• Kaisa W Koskinen

Lopeta pieneily ja astu voimaasi

Meidät on opetettu painaan pää alas, pitään itsemme mahdollisimman näkymättömänä ja oleen erottumatta massasta. Niin meidän vanhemmat on tehnyt ja sitä ne on opettanut myös jälkipolville. Hanki koulutus, työpaikka, kumppani ja perusta perhe. Ota asuntolaina ja käy töissä, vaikkei se niin huvittaiskaan. Mut se maksaa sun laskut ja ilman massia oot kusessa.Rahattomuuden pelkoa voidaan verrata siihen, kun aikoinaan asuttiin luolissa ja suurin uhka oli katsoa sapelihammastiikeriä silmästä silmään. Nykyään tiikeri ei oo uhka, vaan se, että tilillä ei ole tarpeeksi rahaa. Joten kuten aikoinaan opittiin luolassa vältteleen tiikereiden kanssa leikkimistä, niin nykymenossa tehdään kaikkemme, ettei massit lopu.

Joka vääjäämättä johtaa siihen, ettei me uskalleta tehdä niitä ratkaisuja elämässä, mitä me oikeesti halutaan. Paitsi jos kohdalle osuu lottovoitto tai perintö tippuu syliin. Sit löytyy uskallusta olla edes hetken elossa, kun muuten vedetään säästöliekillä. Harmi vaan, että todennäköisyydet äkkirikastumiselle on lähes olemattomat. Ja vaikka tekis kaikki ”oikein”, se ei takaa elämässä vielä mitään. Universumi ei ole meistä kellekään mitään velkaa.

Pääsekkö ulos escape roomista


Mutta kun tätä hommaa kattoo isommasta kuvasta käsin, niin raha ja väkisin vääntäminen näyttäytyy huvittavana harhana. Mieti nyt, inkarnoiduit tänne maapallolle hirveellä vaivalla ja suunnittelulla vaan tehdäksesi jotain, mikä ei oikeesti huvita? Kuulostaa aika mielipuoliselta.


Maapallo on huikea oppikoulu. Harvoissa paikoissa universumissa pääsee syntyessään ensinnäkin unohtamaan kuka oikeasti on ja toiseks elään erillisyyttä kokevan mielen kanssa. Maapalloa voisi kuvata mielenkiintoisena Escape Roomina, johon sielut tulee haastaan itseään ja ratkoon mysteeriä todellisesta olemuksestaan.


Ainoa tapa paeta lukitusta huoneesta, on ratkoa ongelma toisensa jälkeen oven aukaisemiseksi. Oven toisella puolella on vapaus, sisällä jumi. Porukassa on kuitenkin aina niitä, keitä ei ratkominen kiinnosta. Ne istuu nurkassa ja keskittyy pohtiin jumissa olemista. Tyytyy tilanteeseen. Sitten on niitä, jotka sykkii hulluna ratkaisun löytämiseksi, mutta ettii vääristä paikoista. Osa jengistä on onneksi ratkaisukeskeisiä ja vihje kerrallaan oppii, miten homma ratkaistaan.


Mihin keskityt, sitä saat


Tässä rajattomien mahdollisuuksien universumissa, jossa sää oot universumin vapaan tahdon alainen agentti, sulla on mahdollisuus valita. Miten elät, mitä teet, millä tuulella oot, kenen seurassa hengaat, mitä syöt ja missä asut. Vaikkei ne ehkä kaikki tunnu kaikki omilta valinnoilta, niin sitä ne on. Hyvä uutinen on myös se, että aiemmin tehtyjä valintoja voi aina muuttaa. Tsekkaa vaikka avioerotilastoista, 50% on pyörtänyt aikaisemman päätöksensä.


Mikään ei ole kiveen hakattua eikä ikuista. Ikuisin juttu mikä täältä löytyy, olet sinä. Joka voi valita, että miten pakenet oman elämäsi Escape Roomista. Möllötäkkö hyväksyen jumin vai etsitkö aktiivisesti ratkaisuja vapauteen pääsemiseksi. Kun sää haluat jotain muuta, erilaista ja toimivampaa elämääsi, niin keino siihen löytyy oman energian työstämisestä.  Oot ikuinen rajaton energia, jolla on aina mahku astua omaan voimaansa.


Kun sun energia muuttuu, sun todellisuus muuttuu. Tiedät mitä saat nykymenolla.  Jos haluat jotain muuta, niin silloin täytyy alkaa tekemään muutoksia nostaaksesi omaa energiaasi. Helpoin, nopein ja toimivin tapa on ruveta seuraan hyvää fiilistä, joka kohottaa sun taajuutta välittömästi. Se millä taajuudella hengaat meneen päivittäin vaikuttaa henkiseen, fyysiseen ja tietenkin energeettiseen hyvinvointiin.


Yksinkertaistettuna energeettinen taajuus vaikuttaa KAIKKEEN.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

18 views

Recent Posts

See All