• Kaisa W Koskinen

Ole ilolla kesken

Mieli luo illuusion, jossa ollessasi "perillä" siellä jossakin, kaikki on paremmin kuin nyt. Me halutaan koko ajan lisää, nopeammin ja helpommin. Bestseller kirjat on usein erilaisia oppaita, siihen miten tuut miljonääriks yön yli, miten laihdut viikossa 100 kiloo ja miten saat itsellesi henkisen heräämisen tekemällä jonkun yhden jutun. Mainostajat käyttää oivallisesti hyväkseen mielen tahtoa saada kaikki nyt ja heti. Se markkinoi erilaisia pikavoittoja.


Ei ole olemassa pikavoittoja eikä oikoteitä. Kaikkien asioiden eteen joutuu tai saa tehdä töitä. Miten sen sitten haluaa kukakin ottaa ja asiaa lähestyä. Sun mieltä kusetetaan ja mindfuckataan ihan joka minuutti lukiessasi mitä tahansa informaationlähdettä. Haluun, että oot hereillä sen kaiken suhteen ja et enää mee niin helppoon.


Rakennat sitten uraa, ihmissuhdetta tai unelmavartaloa, se vaatii sitoutumista joka päivä. Et voi sitoutua johonkin kerran kuussa yhden päivän ajan ja venaa kieli pitkällä positiivista muutosta pikana. Se vaan ei toimi niin. Mut mieli on siitä metka, et se typeryydessään ensinnäkin pettyy kun tuloksia ei tule heti ja toiseksi masentuu asioiden edistymättömyydestä niin, että lopettaa vähäisetkin ponnistelut asioiden muuttamiseksi.

MIHIN SUN PITÄIS SITOUTUA


Ainoa mihin sun pitäis minkä tahansa elämänmuutoksen osalta sitoutua, on luoda jotain paremmalta tuntuvaa kuin mitä sulla on käsissäsi nyt. Tiedät mitä saat tavalla, jota olet toteuttanut tähän asti. Kattele ympärilles. Se on aiempien touhujen ja päätösten tulos. Muuttaaksesi jotain jos nykytila ei miellytä, jonkun asian pitää muuttua. Joko isolla kädellä tai sitten hienosäätönä.


Mieltä ahdistaa sitoutuminen. Se tuntuu kuin vankilalta. Aina kun kerrot sun mielelle, että sen pitää luopua jostain saavutetusta etuudesta, se ahdistuu. Opettele kusettaan sitä. Sano sille, että heiii et sää joudu luopuun mistään, vaan pääset kokeileen jotain uutta ja jännää. Pään sisäinen puhe on paikka, josta kannattaa muutos alottaa.


Jos keskityt siihen kuinka persiillään kaikki on, niin et edistä muutosta mitenkään. Päivittelet vaan todellisuutta, joka meni jo enivei. Jokainen sekuntti on uus mahdollisuus. Uusi mahdollisuus ajatella asioita, jotka tuntuu hyvältä ja luo tulevia minuutteja ja tunteja. Miksi käyttäisit yhtään aikaa sen kelaamiseen, minkä ensinnäkin tiedät jo olevan perseellään ja toiseksi joka ei edistä sua tekeen asioille mitään?


SHIFTAA PÄÄN SISÄINEN PUHE


Keskity siihen mitä haluat sen sijaan. Keskity ajatuksiin, jotka luo inspiraatiota alkaa liikehtimään uuteen kurssiin. Leiki ajatuksilla ja fantasioilla. Pidä uusi kurssi viemällä sun ajatukset koko ajan pätkän matkaa tulevaisuuteen. Siten tekeminen alkaa tapahtumaan kuin itsestään, ilman pakottamista ja väkisin ähkimistä. Ne tappaa minkä tahansa flown heti alkumetreille. Ei muutos oo vaikeeta ja vmäistä, se voi olla sikahauskaa ja inspiroivaa!


"Miltäköhän musta tuntuu, kun olen hoitanut nämä kaikki asiat kuntoon?"
"Millastakohan olis elää elämää, joka tuntuu joka päivä hyvältä? Mitähän kaikkee jännää tekisin?"

Sun mieli ei tiedä eläkkö todellisuutena pitämääsi tilaa vai kattelekko leffaa. Sen takia voit alkaa leikkiin sun mielellä ja juksaa sitä. Voit luoda mitä tahansa tiloja ja kokemuksia itselles, ilman sieniä ja muita trippaajia. Trippailla voi ihan kotisohvalta käsin selvinpäin ja kelailla kaikkee mikä tuntuisi hyvältä. Itse asiassa suosittelen sitä lämpimästi, useemmin kun kerran kuussa.


HYVÄKSY OLEVASI KESKENERÄINEN


Sun elämä on projektin alla oleva masterpiece. Ala pitään sitä myös sellasena. Ei se tuu koskaan valmiiks eikä koskaan tiedä mihin inspiraatio johtaa keskittyyn seuraavaks. Sun ainoo tehtävä on pitää huolta siitä, että sen masterpiecen tekeminen on kivaa. Koska kuka ny jaksaa luoda yhtään mitään, jos se maistuu pahvilta ja on helevetin tylsää. 


Sää tuut oleen aina kesken. Et tuu koskaan pääseen perille johonkin, mihin kuvittelet. Koska mieli luo aina uusia määränpäitä. Mää aikoinaan tavottelin henkistä heräämistä. Aattelin, että se ratkasee kaikki mun ongelmat ja mun elämästä tulee yhtä yskssarvisen glitterpierua. Hyvä läppä! Kun sitten heräsin 2017, niin ei mun mieli kadonnut eikä hiljentynyt. Tossa se pyörii edelleen.


Mutta mikä muuttui, on perspektiivi kaikkeen. Tajusin kuinka elämä on mieletön mahdollisuus ja kuinka voin luoda siitä haluamani. Ymmärsin, että kaikki me ollaan kesken ja sehän tässä siistiä onkin. Tulin kiinni tähän hetkeen enemmän kuin koskaan. Opin hyväksymään, että ainoa mihin voin vaikuttaa olen minä ja suhtautumiseeni asioihin. Muutosten luomisesta tuli hauskaa ja jännää.


Joten ole ilolla kesken, vaiheessa ja epätäydellinen. Niin ne on muidenkin elämät ja prosessit. Keskitytään tukeen toisiamme, eikä kilpaileen tai vertaileen kuka on missäkin kohdassa. Koska ei ole mitään "Pääsit perille-palkintoo" elämässä tai inkarnaatiokierrossa. Horisontti liikkuu koko ajan.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

127 views

Recent Posts

See All