• Kaisa W Koskinen

3 syytä miksi olet jumissa

Updated: Aug 4, 2020

Elämässä on vaiheita, joissa tuntuu, ettei mikään etene. Elämä junnaa paikallaan ja toistuu samanlaisena viikosta, kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen. Sitä tuntee ja tiedostaa kuinka paljon haluaisi muutosta, muttei tiedä miten omaa kuviota muuttaa. Ja niin se jatkuu jatkumistaan, fiiliksen vaan laskiessa ja ärsytyksen lisääntyessä.


Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, jumiutuneesta olosta ja tilasta on mahdollisuus kammeta itsensä pois!


Oman elämän tylsyyteen ja kaavamaiseen toistamiseen shopataan miljardeilla vuodessa, kuten myös herkutellaan ja juodaan alkoholia. Tehdään kaikkea, mikä saisi edes hetkellisesti hyvän olon. Mutta kuten tiedät, niin sisäisen tyhjän aukon peittämiseen ei visalimiitti riitä ja puntarikin tai maksa herättää todellisuuteen jossain kohtaa. Jotain muuta on keksittävä lääkkeeksi. Mikä saa meidät olemaan jumissa ja toistamaan kaavamaista, pahalta tuntuvaa elämää?

SYY 1: ET TEE MIKÄ TUOTTAA ILOA, VAAN MINKÄ KOET PAKOLLISEKSI

Jumissa olemista edistää negatiivinen itsepuhe ja oman energeettisen noidankehän vahvistaminen. Kuinka usein käytät sanaa ”pakko”, ”pitää” tai ”täytyy”? Siinä hyvät sanat paljastamaan omaa ajatus- ja tulokulmaa tekemiseen. Kun on tarpeeksi pakkoa, pitämistä ja täytymistä, niin kenen tahansa elämä alkaa maistuun puulta. Energeettisesti nämä kolme ovat killereitä, sillä ne tuntuvat tekemisinä jo valmiiksi pahoilta. Eli laskevat energiaa.

Kun on "pakko", niin sehän on lähtökohtaisesti asia, jota ei haluaisi tehdä. Mutta kun on pakko, niin se on pakko silti tehdä. Huvitti tai ei. "Pitää tehdä" menee tähän samaan kerhoon, pitää vaan tehdä sitä ja tätä, vaikkei kiinnostais pätkän vertaa. "Täytyy" on ihana uhriutumisen muoto. Täytyy tehdä jotain, koska ei sitä kuitenkaan kukaan muukaan hoida. Joten mun täytyy.

SYY 2: EI OLE MUITA VAIHTOEHTOJA

Jumissa oleminen on itsensä pakottamista olemaan tilanteessa, jossa ei oikeasti haluaisi olla. Koska sitä kertoo itselleen tarinaa, ettei mulla ole juuri nyt muita vaihtoehtoja. Tässä rajattomien mahdollisuuksien universumissa on vaan sellanen hauska juttu, että mahdollisuuksia on kirjaimellisesti rajattomasti. Vain mielikuvitus on rajana.

Vaihtoehtoja on jokaisessa tilanteessa vähintään kolme. Polariteetit eli kyllä tai ei, oikea tai vasen, ylös tai alas, jne. Sekä vähintään yksi lisävaihtoehto, jossa ei muuta mitään. Eli jatkaa juuri kuten on aiemminkin tehnyt. Tämän lisäksi on variaatioita, jossa mennään jompaa kumpaa äärivaihtoehtoa kohden joko lempeämmin tai jyrkemmin.

Näin ollen vaihtoehdottomuus ei ole oikea ongelma, vaan se ettei uskalla tehdä valintaa vaihtoehtojen välillä. Ja se on oma haasteensa, miksei uskalla valita. Syynä ei ole vaihtoehtojen puute, vaan pelko.

SYY 3: JUMITAT SAMASSA ENERGEETTISESSÄ KOHDASSA

Kun päivät, viikot ja kuukaudet toistavat samaa kaavaa kuin Groundhog Day, pyörit samoissa energioissa ja näin ollen samoissa jumeissa. Ainoa mikä siihen tepsii, on muutos. Jonkun on muututtava, että jokin asia muuttuu. Energeettinen noidankehä tulee tekemällä ja toistamalla ihan samoja ajatuskaavoja, tunteita ja tekemisiä. Mikään ei siten muutu, ainakaan suuntaan mihin haluat.

Et halua elää elämää, jossa olet vain ulkoisiin asioihin reagoija ja sitä kautta muutoksia kohtaava. Ulkoinen todellisuus kyllä aiheuttaa aaltoja, joihin me ollaan sitten jatkuvasti reagoimassa. Sää haluat tehdä muutoksia, joita itse haluat, etkä vain olla reaktiivinen ulkoapäin tuleville muutoksille.

POIS JUMISTA

Jumista pois pääsemiseen on vain yksi keino. Ja se on muutos. Energian on päästävä jälleen liikkeelle, eteenpäin ja laajenemaan. Et halua elää samassa pysähtyneisyyden energiassa, koska se ei vie sua eteenpäin. Me ollaan tultu tänne energeettisesti laajenemaan ja viemään itseämme uusille tietoisuuden tasoille. Se tarkoittaa jatkuvaa muutosta!

Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja


PS. Kun olet valmis liikahtamaan pois jumista, autan sua Energialuennassa tunnistaan miksi olet jumissa ja mihin suunnata energia seuraavaksi. Varaa aika sähköisestä kalenterista: https://kaisawkoskinenkalenteri.as.me/

597 views

Recent Posts

See All