• Kaisa W Koskinen

Korona viruksen energeettinen tausta

Et ole voinut välttyä törmäämästä korona virukseen liittyvään uutisointiin ja pelon lietsontaan. Se on käsin kosketeltavaa ja aiheuttaa monien mielessä suurta huolta. Tässä bloggauksessa avaan pandemian ja pelon energeettisiä taustoja sekä autan sua vapautumaan niiden otteesta. Maapallon yksi ylösnousseista mestareista, Quan Yin, päätti myös tulla informoimaan asiasta kauttani tapahtuvan kanavoinnin avulla.


Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun ihmiskunta kohtaa tauteja, jotka uhkaavat miljoonien ihmisten terveyttä. Sanon heti kärkeen sen, että jos sun kuuluu saada tämän taudin kokemus, saat sen. Jos se ei palvele eikä tietoisuutesi koe sitä tarpeelliseksi, voit silti saada taudin, mutta se voi olla esimerkiksi täysin oireeton.


Olin tämän viikon oman energiani kanssa lurpsahtaneena johtuen perhepiirissä olleesta sairastumisesta. Kun mun energia laski ja täten myös oma tietoisuuteni taso hetkellisesti, pääsin tuntemaan miltä kollektiivitietoisuudessa tuntuu. Tosi pahalta ja pelokkaalta. Löysin itseni lukemasta virukseen liittyvää uutisointia ja samaan aikaan mietin, miksi edes luen tällasta.


KANAVOINTI QUAN YINILTÄ


”Olette ihmiskuntana kohtaamassa nyt yhdestä monista uhkista, joka halvaannuttaa aktiivisen toiminnan ja ihmisten elämät hetkellisesti. Minä, Quan Yin, toimin yhtenä maapallon suojelijoista ja erityisesti tehtävänäni on lievittää katastrofien ja kollektiivitietoisuudessa olevien pelkojen uhkan aiheuttamia tunnekokemuksia. Olen elänyt ihmiselämissä useamman kerran ja tunnette minut aasialaisena naisena olleesta inkarnaatiostani.


Haluan kertoa teille, että mikään mitä ei ole suunniteltu tietoisuuden tasoilla ja maapallon kanssa yhteistyössä ei pääse tällä pallolla tapahtumaan. Myös tämä ihmismielissä oleva tragedia ja monia sieluja eteenpäin siirtävä kulkutauti kuuluu yhteen tämän hetken luonnollisista suunnitelmista.


Kyse on siitä, että haluamme teidän tulevan tietoisiksi kollektiivitietoisuuden vaatimista muutoksista. Nämä energeettiset muutokset vaativat ajoittain isompien ihmisryhmien siirtymistä eri energeettisille tasoille yksittäisestä inkarnaatiosta.


Joten vain ne, jotka ovat valmiita ja suostuvat siirtymään vapaaehtoisesti muille energeettisille taajuuksille ja näin myös oman evolutiivisen prosessinsa osalta eteenpäin, tulevat poistumaan tästä nyt hetkestä tämän taudin kautta. Muilla teistä ketkä haluatte tietoisesti jatkaa matkaanne tässä inkarnaatiossa ja siihen on olemassa tarkoitus, ette tule siirtymään eteenpäin vielä.

Mitä tulee pelkoon ja sen lietsomiseen, haluan kertoa sinulle, että se on turhaa. Nimittäin pelkopohjainen ajattelu on mielen ohjelma, josta nimenomaan olette nyt myös kollektiivina siirtymässä seuraavaan kohtaan. Uusi korkeampi tietoisuuden taso ei sisällä tämän tyyppisiä selviämiseen ja eteenpäin siirtymiseen liittyviä pelkoja, vaan ne kaikki näyttäytyvät luonnollisina osina ihmiselämien välistä inkarnaatiokiertoa.


Jos löydät tai olet löytänyt itsesi pohtimassa pelkopohjaisesti tätä kyseistä tautia ja siihen sairastuvia ihmisiä, haluan kannustaa sinua keskittämään ajatuksesi pelon sijasta hyvinvointiin. Sen ajattelemiseen, mitä kaikkea haluat vielä ihmiselämäsi aikana kokea ja kuinka arvokasta täällä viettämäsi aika on.


