• Kaisa W Koskinen

Päivitä pelihahmosi

Meillä ihmisillä on pinttynyt kuvitelma siitä, että muutos on aina jotenkin hankalaa, vaivalloista ja hidasta. Universumin näkökulmasta mikään näistä ei ole totta. Meillä on kyky ja mahdollisuus uudistua juuri sitä vauhtia, mihin olemme itse valmiita.


Aamuisin käy kuitenkin niin, että heräämme eilisen todellisuuteen. Siihen samaan, vanhaan ja tuttuun hahmoon, joka olimme eilenkin. Jolla on samat tarinat itsestään, samat haasteet ja murheenkryynit. Olemme kuin tietokoneita, joissa käynnistyy samat ohjelmat joka aamu. Mutta palveleeko ysärillä ladattu ohjelma enää tämän päivän tietokoneessa? Ei todellakaan.

Mindfuck on se, ettei sun tartte käynnistää vanhoja ohjelmia, ellet välttämättä halua. Voit olla mikä vain versio itsestäsi, joka haluat olla uudessa päivässä. Voit hyppiä todellisuudesta toiseen, viedä itseäsi mihin haluat. Mieli on se, joka ei meinaa pysyä menossa mukana ja toimii jarruna. Se kun tykkää kaikesta tutusta ja siten turvalliseksi kuvittelemastaan.

PÄIVITÄ PELIHAHMOSI

Sun maapallolla tässä hetkessä elävää versiota ei päivitä mikään enkeli tai korkeamman taajuuden hahmo. Ihan itte joutuu hommat hoitaan täällä. Sää oot ja olet aina ollut ihmisinkarnaatioissa ikuinen tietoisuus ihmiskehossa. Sielusi sisältää kaiken informaation matkan vaiheista eri elämissä ja tarkoituksesi tässä elämässä. Tarkoituksen, miksi tulit tänne ja mitä ilmentämään.

Mutta mitä tekee ihmisversioinen toppahousu? Se jankuttaa samoja epämukavilta tuntuvia renkutuksia ja murehtii laskuista. Se miettii, että uskaltaiskohan alkaa tekeen mitä huvittaa ja kantaisko elämä, jos niin tekis. Se on niin tottunu kärsiin, ettei ilossa eläminen ole sille edes vaihtoehtojen valikoimassa.

Aattele jos näkisit itsesi tietokonepelissä maapallolla elävänä pelihahmona, oman elämän SuperMarioBrossina. Mitä sun SuperMario tekis, kun sää ohjaisit sitä ruudulla. Epäiliskö se kykyänsä hypätä tarpeeks korkeelle sienen perässä tai loikata ison vallihaudan yli. Pyöriskö se vaan ympyrää ja venais Luigia apuun. EI. Se lähtis kohti haluamiaan asioita ja tekis mitä huvittaa. Koska sille itse peli on ilo ja sienten sekä kolikoiden kerääminen hauskaa viihdettä.

SUSSA ON KYKY, HALU JA VOIMA

Noiden lisäksi muuta ei tarvita. Kyvyt sulla on tehdasasetuksina luoda peliversiosta haluamasi. Halu herää viimeistään siinä kohtaa, kun menee hermo omiin iänikuisiin ajatusrenkutuksiin. Voimaa sulta ei ole koskaan puuttunutkaan. Epäilevä ääni pään sisällä on vaan mielen reppana, joka siellä muutospelossaan ja antautumiskyvyttömyydessään yrittää todistella, ettei sulla mitään omaa voimaa oliskaan. Että se olis hukkunu tai kadonnu johki.

Sun sisäinen voima liikuttaa vaikka vuoria kivi kerrallaan. Se luo universumeja ja sisältää kyvyn, sekä neuvot selviytyä mistä tahansa. Tällä paradoksien planeetalla juttuun sisältyy vain yksi jippo. Se on oman voiman aktivoiminen. Niin kauan, kun et aktivoi rajatonta luomisvoimaasi tietoisesti ja päätä päivittää pelihahmoasi, niin sama renkutus jatkuu. Mutta sää tiedät paremmin ja aktivoit oman luomisvoimasi.

Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja


Saa ENERGIALUENNASTA rohkeutta ryhtyä kulkemaan uuteen suuntaan. Saat selvänäköistä ja intuitiivista tukea polullesi. Varaa aika sähköisestä kalenterista:

https://kaisawkoskinenkalenteri.as.me/

187 views

Recent Posts

See All