• Kaisa W Koskinen

Energeettisesti hyvinvoiva koti

Koti on paikka, jossa me ladataan akut ja linjaudutaan itseemme. Sen on tarkoitus tukea meitä niin henkisesti ja fyysisesti, kuin myös energeettisesti. Koti on täynnä energioita ja sillä on myös oma energeettinen taajuutensa. Millainen taajuus sun kodilla mahtaa olla? Tukeeko vai laskeeko se energiaasi?


Kaiken hyvinvoinnin todellinen perusta on energeettinen. Me ollaan valtavia energeettisiä otuksia, jotka surffaa koko ajan eri energeettisillä taajuuksilla.


Energeettinen taajuutesi vaikuttaa mm. siihen millä tuulella olet, millaisia asioita sulle tulee eteen omassa todellisuudessa, millaista elämää luot, tunnetko yhteyttä itseesi ja mitä tunteita käyt läpi. Moni ei ymmärrä vielä omasta energiasta huolen pitämisen tärkeyttä ja mun kutsumus on kertoa siitä käytännönläheisesti.

Kodin energioilla on valtava merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Koti kertoo myös paljon siitä, mitä ihminen käy tällä hetkellä elämässään läpi.

Jollekin koti on vain nukkumapaikka, toiselle henkireikä. Sotkuisuus ja asioiden rempallaan olo nostaa negatiivisia fiiliksiä, joka laskee energiaasi. Pienillä muutoksilla sun on mahdollisuus niin luoda, kuin varmistaa kotisi energeettinen tasapaino.


IHMISTEN LUOMAT ENERGIAT KODISSA


Tunteet ovat energiaa, jotka jättävät jälkensä myös paikkaan, missä niitä on läpikäyty. Jos kotona on riidelty paljon, se on jättänyt oman energeettisen jalanjälkensä. Moni ei halua asua vaikkapa eron jälkeen samassa kodissa enää, koska se ei tunnu hyvältä. Se johtuu energioista, joita kodissa on siellä asuneiden ihmisten jäljiltä.


Jokainen meistä jättää oman energeettisen jalanjäljen kaikkialle, missä kuljemme. Mieti paikkaa, josta kulkee läpi paljon ihmisiä. Tavarataloa tai juna-asemaa. Niissä on todella vaikea kokea rauhaa, sillä jokainen läpikulkenut on jättänyt sinne oman energiajälkensä. Ja suurin osa ihmisistä ei voi kauhean hyvin, joten värähtely on matalaa.


Myös kaikki kodissasi olevat tavarat ovat omassa energiakentässäsi. Myös silloin, kun et ole kotona. Mitä vähemmän sulla on roinaa ja turhaa, sitä vähemmän on myös energeettistä lastia.


Tämä on myös taustana sille miksi metodit kuten Konmari, ovat saaneet valtavan suosion maailmalla. Marie Kondo inspiroi ihmisiä luopumaan kaikesta, mikä ei tuota iloa. Kun tavaroita poistuu fyysisesti, niin ne poistuvat myös energeettisesti ihmisen energiakentästä. Omasta kentästä tulee kevyempi, siinä on helpompi hengittää. Se sisältää vapautta.


ENERGIOIDEN SÄÄNNÖLLINEN PUTSAUS


Kodin turhien tavaroiden ja roinien läpikäynnin lisäksi energioita on hyvä putsata myös muilla keinoin. Voit sijoittaa huonolaatuista suolaa astioihin eri puolille kotia. Huonolaatuinen suola (kuten pöytäsuola) imee alempia värähtelyitä puoleensa ja on hyvä vaihtaa, kun suola muuttuu harmaaksi.


Huonolaatuinen suola imee itseensä energioita paremmin, kuin laadukas puhdas meri- tai himalajansuola. Tämä johtuu siitä, että laadukas suola on jo energeettisesti tiheää. Se ei pysty vastaanottamaan yhtä paljon kuin käsitelty suola.


Eteerisistä öljyistä Sage ja Purification (Young Livingin öljyjä) ovat aivan erinomaisia energeettisiä puhdistajia. Diffusoi niitä säännöllisesti kotona ja eri huoneissa. Voit myös polttaa sidotussa nipussa salviaa negatiivisten energioiden poistamiseksi ja antaa savun puhdistaa kodin energia. Myös energiakivillä voi pyrkiä puhdistamaan kotia, mutta niiden pienen koon vuoksi se ei ole kauhean tehokasta.


Kodin värimaailmaa ja esineiden tuomaa tunnetta on myös hyvä tarkastella. Mitä enemmän kodissasi on iloa tuottavia ja hyvää fiilistä nostattavia elementtejä, sitä kohoavammin se vaikuttaa myös omaan energiaasi.


Mielestäni jokaisen pitäisi sisustaa hyvää fiilistä seuraten, eikä pyrkiä luomaan jotakin mikä on ”muodissa”. Tunnetila minkä koti antaa itselle, on se tärkein omaan energiaan vaikuttava juttu.


Iloa kodin energioiden putsaamiseen,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi

33 views

Recent Posts

See All