Young Living ja Öljyinspiraatio

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia niin kosmeettisiin, fyysisiin kuin energeettisiin tarkoituksiin. Öljyjen avulla ihminen saa omaan energiakenttäänsä luonnon eri kasvien energeettisen taajuuden, joka toimii hyvinvointia tukevasti.

 

Young Living on ollut eturintamassa neljännesvuosisadan tuomassa tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille. Eteeriset öljyt ovat loistava tuki niin henkiseen, fyysiseen kuin energeettiseen hyvinvointiin.

Öljyinspiraatio on ystäväni Riinan ja mun yhteinen juttu, jonka kautta me jaetaan tietoa ja innostusta eteerisiin öljyihin. Me käytetään Young Livingin tuotteita laajasti omassa elämässä ja halutaan kertoa mahdollisuudesta elää korkeampivärähteistä elämää myös muille.

Löydät meidät Öljyinspiraation Facebook-sivulta ja voit liittyä meidän Öljylistalle alempana.

Young Livingin omat sivut löytyy www.youngliving.com/fi

Image by Jaron Whelan

Mitä eteeriset öljyt ovat

Eteeriset öljyt ovat voimakkain osa kasvia. Ne tislataan, kylmäpuristetaan tai juoksutetaan pensaista, kukista, puista, juurista, siemenistä, hedelmistä, lehdistä tai kuoresta. Eteeriset öljyt ovat kasvien elinehto, ne suojaavat kasvia, auttavat niitä sopeutumaan ympäristöönsä ja kasvamaan. Kun haistat kasvista jotain, se on eteerinen öljy mikä siinä tuoksuu.

Young Livingin eteeriset öljyt ovat maailmanluokan öljyjä. Kasvit istutetaan käsin, kasvatetaan ilman kemikaaleja ja torjunta-aineita. Niitä kastellaan vain luonnonvedellä. Kasvit kerätään silloin, kun ne ovat parhaimmillaan. Ne voidaan jättää jopa vuodeksi pellon reunaan lepäämään ennen tislausta. Viljelyssä noudatetaan tiukkoja Seed-To-Seal vaatimuksia, jotka varmistavat kasvien luonnonmukaisen kasvatuksen, keräämisen ja öljyjen valmistamisen.

Höyrytislaus tapahtuu alhaisessa lämpötilassa lempeästi, jolloin eteerinen öljy irtautuu kasvista säilyttäen terapeuttisen tason vaikutuksensa. Korkealuokkaista öljyä tarvitsee vain muutaman tipan lisäämään omaa hyvinvointia.

Öljyjä voi käyttää joko suoraan iholle, joskin osaa öljyistä tulee laimentaa voimakkaan vaikutuksensa vuoksi. Eteerisiä öljyjä voi hengittää diffuuserin avulla, jolloin ne tulevat elimistön käyttöön 3 sekunnissa. Joitakin öljyjä voi myös käyttää sisäisesti. Öljyjen käyttöä tulee opetella ja tietää mitä tekee, joten älä omin päin ala käyttämään öljyjä miten sattuu.

Öljyinspiraatio neuvoo ja tukee eteeristen öljyjen käytössä. Öljyinspiraatio on yhteisö, jossa neuvomme ja autamme öljyilystä kiinnostuneita käyttämään öljyjä turvallisesti ja omaa hyvinvointia tukevasti. Löydät meidät Facebookista.

Aloituspakkaus

Paras ja kustannustehokkain tapa alkaa tutustumaan öljyihin ja niiden käyttöön on Premium Starter Kit aloituspakkaus Dewdrop diffuuserilla.

Saat 12 öljyä, joita voi käyttää 10 000 eri tavalla oman hyvinvoinnin tukemiseen. Pakkaukseen kuuluu diffuuseri, jolla putputat kotisi ihanan tuoksuiseksi ja hyödyt öljyjen terapeuttisista vaikutuksista.

Lisäksi saat Öljyoppaan Öljyinspiraation kautta tilatessasi, josta opit miten käytät öljyjä monipuolisesti. Aloituspakkauksen hinta on 175,77€ ja se maksetaan luottokortilla.

Laita viestiä kaisa (at) kaisawkoskinen.fi ja kerron lisää. Voit myös mailaa mulle nimesi, osoitteen ja sähköpostin, niin avaan sulle oman Young Living tilin.

 

Sieltä voit tilata mitä haluat aina -24% hinnoilla kotiovelle kannettuna. Se ei velvoita sinua jatkossa mihinkään, voit tilata kerran tai joka kuukausi, jos haluat.

Liity Öljyinspiraation sähköpostilistalle ja saa vinkkejä öljyilyyn

Kiitos liittymisestä, saat seuraavan viestin inboxiisi.