• Kaisa W Koskinen

Ota sun energia haltuun

Kaikki on lopulta hirvittävän yksinkertaista. Myös energia ja siihen liittyvät asiat. Tässä bloggauksessa saat yksinkertaisen selityksen sille, miten tietoisuus ohjaa elämääsi ja miten luot omaa todellisuutta energian avulla.  


Meillä kaikilla on olemassa osa, joka elelee korkeammilla energeettisillä taajuuksilla. Se pystyy tarkkailemaan ja ohjaamaan maan päällä elävää toppahousuversiota itsestämme. Jotkut kutsuvat sitä korkeammaksi minäksi, itse kutsun sitä tietoisuudeksi. Voit ajatella tietoisuuden olevan kuin oman elämäsi orkesterinjohtaja. Se ohjaa ja antaa vinkkejä siitä, miten kannattaa soittaa. Se tietää elämäsi nuotit ja milloin on oikea aika toteuttaa mitäkin. Se myös luo todellisuuskokemuksesi.


Tietoisuuden kielenä ovat tunteet, joiden avulla se viestii, soitatko tietoisuuden näkökulmasta katsottuna nuottien mukaisesti vai niiden ohi. Hyvä ja huono fiilis ohjaavat sua koko ajan tekemään itsellesi parhaita mahdollisia valintoja. Ajattele, suhun on rakennettu näin yksinkertainen navigaatiojärjestelmä!

Energia on väline ja keino, jolla sää luot omaa elämääsi. Sun energia vaikuttaa siihen, mitä kykenet luomaan ja mitä asioita näyttäytyy omassa todellisuudessa tälläkin hetkellä.

Mieli eli ego on soittaja, jolla on eri vaihtoehtoja. Se voi joko soittaa tietoisuuden antamien nuottien mukaisesti tai sitten se voi freestylaa. Ja sehän tykkää pääsääntösesti vetää roguet eli tehdä ihan mitä sitä huvittaa. Koska se erillisyysharhassaan kuvittelee, että se tietää parhaiten ja eikä tarvii kenenkään muun opastusta. Miksi kuunnella viisaampia, kun voi oppia kantapään kautta mikä toimii ja mikä ei.


Energia luo todellisuuttasi


Energia on väline ja keino, jolla sää luot omaa elämääsi. Sun energia vaikuttaa siihen, mitä kykenet luomaan ja mitä asioita näyttäytyy todellisuudessasi tälläkin hetkellä. Esimerkiksi lukeaksesi mun blogia, sun täytyy olla jo tietyllä taajuudella. Joka ei oo mikään alhainen toppahousutaajuus, koska toppahousujen todellisuudessa mua ei edes ole olemassa. Hihhii. Joten tervetuloa korkeavärähteinen toveri.


Ihmiset luulee, että energia on vaan jotain hattivatti hömpänpömppää. Että energia olisi jotenkin vähemmän tosi, kun sitä ei voi nähdä omin silmin ja se ei oo fyysistä. Mutta sitten kun ruvetaan kysyyn, että haluaisitko muuttaa elämässäsi jotain tai voida henkisesti paremmin, niin vastaus on JOO.


Siinä on vaan sellanen pikku juttu, että muuttamatta omaa energiaasi, et voi muuttaa yhtään mitään elämässäsi. Eli jos muutokset ja kehitys kiinnostaa, niin sitten se oikea opinaihe on energia ja siihen liittyvät asiat. Tietty voit yrittää jumppaa juttuja mielen tasolla, mutta pääset nopeasti huomaamaan, ettei se ratkaise mitään pysyvästi. Ydinongelma on energiassa, ei mielessä.  Jotka tietysti molemmat vaikuttavat toisiinsa.


Tietoisuus kohoaa, kun energia kohoaa


Kun ihminen on alhaisilla energeettisillä taajuuksilla syystä tai toisesta, niin myös sen tietoisin ja viisain osa eli oma tietoisuus on alentuneena. Sun tietoisuuden on kohdattava sut siitä energeettisestä kohdasta käsin missä olet, muuten sen ohjaus ei onnistu. Tietoisuus on osa meistä jokaista, se on korkeammilla taajuuksilla sijaitseva ikuinen viisaus. Tämä maapallon pinnalla tallusteleva osa on se, jolla on mukana egon harhaa ja sitä kautta uskomus erillisyydestä.


Joten kun haluat tehdä töitä itsesi kanssa ja muutoksia omaan todellisuuteen, niin hyppää mukaan oppimaan energiasta. Ja luo se energeettinen muutos, mitä haluat.


Saa päivittäistä inspiraatiota Facebookissa ja ole mukana EnergiaLiveissä.


Seuraa Instassa (lontooks) ja tsekkaa tarinoista mitä touhuan omassa arjessa.


Katso Youtube-videoita ja oivalluta itseäsi.


Kuuntele UniversumiPodcastia Spotifyissa.

Viedään tää homma uusille leveleille. Taakse jääköön toive-elämä ja asioiden haaveilu. On tullut aika tehdä se duuni, energeettinen luominen, jotta sun elämä on JUST eikä melkeen sellasta kun haluat.


Sää ansaitset korkeasti värähtelevän elämän ja kaikki sen mukanaan tuomat sulot.


Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

20 views

Recent Posts

See All