• Kaisa W Koskinen

Miten ylläpidät hyvää energiaa

Olet tehnyt valtavan muutoksen itsesi kanssa ja viimein päässyt kiinni hyvään meininkiin. Olet saanut maistiaisen siitä, miltä tuntuu olla hyvässä energiassa ja linjautuneena itseensä. Sitten jotain tapahtuu ja tiput pois energeettisestä haippipilvestä. Etkä tiedä miten pääsisit takaisin sinne hyvään flowhun.

Silleen on käyny meille kaikille. Aivan superhyvä henkinen high ja sitten seuraavassa hetkessä oot takas kuralammikossa toppahousutaajuuksilla. Et oo ihan varma mitä teit aiemmin saadaksesi itsesi korkeampiin energioihin ja sen takia olet nyt hieman neuvoton. Ehkä meditoit, ehkä läträsit eteerisiä öljyjä tai hyppäsit johkin siistiin todellisuuteen hetkeks.  

Kyse ei ole ollenkaan niin monimutkaisesta asiasta, miltä sun mieli sen saa vaikuttaan. Mielen roolihan ei ole pitää sua hyvässä energiassa, se on ennemminkin syy, miksi tipuit toppahousutaajuuksille. Joten kohotaksesi jälleen, sun pitää keskittyä kaikkeen muuhun kuin mieleen ja ajatteluun.

Ala tuntemaan


Nyt se tulee. Suuri salaisuus, miten jätät alhaiset energeettiset taajuudet milloin tahansa taaksesi. Kyse on tunteista. Sää pääsit haippiin, koska virittäydyit korkeasti värähteleville tunnetaajuuksille. No mitä ne taajuudet sitten on ja miten sinne pääsee takaisin? 


Jokainen tunne värähtelee tietyllä taajuudella. Alhaisimmin värähteleviä taajuuksia ovat häpeä, syyllisyys, suru, pelko ja viha muutamia mainitakseni. Korkeimmin värähteleviä taajuuksia ovat tietoisuusasteikossa rauha, ilo, rakkaus ja tarkoitus. Eli toisin sanoen päästäksesi korkeammin värähtelevään tilaan, sun piti linjautua korkeampaan tunnetaajuuteen.


Mutta lurpsahdit keskittymään johonkin muuhun kuin energeettisesti laajentaviin tunnetiloihin ja aloit supistumaan. Supistuminen tapahtuu, kun alkaa kelaan aiemmin mainitsemiani negatiiviseksi luokiteltavia tunnetiloja tai niihin johtavia ajatuksia. Ehkä jotain tapahtui sun todellisuudessa ja mieli alkoi ruokkia ikäviä ajatuksia. Ehkä aloit oleen sitä mieltä, että nyt on liian hyvä meininki eikä tää voi kestää.


Jatkuvasti laajeneva energia


Tiedäkkö sanonnan, että joku juttu on liian hyvää ollakseen totta tai että kaikki hyvä loppuu aikanaan? Ihan hirveetä kuraa, sanon minä. Räjäytä noi uskomukset nyt ensimmäisenä mielestäsi. Energeettisellä laajentumisella ei ole rajoja. Sää voit kohota energeettisesti jopa tietoisuusasteikon korkeimmille taajuuksille. Jossain kohtaa fyysinen keho ei kestä sitä korkeaa taajuutta enää, joten se hajoaa. Mutten usko sen olevan sun ongelma tässä elämässä.


Vaan sen, ettet ole vielä oppinut ylläpitään hyviä energeettisiä tiloja. Eikä se mitään, sitähän me täällä harjotellaan. Voin kertoa omasta kokemuksesta, että kohoavan energian tilassa on mahdollisuus olla lähes jatkuvasti. Tunnet sen hyvänä fiiliksenä, inspiraationa, rakkautena ja ilona. Huomaat kyllä, kun se alkaa laskemaan. Sillon sun tehtävä on linjautua takaisin ajatuksiin ja tunteisiin, joista tulee hyvä fiilis. Sää haluat kohottaa ja ylläpitää korkeaa energeettistä värähtelytaajuutta jokainen päivä.


Sillä that´s where all the magic happens!


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

87 views

Recent Posts

See All