• Kaisa W Koskinen

Anna energiallesi vauhtia

Miten sitä energeettistä muutosta itsen kanssa tehdään? Sua kiinnostaa energia ja ymmärrät, kuinka tärkeää on työstää omaa energiaa, mutta kenties keinot puuttuvat vielä. Energeettisiä asioita voi onneksi oppia ja siten liikuttaa energiaa haluamaansa suuntaan.


Me ollaan energiaa, vaikka kuvitellaankin olevamme kiinteää elävää materiaa. Sun fyysinen tomumaja on vain tarpeeksi tihentynyttä energiaa, jotta se on saanut fyysisen olomuodon. Mitä luulet solujen ja niiden sisällä olevien alkuaineiden olevan? Energiaa.

Energia liikkuu ja aaltoilee meissä koko ajan. Energia ei koskaan ole pysähdyksissä, vaikka oma elämä voi jämähtäneeltä ajoittain tuntuakin. Ilman jatkuvaa energian liikettä, me ei oltais elossa. Me ollaan valtavia energeettisiä otuksia, vaikka pidetäänkin itseämme vaatimattomina ja rajoittuneina fyysisinä toppahousuina.

MITEN LIIKUTAT OMAA ENERGIAASI

Energia liikkuu helpoiten tunne-energialla. Tunteet ovat energiaa ja jokaisella tunteella on eri energeettinen taajuus. Siksi jokaisen tunteen aistimus on erilainen, sillä eri taajuudet tuntuvat erilaisilta. Ajatukset ovat yhtä lailla energiaa ja herättävät tunteita. Meillä on myös valtava kasa jemmattuja tunteita sullottuna sisimpään. Tunteita, joita emme ole halunneet kohdata kiireen, epämukavuuden tai vaikkapa häpeän takia.


Liikutat energiaa helpoiten sallimalla itsesi tuntea, niin hyvältä kuin pahalta tuntuvia tunteita. Monesti helpommin sanottu kuin tehty. Olemme kovettaneet itsemme tässä ajassa, jossa on menty järki ja logiikka edellä. Tunteille ei ole haluttu antaa tilaa, vaan on egon kuvitelmissa luultu mielen ohjauksen olevan parempaa. Mielen aika on kuitenkin tulossa päätökseen tietoisuuden tason noustessa. On tullut aika aktivoida meihin alunperin luotu mahtava sisäinen ohjausjärjestelmä, joka ohjaa meitä tunteilla.

MIKSI SEURATA ILOA

Puhun aina ilon seuraamisesta ja hyvän fiiliksen perässä kulkemisesta. Siihen on syynsä. Nimittäin seuraamalla iloa ja hyvää fiilistä, olet aina menossa tietoisuutesi eli korkeamman minäsi ohjaamaan suuntaan. Tietoisuus viestii meille tunteilla. Ihmisille on annettu maailman helpoin ja yksinkertaisin navigaatiojärjestelmä tehdasasetuksena. Ja sekin me on onnistuttu sössiin, kieltämällä itseltämme tunteminen. Mutta ei enää.

Sisäisen ohjausjärjestelmän voi aktivoida toimimaan uudelleen. Ensimmäinen askel on tunteiden tuntemisen salliminen. Mistä muuten voisit tietää, millaista ohjausta saat itseltäsi, ellet anna itsesi tuntea. Toinen vaihe on erottaa sisäinen ohjaus eli erilaiset tunteet. Milloin saat itseltäsi hyvän fiiliksen mukaista vihreää valoa ja milloin punaista.


Muista, ettei ilo asu päässä, vaan se asuu sydämessä. Iloa ei voi ajatella, se tulee tuntea. Tunteet on tehty tunnettaviksi, ei ajateltaviksi. Sydän on paikka, johon me vastaanotetaan tietoisuuden viestintä ensimmäisenä. Joten tunnustelemalla mikä fiilis sydämessä herää, vastaanotat viestintää korkeimmaltasi puhtaimmassa muodossa. Sitten voi päättää mitä seuraat. Hyvää fiilistä vai järkeilevää mieltä.

Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja


Vastaanota VORTEXHEALING® energiaa ja anna sen poistaa tukokset, jotka estävät sinua tuntemasta. Varaa aika sähköisestä kalenterista:

https://kaisawkoskinenkalenteri.as.me/

120 views

Recent Posts

See All