• Kaisa W Koskinen

Aloita luominen, unohda manifestointi

Milloin viimeksi olet pysähtynyt ajatuksen ääreen, että mitä oikeasti haluat elämältäsi? Monet haluaa ”jotain muuta” määrittämättä sen tarkemmin, mitä se tarkoittaa. Vain löytääkseen itsensä parin vuoden päästä haluamassa edelleen ”jotain muuta”, mutta oikeasti eläen läpi ihan samaa kuin ennenkin.


Et tullut tänne toistaan itseäsi ja elään samanlaisia päiviä vuodesta toiseen. Tulit tänne eksplooraan elämän tarjoamia huikeita mahdollisuuksia, joiden kautta tunnet olevasi enemmän elossa. Kun elät ilossa ja valossa, universumi laajenee sun kokemusten kautta. Mutta ykseys ei opi mitään uutta itsestään kauttasi eikä laajene, jos pyörit meneen samaa ympyrää.


Ympyrässä pyöriessä puhutaan paljon, mutta tehdään vähän. Haaveillaan muutoksesta, lässytetään, odotetaan ulkoisten olosuhteiden muuttuvan ja odotellaan lottovoittoa. Pelkkä haaveilu ja paremman huomisen odottaminen eivät kuitenkaan muuta mitään. Tarvitaan visio, tunnetta ja toimintaa.


SULLA ON RAJATON LUOMISKYKY


Me eletään vapaan tahdon ja luomisen planeetalla. Oot tullut tänne ikuisena tietoisuutena tutkiin ihmiselämän ja kolmiulotteisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Miten luoda fyysiseen olomuotoon kaikki se, joka inspiroi. Miten luot henkisestä ajatuksesta fyysisen kokemuksen. Kyse ei ole manifestoinnista, vaan luomisesta. Manifestoinnilla ja luomisella on vissi ero.


Henkisyydessä perinteisesti opetettu manifestointi perustuu sille, että olisit jotenkin erillinen siitä mitä haluat. Joka ei onneksi pidä paikkaansa. On opetettu, että asiat, jotka eivät ole sun todellisuudessa, ovat erillisinä jossain. Josta ne tulisi onnistua jotenkin hinaamaan tähän todellisuuteen taikatempuilla. Vaikuttaa kauhean monimutkaiselta ja hikiseltä hommalta.


Sen sijaan universumissa ei onneksi tarvitse nyhjäistä tyhjästä. Ajattele kirjaimellisesti olevasi osa kaikkeutta, sillä sitä sää todella olet. Kaikki mitä ikinä keksit kuvitella, on jo olemassa. Eri aikajanoilla ja todellisuuksissa, mutta ne ovat olemassa jo. Joten sun tehtäväksi jää lopulta vain antaa mielesi ideoiden ja kuvitusten laskeutua osaksi omaa todellisuuttasi.


LUO MITÄ HALUAT


Monessa muussa valon olomuodossa luominen on välitöntä ja helppoa. Kokemukset muuttuvat ajatuksen mukana. Maapallolla luominen toimii pienellä viiveellä ja sillä on fyysisyyteen liittyviä rajoitteita. Se on suorassa linkissä sallimiseen. Mitä sallit itsellesi ja mitä et, mitä kokemuksia valitset ja mitä et. Kaikki mitä mieli keksii, eivät onneksi ole olennaisia kokemuksia, eivätkä siten näyttäydy omassa todellisuudessa.


Luominen on helppoa ja vaivatonta, kun se sisältää vision, tunteen ja toimintaa. Yksin niistä ei mikään riitä. Kun haluat luoda itsellesi uuden herätyskellon, aloitat visioimalla millainen se voisi olla. Sen jälkeen tunnet miltä tuntuu herätä sen miellyttävään ääneen aamuisin. Kolmanneksi voi olla, että sun pitää selata lehtiä, nettiä tai etsiä tietoa. Voi olla, että jo kahden ensimmäisen vaiheen jälkeen löydät tarjouksen täydellisestä herätyskellosta. Tai sitten tulee päästää koko ajatuksesta irti ja luottaa sopivan kellon näyttäytyvän todellisuudessasi oikeassa hetkessä.


Täydellinen kello, kumppani, työ tai kesämökki ovat jo olemassa. Sun ei tarvii niitä tyhjästä yrittää luoda tai vetää luoksesi jostain mustasta aukosta. Ajattele luomisen olevan enemmänkin sallimista ja antautumista, kuin pinnistämistä ja puskemista. Siten luot kaikista vaivattomimmin.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Onko visio hukassa mihin suuntaan lähteä viemään omaa elämää seuraavaksi? Saa vastauksia puhelimitse tunnin Energialuennassa, jossa välitän tietoa korkeimmaltasi ja toisen puolen auttajilta.

Varaa aika sähköisestä kalenterista:

https://kaisawkoskinenkalenteri.as.me/

64 views

Recent Posts

See All