• Kaisa W Koskinen

Henkisyys ja raha

Massii, fyffee, pätäkkää, vaurautta. Kaikki sitä haluaa. Köyhät haaveilee lottovoitosta ja rikkaat haluaa tehdä lisää rahaa. Raha on niin täydellinen opettaja ja uskomusten purkaja, että täytyy kiittää universumia moisen nerokkuuden keksimisestä ihmismielen herättämiseksi.

Rahaahan ei tavallaan ole olemassa. Se on keksintö, joka aikoinaan oli tavallaan totta. Ihmiskunta on elänyt läpi ajan, jossa uloslaskettuja rahoja vastasi tietty määrä kultaharkkoja pankin holvissa. Mutta pitkään aikaan ei uloslasketuilla seteleillä ole ollut enää mitään vastinetta missään. Liikkeellä on paljon enemmän seteleitä, kuin kultaharkkoja jemmassa.


Jos kaikki ihmiset kävis hakeen massinsa ulos pankeista, niin vain murto-osa saisi ne sieltä. Nykypäivänä raha on vain digitaaleja, numeroita pankkitilillä. Joilla voi maksaa laskuja ja ostaa ruokaa, mutta oikeasti rahalla ei ole fyysistä vastinetta missään.


Jos kaikki käyttäis käteistä tänä päivänä, niin maailmantalous olis kaatunut jo kauan sitten. Rahan arvo perustuu herrasmiessopimukseen, että sillä on tietty arvo. Arvo, joka ei oikeesti perustu mihinkään.

RAHA ON ENERGIAA


Universumin näkökulmasta raha on energiaa. Tässä yltäkylläisessä universumissa jokainen voi halutessaan luoda todellisuuden, jossa oma elämä sisältää vaurautta. Mutta universumi on ollut neropatti. Se on ehdollistanut yltäkylläisyyden. Vain olemalla vapaa omista rajoittavista uskomuksista ja nostamalla energeettistä taajuuttaan, avautuu mahdollisuus vaurauteen.


Kuten sanoin, raha on täydellinen opettaja. Se näyttää joka hetki, mikä on sulle tärkeetä. Mihin laitat sitä, uskotko asioiden järjestymiseen vai pelkäätkö aina pahinta, jemmaatko vai annatko sen virrata. Rahan energia on luotu virtaamaan. Jos yrität pitää siitä kiinni, sen energia pysähtyy.


Raha opettaa luottamusta elämään. Se opettaa kohdentamaan omia rajallisia resursseja itselle tärkeisiin asioihin. Se toimii uskomusten paljastajana. Se ilmentää ihmisen arvomaailmaa. Se näyttää inhimillisyyden, halun auttaa tai omahyväisyyden. Se paljastaa egon määrän ja monta muuta harhaa.


PÄÄSE YLI RAHAUSKOMUKSISTASI


On ainoastaan yksi asia, mitä universumi ei osaa ratkaista. Ja se on usko puutteeseen. Ajatus puuteesta on ihmismielen suurimpia ehdollistumia. Rajattomassa yltäkylläisessä universumissa on tuo yksi uskomus, jota ei korkein mahdollinen tietoisuuskaan osaa sun puolesta muuttaa. Se sun pitää ratkoa ja muuttaa itse. Ja koska raha on energiaa, niin millä taajuudella haluat olla? Yltäkylläisyyden vai puutteen?


Lähde liikkeelle uskomusten purkamisessa sun vanhemmista. Millaisia uskomuksia teillä oli kotona liittyen rahaan? Miten sun äiti suhtautui ja kommunikoi rahasta. Miten isä. Olet perinyt osan näistä uskomuksista, vaikka olisit aikuisena kuinka ”kirjaoppinut”. Lapsuudesta siirtyneet uskomukset kulkevat alitajunnassa mukana ja vaikuttavat energiaamme, kunnes teemme niistä näkyviä. Vasta kun tiedostat jonkin uskomuksen olemassaolon, voit alkaa työstämään sitä.


Toinen keino on tarkkailla tarinoita, joita kerrot itsellesi liittyen rahaan. Tuomitsetko rahan, onko se ehkä osoitus ahneudesta? Onko raha pahasta vai voiko se olla merkki itsensä rakastamisesta? Kerrotko itsellesi tarinaa, kuinka elät kurjuudessa eikä massit ikinä riitä? Mitä jos alkaisit muuttamaan näitä tarinoita paremmalta tuntuviksi?


Kun edelliset on ratkaisut, pääset hauskaan vaiheeseen. Nostamaan energeettistä taajuuttasi seuraamalla iloa ja inspiraatiota. Kun olet itse mahdollisimman korkeasti värähtelevissä energioissa, ei maalliset haasteet kuten raha-ongelmat vaivaa. Jos raha-hanasi ovat kiinni, olet alhaisilla taajuuksilla. Yltäkylläinen universumi ei pysty toimittaan korkeammin värähtelevää energiaa sinne jatkuvalla syötöllä. Siinä yksi lisämotivaattori oman energian työstämiseen.


SUN ARVO EI PERUSTU RAHAAN


Energeettinen taajuutesi määrittyy pyörittämistäsi ajatuksista. Ajatuksista tulee uskomuksia, kun niitä tarpeeksi pitkään kelaa. Universumi vastaa sun taajuuteen, ei ajatuksiin. Ei kukaan meistä ole ikuisen tietoisuuden silmissä rahan osalta yhtään mitään. Me ollaan kaikki rajattoman potentiaalin omaavia vapaita agentteja, joiden arvo ei ole koskaan perustunut rahatukkoihin.


Joten seuraavan kerran kun raha-asiat vituttaa, niin kysy itseltäsi mihin uskot siinä hetkessä. Nimittäin mikään ajatus, joka on linjautunut universaaliin totuuteen, ei tunnu huonolta. Vain egomielen keksimät harhaiset ajatukset ja pelot tuntuvat pahalta. Sen takia sun fiilis on paras indikaattori siitä, milloin ajatuksesi ja uskomukset ovat metsässä ja millon linjassa.  


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

146 views

Recent Posts

See All