensi vuoden lomasuunnitteluun. Haluan mahdollistaa tavan aloittaa itsensä äärellä oleminen, vaikket olisi ikinä ennen meditoinut tai se on osoittautunut hankalaksi.

 

NUKUTTAAKO MEDITAATIO TAI KOET SEN OLEVAN HANKALAA?

 

Jos olet nukahtanut meditoidessa, pidät sitä hankalana tai itseäsi huonona meditoijana, niin tämä kurssi on sinulle. Tämä kurssi ei ole sulle, jos haluat pelkästään kuunnella ajatuksiasi.

Kärsin vuosia uskomuksesta, että olen huono meditoija. Ensimmäisessä meditaatiossani 10 vuotta sitten kykenin istumaan 2 minuuttia paikoillani, kunnes ajatusvirta ahdisti liikaa ja lopetin. Ehkä sulla on joskus ollut samantyyppisiä haasteita, meditointi ei houkuttele tai sen opettelu on siirtynyt.

Olen energiavalmentaja Kaisa W Koskinen. Autan linjautumaan iloon ja ymmärtämään energiaa. Loin Dynaamisen meditaatiokurssin, sillä niin itselläni kuin monilla valmennettavillani, on ollut haasteita oman mielen apinalauman hiljentämisessä.

ET OLE HUONO MEDITOIJA

Aktiiviselle mielelle yhtäkkinen hiljeneminen on mahdotonta. Sitä pitää harjoitella. Itse harjoittelin sitä monella eri tavalla ja silti koin, etten osannut meditoida "oikein".

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa meditoida, on vain erilaisia tapoja. Jos mielesi on aktiivinen ja meditointi on osoittautunut hankalaksi, niin perinteinen hiljaa istuminen ei ole paras vaihtoehto. Anna aktiivista tekemistä ja harjoitteita mielelle, joiden myötä se hiljenee.

MITÄ ON DYNAAMINEN MEDITOINTI?

Dynaaminen meditaatio antaa mielelle tekemistä harjoituksen aikana. Opit kohdistamaan huomiosi harjoitukseen ja teet tietoisesti töitä oman energian virtauksen edistämiseksi.

Kurssi sisältää neljä ohjattua dynaamista meditaatiota ja bonus sisällön mantrojen käyttämisestä meditaation yhteydessä ja arjessa.

Tule mukaan oppimaan dynaamista meditointia hintaan 47€.

mediskurssi_universaaliyhteys.png
medis_blissin luominen.png
mediskurssi_kotitaajuus.png
mediskurssi_maadoitus.png

KURSSILLA OPIT:

 • Energiaa kohottavia meditaatiotekniikoita

  • Universaali yhteys meditaatio

  • Blissin luomisen meditaatio

  • Kotitaajuus meditaatio

  • Maadoitus meditaatio

 • Harjoitteita aktiiviselle mielelle, jotta se hiljenee

 • Ei-nukuttavia meditaatiotapoja ja ohjausta

 • Mantrojen hyödyntämisen meditaatiossa ja arjessa

 • Päästämään irti kuvitelmasta, että olisit huono meditoija

KOKEILE SYDÄNKESKUS MEDITAATIOTA ILMAISEKSI

 

Oheiselta videolta Sydänkeskus meditaatiosta saat näytteen tavastani ohjata dynaamisia meditaatioita (ohjaus alkaa kohdasta 2:40min). Sadat ihmiset ovat saaneet hyödyn erilaisesta tavasta meditoida ohjaukseni avulla.

dynaaminen meditaatiokurssi.png

MITÄ DYNAAMINEN MEDITAATIOKURSSI SISÄLTÄÄ:

 • 4 erilaista meditointitekniikkaa, jossa mieli saa tekemistä ja sitä kautta hiljenee

 • Energiaa kohottavia harjoituksia, joilla voit paremmin ja mieli on tyyni

 • Bonuksena opit käyttämään mantroja arjessa ja meditoidessa

JOS NUKAHDAT KURSSILLA, SAAT RAHAT TAKAISIN

 • Opit tekemään meditatiivisia harjoituksia, vaikket olisi ikinä meditoinut

 • Saat erinomaisen olon harjoitusten myötä, koska ne avaavat energiavirtauksen kehossa

 • Meditaation ei enää ikinä tarvitse olla nukuttavaa, tylsää tai sattua jalkoihin

 • Saat 100%:sti rahat takaisin 14päivän kuluesssa, jos nukahdat harjoitusten aikana

Voit kuunnella meditaatioita rajattoman määrän ja opit tekniikat itsenäiseen meditointiin, kun olet toistanut harjoituksia muutaman kerran. Ne ovat helppoja muistaa jatkossa. Materiaali on käytettävissäsi vuoden ostohetkestä, jolloin osaat jo kaikki 4 tekniikkaa ulkoa.