• Kaisa W Koskinen

Miksi sun intuitio ei toimi

Updated: Feb 5, 2020

Moni sanoo, ehkä sinäkin, ettet kuule intuition ääntä. Ettet tiedä, mitä sun sisäinen ohjausjärjestelmä sanoo eri tilanteissa. Ettet voi luottaa siihen. Ettet kuule sitä selkeästi. Kenties olet jo luovuttanut koko jutun suhteen.


Intuition parempi kuuleminen on harjoiteltavissa oleva kyky. Kyllä, sen eteen joutuu tekeen jotain. Et todennäköisesti herää vaan yhtenä aamuna intuitiolamppu syttyneenä. Vaan harjoittelet ja kävelytät itsesi sisäiseen ohjaukseen luottamiseen.


Mitä kukaan ei kehtaa kertoa intuitiosta henkisissä piireissä on, ettei se toimi kaikilla kristallinkirkkaasti. Moni vaan esittää, että kyllä niiden intuitio toimii. Muttei se toimi, tai siis toimii, muttei kaikki kuule sitä, saati luota siihen.


Intuition kuuleminen ei ole mikään salajuttu. Se on opeteltavissa ja vahvistettavissa.

Jos sun intuitio ei ole kristallinkirkas, niin sulla on silti toivoa. Vaikket kuulisi tai tuntisi sen ääntä nyt, se ei tarkoita sitä, etteikö näin koskaan tapahtuisi. Intuitiota voi oppia kuulemaan ja sen kanssa voi oppia navigoimaan.

Intuition ääni vahvistuu, kun oma henkisen kasvun polku syvenee. Nimittäin kyse on lopulta siitä, miten herkillä olet energeettisesti vastaanottamaan sisäisen navigointijärjestelmäsi informaatiota. Aistiminen vaatii tuntemista. Jos oot toppahousut kainaloihin asti tarpomassa elämää läpi, niin ei sinne paljon intuitiot tunnu. Sillon painetaan peräsuoli pitkällä meneen ja suoritetaan elämää. Ei siinä kerkee kelaan tai kuunteleen, että onks täällä ny joku ääni, joka sanoo jotain.


ENSIMMÄINEN ASKEL


Ihka ensimmäinen askel oman intuituitiivisen äänen herättelyssä on tuntemisen aloittaminen. Ilman että tunnet yhtään mitään, sun on mahdotonta saada tietoa sun intuitiolta. Nimittäin se viestii tunteilla. Se kertoo fiiliksellä sen, mihin se sua kannustaa liikkumaan tai minkä valinnan tekemään.


Kuulut kenties jompaan kumpaan kahdesta koulukunnasta. Et halua tuntea, koska tunteet saa valtaansa ja ne voi olla arvaamattomia. Joten välttelet tuntemista, kuten itsekin tein aiemmin.


Tai sitten oot yliemotionaalinen. Sulla menee kaikki tunteisiin ja elämä tuntuu vuoristoradalta. Vedät yhdessä päivässä läpi kaikki emojien ilmeet ja tunneskaalat. Joten et kaipaa yhtään lisää tuntemista, vaan pikemminkin niiden hallintaan saamista.


OPETTELE TUNTEMISTA


Jos välttelet tuntemista, niin aloita harjoittelu turvallisesti. Fiilistele kaupassa viherosastolla, että vetääkö sua intuitiivisesti enemmän puoleensa omena vai banaani. Vai joku ihan muu hedelmä. Tunnustele miltä eri asiat tuntuvat. Kun reenaat vähän joka päivä pikkuasioilla, niin uskallat siirtyä myöhemmin tunnustelemaan myös isompia asioita elämässäsi.


Jos tunteet on levällään kun jokisen eväät, niin se on hyvä juttu intuitiota silmällä pitäen. Nimittäin osaat jo tuntea etkä pelkää tuntea. Joten silloin seuraat hyvää tunnetta. Mikä ikinä herättää sussa positiivisia tunteita, on valinta tai suunta johon saat intuitiivista ohjausta.


Hyvä fiilis ja tunne sisimmässä ovat positiivisia merkkejä molemmille koulukunnille. Seuraamalla niitä, olet aina menossa intuitiosi ohjaamaan suuntaan. Tarvitset vain hieman reeniä, joten seuraa iloa.


-> -> Tuu mukaan LOPETA MANIFESTOINTI JA ALOITA LUOMINEN webinaariin ke 12.2.2020 klo 18-19. Kerron miksei manifestointi enää toimi uudessa ajassa, miksi visualisointi on turhaa ja miten uudessa ajassa alat luomaan tietoisesti omaa todellisuuttasi.


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

225 views

Recent Posts

See All