• Kaisa W Koskinen

Ankeilu on inkarnaation haaskausta

Päättäessäsi tulla maapallolle tähän yksittäiseen inkarnaatioon, näytelmän käsikirjoitukseen ei kuulunut ankeilla. Mutta silti saatamme löytää itsemme mollivoittoisesta elämästä. Kärsiminen ja ankeilulla kilpailu tuntuvat olevan erityisesti suomalaisten juttu. Kellä menee huonoiten, mistä pitää olla huolissaan ja kenen elämä on rankinta.

Vähän jaksan epäillä, että verhon toisella puolella inkarnaation sisältöä suunnitellessa ankeilu olisi ollut listan kärjessä. Kuten ei varmaan ollut ilottomuus, voimattomuus tai itsensä pienenä pitäminenkään. Nämä ovatkin valintoja. Sulle annettiin mielettömän upea lahja tänne tullessasi ja se on vapaa tahto. Vapaus valita mitä haluat luoda omaan todellisuuteen, kyky kammeta itsesi ulos alhaisilta ankeustaajuuksilta ja rohkeus löytää todellinen valominäsi.

MITÄ TEHDÄ KUN ANKEUS MEINAA ISKEÄ (tai on jo päällä)

Ankeudessa ja ankeilussa on sellainen hauska ominaisuus, että mieli nauttii niistä. Mielen mielestä on kauheen kivaa rypee, kauhistella ja olla huolissaan. Mielellä on yksi tehtävä ihmisinkarnaatioissa ja se on erillisyyskokemuksen tuottaminen. Ilman mieltä me ei koettais erillisyyttä ja meillä ei olisi huolen häivää. Oltais vaan ikuisia tietoisuuksia ihmiskehoissa ja rallateltais meneen iloisina.

Mutta mieli luo vastapoolin, josta olet tietysti tullut heräämään ulos. Mieltä ei tarvii demonisoida tai morkata, se on maapalloelämiin kuuluva ominaisuus tuhansissa ihmisinkarnaatioissa. Mieltä voi parjaamisen sijaan valjastaa toimimaan halutulla tavalla ja luoda sen avulla mitä haluaa. Mieli on vahva voima ja se kannattaa saada puolelleen.

Kun ankeus iskee tai on jo päällä, niin sulla on kaksi vaihtoehtoa. Jatkaa ankeuden alhaisilla taajuuksilla surffailua, melankolisten tarinoiden kertomista ja elämän voivottelua. Tai. Voit alkaa syöttämään mielelle uutta paremmalta tuntuvaa tarinaa ja ohjelmoida sen uudelleen. Me ollaan kuin tietokoneita tunteilla. Kaikki on uudelleen ohjelmoitavissa.

NÄE JA KOE MITÄ HALUAT NÄHDÄ JA KOKEA

Helpoin reitti iloon, valoon ja hyvään fiilikseen on ohjata mieli haluamallesi reitille. Kiinnitä huomiota niihin asioihin, jotka tuntuu hyvältä ja joita haluat. Kun ankeus nostaa päätään, harhauta sitä. Tee jotain, mistä nautit. Syö vaikka suolakurkkuja. Nosta itsesi taajuus kerrallaan paremmalta tuntuvaan tilaan.

Isossa kuvassa kukaan meistä ei tullut tänne ankeileen eikä voimaan pahoin. Hetkellisesti ne ovat opettavaisia kokemuksia mielen voimasta ja illuusiosta, muttei missään nimessä inkarnaation tarkoitus. Tulit tänne ykseyden uniikkina osana eksplooraamaan elämän tarjomia mahdollisuuksia. Käytä se hyvin seuraamalla iloa ja tekemällä hyvän fiiliksen valintoja.

Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Saa vastauksia mihin tietoisuutesi ohjaa sua seuraavaksi ENERGIALUENNASSA. Varaa aika sähköisestä kalenterista:

https://kaisawkoskinenkalenteri.as.me/

145 views

Recent Posts

See All