Emme halua sinun vaipuvan kollektiivitietoisuudessa vellovaan pelkotilaan, jossa tunnet itsesi ahdistetuksi nurkkaan voimattomana vaikuttaa omaan kohtaloosi. Sinä et ole etkä tule koskaan oleman voimaton oman elämäsi suhteen, vaan sinulla on aina kaikki resurssit ja mahdollisuudet luoda itsellesi haluamiasi kokemuksia.


Ajattelemalla ajatuksia pohjautuen pelkoon ja keskittymällä massoista tulevaan informointiin, luot itseesi energeettisen rakenteen, joka mahdollista viruksen kiinnittymisen järjestelmääsi.

Ilman tuota rakennetta ja vastetta et voi saada virusta pysymään energiajärjestelmässäsi. Keskity niihin asioihin ja todellisuuksiin, joita haluat kokea ja jotka innostavat sinua jatkamaan inkarnaatiotasi. Jätä ne ajatukset ja tuntemukset vähemmälle huomiolle, jotka saavat pelon aktivoitumaan itsessäsi ja muissa.


Voit aina kutsua minut, Quan Yinin luoksesi ja ajatella violetin liekin polttavan kaiken matalavärähteisen pois kentästäsi puhdistuaksesi olemuksesi kaikilla tasoilla. Olen täällä auttamassa ihmiskuntaa, mutta myös sinua tarpeen vaatiessa linjautumaan siihen osaan itseäsi, joka ei pelkää ja jolla kaikki on kaikki hyvin koko ajan.”


- Quan Yin kanavoituna Kaisa W Koskisen kautta 7.3.2020


KORONA VIRUS ENERGEETTISESTI


Pelkopohjainen ajattelu on 3D maailman ydinaiheita. Erillisyys ja pelkopohjasta käsin eläminen ovat ne, mihin ihmiset ovat vuosituhansien ajan tottuneet. Nyt olemme kuitenkin kollektiivina siirtymässä pois 3D pohjaisesta ajattelusta ja kohoamassa tietoisuuden tason osalta.


Tämä vaatii jokaiselta yksilöltä päätöksen, minkä todellisuuden haluat valita. Haluatko jatkaa 3D aiheita sisältävillä aikajanoilla vai oletko valmis liikkumaan 4D ulottuvuuden läpi vitoseen. Nämä kaksi aikajanaa tulevat erkaantumaan toisistaan merkittävästi ja vedenjako eri todellisuuksista tapahtuu nyt.


Miksi korona on täydellinen juttu tässä kohdassa? Koska se luo erillisyyttä, alistaa ihmiset pysymään pelossa ja siten valitsemaan matalamman värähtelytaajuuden.

Mutta sinä hyvä lukija päästyäsi näin pitkälle, et ole valitsemassa noita matalavärähteisiä aikajanoja. Nyt sulta kysytään sitä, mitä oikeasti haluat luoda. Mitä kokemusta, mihin haluat itsesi viedä. Valitsetko tulla aivopestyksi ja matalien taajuuksien haltuun ottamaksi vai irtaannutko tästä pelkopohjaisesta mallista.


4D ulottuvuuden lopussa ja 5D todellisuudessa kehosi on aloittanut kristallisoitumisprosessin. Se suojaa sinua tällaisilta alemman taajuuden ohjelmilta ja kiinnittymiseltä energiakehoosi, joista fyysinen kehosi on yksi. Mitä vähemmän ajattelet ja annat siten energeettistä painoarvoa ei-halutuille aiheille, sitä vähemmän ne näyttäytyvät todellisuudessasi.


Samaan aikaan käsien peseminen, hygieniasta huolehtiminen ja hihaan yskiminen ovat suositeltavia varotoimenpiteitä. Ei sen takia, että voit sairastua. Vaan sen takia, että se on NORMAALIA fyysisestä tomumajasta ja muista ihmisistä huolehtimista. Huoli pois ja valoa tupaan.


Jos sulla on tähän tai muihin aiheisiin liittyviä pelkoja, tervetuloa vapauttamaan niitä Pelkojen vapautus VortexHealing® ryhmähoitosarjaan 15.3.2020 alkaen. Lue lisää täältä.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajaPelkojen vapautuksen ryhmähoitosarja etähoitoina maaliskuussa.


Su 15.3. Juurichakran pelot

Su 22.3. Sydämen alueen pelot

Su 29.3. Mielen tason pelot


Hoitosarja maksaa 75€ ja sinne voi ilmoittautua sähköpostilla kaisa@kaisawkoskinen.fi


Lue koko hoitosarjan kuvaus täältä.


913 views

Recent Posts

See All