• Kaisa W Koskinen

Energia ja ihmissuhteet

Samaan aikaan kun ihmissuhteet aiheuttaa harmaita hiuksia, niin ne ovat myös ihmiselon parhaimpia juttuja. Kun löytäis vaan tasapainon ärsytyksen ja nautinnon välille, ettei aina tarttis olla jommassa kummassa ääripäässä. Parasta menoa on luvassa silloin, kun molemmat on sisäisesti vapaita ja antaa toistensa olla just sellaisia kummajaisia kun on.

Jokainen ihmissuhde palvelee molempia osapuolia. Sielujen välillä on tehty erinäköisiä sopimuksia ennen tähän elämään tulemista. Osa on lyhytaikaisempia ja osa pidempiä sopimuksia. Osan tarkoitus on kokata itsessä aiheita pintautuun, vapautuun karmasta ja osa taas tuottaa suurta iloa sekä nautintoa.


Me pyöritään hyvin pitkälle samojen tyyppien kanssa elämästä toiseen. Oon nähnyt meditaatiossa vanhempieni olevan omia lapsiani intiaanielämässä. Kun tapaan jonkun uuden tyypin, saan yleensä näyn siitä, mistä yhteydestä tämä ihminen on tuttu. Taannoin ystävä käveli Lontoossa mua kadulla vastaan, nunnan kaavussa. Kunnes se tuli lähemmäs ja näin että sillä oli ihan normivaatteet päällä. Eli erilleen mennään ja yhteen tullaan.


KARMISET IHMISSUHTEET

Kaikki läheiset ihmissuhteet on karmisia. Ja karmisella tarkoitan sitä, että sielut ovat päättäneet tulla yhteen jonkin yhteisen oppiläksyn tai kokemuksen takia. On kyse sitten vanhemmuudesta, hengenheimolaisuudesta, hyvästä seksistä tai vaikkapa parisuhdeharjoittelusta. Hyvä kysymys liittyen mihin tahansa ihmissuhteeseen on, että mitäköhän juttua tämä ihminen on tullut tässä elämässä minulle edustamaan? Mitä opettamaan, mitä näyttämään?

Mun monet bestikset on ollut toisessa elämässä mun siskoja. Mun elämän miehet on ollut kaikki edustamassa jotain oppiläksyä, joka on ollut tarpeen saada. Mun vanhemmat edustaa tietynlaista yhteyttä sielujen välillä, joskin oon jo kauan sitten mennyt henkisessä kasvussa heidän ohi. Meidän kaikkien arki on täynnä ihmisiä, joilla on ollut erilaisia rooleja eri elämissä.


Kiinnostavaa on mielestäni se, kuinka vapautua karmisista ihmissuhteista. Kuka nyt haluaisi, että samat penat ja timot pyörii elämästä toiseen ja lopputulos on aina sama katastrofi. Ei kukaan. Karma edustaa mulle myös alitajuisia toimintamalleja, energeettistä latausta joka seuraa elämästä toiseen. Jotta karma voi puhdistua, sen pitää päästä ilmentymään.


Eli yksi tapa puhdistaa karmaa on käydä sitä mahdollisimman intensiivisesti läpi. Mikä ihmissuhteissa yleensä tarkoittaa sitä, että ovi käy tiuhaan. Ihmisiä tulee ja menee, käydään yhdessä läpi joku juttu ja liikutaan eteenpäin.  

 

ENERGEETTISET KOKKAAJASUHTEET


Osa ihmissuhteista on vaan kokkaamassa meistä esiin niitä aiheita, joita meidän tulee tässä elämässä kohdata. On se sitten exä, joka teki sitä ja tätä. Tai vanhempi, joka on vaan sairaan ärsyttävä. Puhumattakaan siitä kumppanista, johon menee hermo ihan tasaseen.


Oikeesti kukaan ei oo tehny meille yhtään mitään sellaista, jolla pitäis olla vaikutusta sisäiseen rauhaan. Mutta koska ihmisiä käytetään meidän omien aiheiden työstämiseen, niin niitä ”kokkaajia” alkaa löytyyn omasta elämästä. Kunnes niistä pääsee vapautuun rehellisyyden ja itsetutkiskelun kautta. Sillon et enää triggeroidu, koska olet kohdannut ne aiheet itsessäsi.


Sitä kutsutaan vapaudeksi. Mutta ennen sitä pääsee oleen raivona ja ärsyyntynyt. Ne kaikki aiheet on meidän omia aiheita, ei kenenkään syytä tai sinänsä aiheuttamia. Sen sijaan että kiroilee ja manaa jotain tyyppiä X, niin voi kysyä, että mitä tässä yritetään tuoda näkyväksi? Mikä on se juttu, jota minun olisi hyvä työstää itsessäni? Koska se toinen tyyppi triggeroi susta vaan esiin sen. Sun vastuulle jää tehdä sille asialle jotain sisälläsi.


RAKKAUSSUHTEET


Sitten on ne lemmenkävyt. Ihanat ja ajoittain karseet rakkaussuhteet. On energeettinen mahdottomuus olla jonkun kanssa, jossa ei ole samaa energeettistä taajuutta kuin itsessä. Meitä yhdistää kumppaneihin nimenomaan yhteinen taajuus. Suhde päättyy kun se taajuus on käyty läpi, opit saatu ja liikahdetaan uuteen kohtaan.


Sempä takia olkoon kyseessä rakkaus- tai ystävyyssuhde, niin älä sure niitä ihmisiä, joita jää taakse. Se on itseasiassa helvetin hyvä uutinen. Se tarkoittaa, että jompikumpi teistä on mennyt eteenpäin oman energiakenttänsä kanssa. Ja sitä me kaikki ollaan tänne lopulta tekemään, kohoamaan ja laajentumaan energeettisesti.


Se ei tietty oo niin hyvä uutinen, jos sää oot se, joka jäi sinne alemmille taajuuksille. Mutta jos luet mun juttuja, niin se olit mitä todennäköisemmin sinä, joka liikahdit. Teidän kahden 3D toppahousuversiot voi olla riidoissa tai välit poikki, mutta korkeammat minät tanssii ja laulaa toisilla taajuuksilla ikuisesti. Joten älä itke Irmeli, ei se oo niin vakavaa.


TIETOISTA SEKSIÄ


Viimeisenä haluan puhua panohommista. Miksi on tärkeää olla tietoinen kumppanivalinnoissaan, kelle päättää taivaan portit avata. Ensinnäkin seksi on yksi upeimmista energiavaihtokeinoista. Silloin kaikkien chakrojen läpi virtaa energiaa, joka kulkee molempien läpi.


Jos paneskelet tyyppien kaa, jolla on paljon henkilökohtasta henkistä kuormaa, niin saat seksin kautta osan siitä kuormasta itsellesi. Joten noin niinkun lähtökohtasesti ei kandee laittaa mitään karaokebaarin penaa, koska et halua sen siemeniä etkä energiaa.  


Sää haluut olla intiimisti sellasten ihmisten kanssa, kehen luotat, kehen sulla on syviä tunteita ja kenen kanssa koet muutakin kuin toisen chakran himoa. Ja se toinen kokee samaa sun kanssa. Jos sellasta ei oo näkyny, niin kerro sun korkeimmalle minälle, että sellanen tänne pikimmiten kiitos. Ja kohta sulla on jono!


SEX tarkoittaa S=sacred E=energetic X=exchange. Joten siihen tulisi myös suhtautua sellaisena.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

101 views

Recent Posts

See All