• Kaisa W Koskinen

Herää ulos sun ongelmista

On olemassa suora polku siihen, miten pääset eroon sun ongelmista. Se polku voi vaikuttaa naamioituneelta, vaikealta ja hankalalta seurata. Se on helppo luokitella liian foliohatuksi tai mukamas ei niin tärkeäksi. Se on kuitenkin ainoa polku, joka vie sinut lopulta kohtaan, johon pyrit kaikkien ihmiselämien aikana. Ja se on hirvittävän yksinkertainen.


Mutta mitä me tehdään sen sijaan, että kuljettais suoraan sitä meille tarjoiltavaa polkua? Me pidetään kiinni meidän ongelmista ja aiheista, niinkun ne olis henkireikiä. Koska kuka minä olen, jos mulla ei ole enää mun ongelmia. Minkä identiteetin sitten otan, kun mulla ei enää olekaan ongelmia.


Ongelmat on kivoja, mieli tykkää niistä. Mieli tykkää luoda joka päivä lisää uusia tai poimia vanhoja ongelmia. Se rakastaa velloo niissä ja uhriutua niistä. On kivaa, kun voi kertoo kaverille omista ongelmista ja sit saa vähän sympatiaa, jopa rakkautta osakseen. Kun muut vähän säälii, niin mieli kehrää. Voi minua pientä poloista, kun elämä on antanut minulle tälläisen hirvittävän ongelman.

UNIIKIT ONGELMAT


Tämä minun ongelmani on todella uniikki, mieli sanoo. Ei kellään muulla ole tälläistä ihan samanlaista ja yhtä monimutkaista ongelmavyyhtiä kuin minulla. Vihaan tätä ongelmaa ja haluaisin päästä siitä eroon, mutta samalla se lämmittää mua kuin lämpöpeitto ja tuo turvallisuuden tunnetta. Kun en keksi mitään muuta järkevää tekemistä elämälläni, niin vellon meneen tässä ongelmassani.

LOL.


Kaikilla ihmisillä on ihan samantyyppisiä ongelmia. Tai mitä ne siis kutsuu ongelmiksi. Ne on vaan maustettu vähän eri tavalla. Mieli vaan haluaa tuntea olevansa spessu ja kuvittelee, ettei kukaan yli 7 miljardista muusta ihmisestä kieri samojen haasteiden parissa. Se antaa myös turvan sille, ettei ongelmaa voi ratkasta. Koska se on uniikki. Eri sielut päättävät kuitenkin vain opettaa itseään hieman eri tavoin. Siitä syystä “ongelmat” näyttäytyvät vain hieman eri muodoissa, vaikka niiden juurisyinä on ihan samantyyppiset aiheet.


RAJATON POTENTIAALI VAI IDIOOTTI


Tiesitkö, että luot sun oman todellisuuden jokainen sekunti? Joka sekunti sun on mahdollisuus valita mihin keskität sun energian. Mitä ajatuksia valitset pyörittää päässäsi ja mihin niistä päätät uskoa. Mutta sää päätät valita ne ajatukset, jotka koskee ongelmia. Mieti, kaikista niistä miljardeista ajatuksista mitä voisit valita, valitset aina samat?


Me ollaan oikeesti älykääpiöitä ihmiskehossa. Puhun usein siitä, kuinka me ollaan ikuisia tietoisuuksia rajattoman potentiaalin universumissa. Ehkä oon ollut väärässä. Me ollaan ehkä sittenkin idiootteja. Kaikesta potentiaalista me valitaan 98% ajatuksia, jotka koskee menneisyyttä. Valitaan samat ajatukset kuin eilen, viime viikolla, viime kuussa, viime vuonna.


Tiedän ihmisiä, jotka edelleen puhuu ja elää todellisuutta läpi, jonka ne loi itselleen 3, 5 tai 15 vuotta sitten. Mieti olla vuosia tai vuosikymmeniä jumissa ihan samassa kohdassa. Mikään ei muutu, kaikki on ihan samaa. Vuodenajat vaihtuu, mut oma elämä on ihan samanlaista. Se sisältää samat ongelmat ja haasteet, kaikki maistuu pahvilta ja sitä sitten kutsutaan elämäks. Musta se kuulostaa ihmisinkarnaation haaskaamiselta.


Mikä se taikaresepti on, että saa samaa paskaa joka päivä? Kun valitset elää tiedostamattomuuden unessa, uhriutuen, valittaen ja samat ongelmat poimien joka päivä. Sillain saat itelles kuvion, joka ei ikinä muutu. Pääset kokeen turvallisuutta ja hyggee sun ongelmien kaa. Alat näyttään harmaahapselta ja siltä, että elämä on valunu susta ulos jo joskus 50 vuotta sitte.


Tsekkaa miltä suurin osa suomalaisista näyttää. Sellanen sustakin tulee, oman elämäs toppahousu, joka jonottaa ämpäriä. Koska siitä tulee ees pieni rush, kun saa keltasen ämpärin ilmaseks. Sillä voi sit haippaa meneen loppuvuoden.


UNOHDA TOPPAHOUSUILU


Jos elämä toppahousuna räntäsateessa keltanen ämpäri kädessä ei nappaa, niin onneks on vaihtoehtoja. Mää lupasin sulle vastauksen siihen, miten pääset eroon sun ihmisongelmista. Mikä on se polku, jota kulkemalla vapaudut. Polku, jonka tietoisesti valitset ja jota päätät kulkea koko loppuelämäsi. Polun salaisuus on, ettei sulla ole ollut, tule olemaan tai ole koskaan ollutkaan YHTÄÄN ONGELMAA.


Kaikki mitä sää kutsut ongelmiks, on vaan ristiriitoja kahden asian välillä. Sen kuka todellisuudessa olet (ikuinen rajaton tietoisuus ihmiskehossa) ja kuka luulet olevasi (oman elämäs toppahousu). Sillon kun annat itsesi elää siitä toppahousukohdasta, niin sulla on kaikenlaisia ongelmia. Kuten helvetin pitkä jono sen ilmasen ämpärin venaamisessa. Räntä ja viima, usko siihen että sun pitää jonottaa ilmasta ämpäriä, kun sulla ei muka oo varaa ostaa sitä.


Kun elät sun ikuisesta rajattomasta potentiaalista käsin, sulla ei ole ongelmia. Koska miksi ihmeessä sää sellaisia itsellesi loisit, kun luot koko ajan sun oman todellisuuden? Asiat mitkä ei luista ku liukuvoide, on vaan juttuja joihin sua pyydetään kiinnittään huomioo. Kaikki asiat mitä toppahousu kutsuu ongelmiksi, on ikuiselle tietoisuudelle vaan keinoja opettaa itseään jostain.


Transformoi sun toppahousuongelmat kysymyksiksi. Mitä yritän itselleni näyttää ja opettaa, kun olen luonut elämääni tälläisen haasteen? Ja anna sun ikuisen rajattoman viisauden ratkasta se.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

40 views

Recent Posts

See All