• Kaisa W Koskinen

Netflix suositukset tietoiseen katseluun

Tietoinen median ja viihteen kuluttaminen on henkisen kasvun polulla tärkeää. Jos altistaa itseään jatkuvasti matalavärähteiselle materiaalille, myös oma energia droppaa. Kun taas altistaa itseään tietoiselle materiaalille, niin oma tietoisuuden taso kohoaa. Joko ruokit mieltä tai vahvistat tietoisempaa elämää.


Tässä bloggauksessa annan mun suositukset tietoiselle Netflix-katselulle. Kerron sarjoista ja leffoista, jotka on värähdelleet itselle oivalluksia, pään nyökyttelyä, ymmärrystä ja pohdittavaa. Ehkä myös sulle. Tsekkaa ne mitkä vetää puoleensa ja unohda ne, mitkä ei resonoi. Listaus ei ole paremmuusjärjestyksessä.


OA

Sarja, jossa energia on lopulta avain kaikkeen. Myös eri todellisuuksissa seikkailu ja siellä tapahtuvat ”ihmeet” tulevat tämän sarjan myötä uudenlaiseen pohdiskeluun.

RAISING DION

Hyvänmielen hömppää, jossa nuorella äidillä on supervoimia omaava poika. Dion ei ihan hallitse näitä ominaisuuksiaan vielä, joten luvassa on vähintään mielenkiintoisia kokemuksia.

THE WITCHER

Taikuutta, kuolemattomia olentoja, salaisuuksia täynnä oleva sarja, joka kiehtoo kummallisuudellaan ja ylikomealla päänäyttelijällään.

THE CRIMES OF GRINDELWALT

Erikoinen nimi erikoiselle sarjalle. Tässä sarjassa on paljon ihan totuudellisiakin aspekteja, kuten kehojen vaihtaminen, universaalit salaisuudet ja oman todellisuuden luominen.

LIMITLESS

Mitä tapahtuu, kun saat koko aivokapasiteetin käyttöön. Kundi alkaa käyttään huumetta, jolla aivojen kaikki osat aktivoituvat. Tän sarjan inspiraationa on todennäköisesti ollut elokuva nimeltään Lucy, joka on yksi mun lempileffoista (ei valitettavasti löydy Netflixistä).

HANCOCK

Leffa superhero pultsarista, jolla on supervoimat, mutta innostus hyvän tekemiseen kadoksissa. Kun ei voi kuolla, niin voi vaan dokata ja sekoilla. Kunnes alkaa löytyä motivaatiota tehdä hyvää renttuilun sijasta.

BLACK MIRROR

Ei sinänsä henkisyyttä suoraan sisältävä sarja, vaan muuten tietoinen mindfuck. Jokainen jakso on erilainen ja eri hahmoilla. Osa jaksoista on niin mieltä venyttäviä, että sitä alkaa miettiin ihmisten hulluutta ja eri todellisuuksien mahdollisuuksia.

STRANGER THINGS

Kun maailmasta on kaksi versiota, se mikä me nähdään ja se mikä on meidän alla. Synkkäväritteinen, mutta samalla oudosti koukuttava sarja. Teinit ratkoo underworldin salaisuuksia. Yksi Netflixin suosituimpia sarjoja, joten uppoaa perustoppahousullekin kuin häkä.


MATRIX

Kertauksena ysäriltä tai ekaa kertaa, ehdottomasti tsekkaa nää leffat. Mää sanon aina meneväni Matrixiin ku lähen kylille, koska sitähän se on :)

Kun Netflix ja asioiden ulkoinen tarkastelu alkaa kyllästyttään, niin sisäisessä maailmassa riittää mielenkiintoista tutkittavaa eliniäksi. Tule mukaan tutkimaan itseäsi, aktivoimaan energioita ja olemaan nukahtamatta Dynaamiselle meditaatiokurssille.

Seuraa iloa ja jaa linkki Netflix koukussa olevan frendin kaa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja


375 views

Recent Posts

See All