• Kaisa W Koskinen

Pelon toisella puolella on vapaus

Elämme pelon energian osalta pimeää keskiaikaa. Pelko on käsin kosketeltavaa ja sitä tulee läpi joka tuutista. Tämä aiheuttaa monenlaisia epämiellyttäviä tuntemuksia ja omassa voimassa pysyminen voi olla erityisen haastavaa tänä aikana. Kollektiivi pelkää ja sen kyllä tuntee.

Pelko on ihmismielen ominaisuus, joka saa meidät suojautumaan vaaroilta. Laukalle lähtiessään se saa myös toimimaan epärationaalisesti ja ilmentämään ominaisuuksia, jotka normaalisti pystymme pitämään "aisoissa". Kuten on nähty tässä ajassa, niin homma on muuttunut vähintäänkin mielenkiintoiseksi. Tuominta, arvostelu, syyttely ja haukkuminen ovat alkaneet nostaa päätään.


Ja kaikki tämä vain siksi, että sisimmässä pelottaa. Pelko ei kuitenkaan lopu pelkäämällä, vaan antautumalla. Me ihmisinä olemme kohtaamisen ja antautumisen välttämiseksi keksineet loputtomasti keinoja pitää itsemme kiireisinä. On paljon helpompi väistellä ja vältellä, kuin kohdata ja tuntea. Pelko on myös loistava hallintakeino, moni aikuinen on kasvatettu pelossa ja nuhteessa. Joten ei ihme, että se tehoaa niin hyvin myös aikuisena.


PELKO ON VOIMAKAS AJURI


Mieli pelkää eniten tuntematonta. Mieltä pelottaa, koska se ei pysty kontrolloimaan sellaista, mitä se ei tunne ennalta. Se pyrkii järkeistämällä varautumaan mahdollisiin uhkiin. Tästä tulee vahva nojaus monen kohdalla tieteeseen, tutkimukseen ja auktoriteettien asiantuntemukseen. Mutta mieli ei rajoittuneisuudessaan tajua, että elämä on täynnä mysteerejä. Ja että tätä hommaa pyörittää joku paljon isompi, kuin toppahousuinen mieli. Mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä.


Todellinen isäntä meissä jokaisessa on oma tietoisuus ja sen antama ohjaus. Sun tietoisuuden taso ja sitä kautta energeettinen taajuus luo todellisuuden, jossa elät. Mitä enemmän elää mielestä ja sen peloista käsin, sitä enemmän siihen liittyvät aiheet myös näyttäytyvät omassa todellisuudessa. Olemmehan jokainen oman elämämme luojia. Luomme myös tätä kokemusta, jossa virus pelottaa.


PELOT OVAT MIELEN FANTASIAA


Pelot eivät ole perusteltavissa, sillä ne ovat mielen epärationaalisia luomuksia. Ne ovat kuvitelmia asioista, joita voi teoriassa tapahtua. Kun annat mielelle vapaat kädet, niin se kuvittelee aina pahinta. Ajattelemalla pelkoa aiheuttavia ajatuksia, tunnet ne myös. Tunne kertoo millaisella taajuudella olet, onko se matala vai korkea. Pelon energia on yksi voimakkaimmista, matalimmista ja tarttuvimmista taajuuksista.


Pelko toimii myös perusteena monelle asialle. Esimerkkinä menneiltä aikajanoilta on inkvisitio, jossa kirkon vinkkelistä harhaoppisia etsittiin ja tapettiin. Mutta mikä on muuttunut? Nykyään murhasta joutuu vastuuseen, mutta pelon ajamat uskomusrakenteisiinsa kiinni jääneet lynkkaavat edelleen eri tavalla ajattelevia. Poikkeavia näkemyksiä pidetään edelleen harhaoppina ja nojataan tieteeseen.


Ihminen ei avaudu näkymättömälle maailmalle, energialle ja asioiden isomman kuvan ymmärrykselle ennen kuin on siinä kohdassa itsensä kanssa. Miljardit ihmiset eivät ole vielä siinä kohtaa. Joten annetaan heidän elää mielestä käsin aikansa, niin mekin on tehty. Ja toivotetaan heidät avosylin mukaan keskusteluihin, kun valo alkaa luomaan rakoa mielen uskomuksiin.


PELON TOISELLA PUOLELLA ON VAPAUS


Henkisen polun kulkijaa valaisee ymmärrys tietoisuuden kehityksestä ja elämän isommasta kuvasta. Me kaikki ollaan matkalla, tietoisuuden laajenemis- ja kohoamismatkalla. Eri kohdissa, mutta juuri täydellisessä itsellemme. Pelossa eläminen, sen lävitse kulkeminen ja lopulta siitä vapautuminen ovat tärkeitä virstanpylväitä jokaisen kehityspolulla. 5D:hen ei voi tuoda mukana pelkoa.


Ennen kuin aurinko nousee, on kaikista pimein hetki. Silloin pelottaa kaikista eniten. Kun pelkää tarpeeksi, sille on lopulta pakko antautua. Päästää irti mielen luomista tarinoista ja todeta, että kävi pimeydessä mitä vaan, niin olen valmis sen kohtaamaan. Ja seuraavassa hetkessä aurinko jo sarastaa. Pelon kohtaaminen, sille antautuminen ja irtipäästäminen veivätkin vapauteen, valoon.


Virratetaan rakkautta ja myötätuntoa kaikille, ketkä elävät läpi synkkää hetkeä ennen auringon nousua. Tiedät, kuinka pelottavaa se voi olla ja miten voimakas ajuri se on toiminnalle. Vaikka haluaisimmekin, emme voi tehdä peloista vapautumismatkaa kenenkään puolesta. Eniten autat itseäsi ja muita pysyttelemällä omassa supervoimassasi: rakkaudessa ja rauhan tilassa.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

[ILMAINEN OPAS] Opi 5 tapaa pitää hyvää huolta omasta energiasta:


LATAA ENERGIAOPAS

234 views

Recent Posts

See All