• Kaisa W Koskinen

Tunteet ei oo sitä mitä luulet

Yksi olennaisista asioista mitä me tullaan tänne opetteleen on tunnetyöskentely. Mutta se ei ole sitä mitä moni kuvittelee. Universumin vapaalle agentille on suunniteltu tunnemekanismi tarkoituksella ja palvelemaan. Ongelmaksi on vaan muodostunut se, että ihminen on neropattiudessaan ymmärtänyt mekanismin ihan väärin.

Tunteet on annettu ohjausmekanismiksi. Ei vellontaan, vallontaan ja kiinni jäämiseen. Mulla meni todella kauan, ennen kuin tajusin mitä tunteet merkitsee ja mitä niille voi tehdä. Ensinnäkin tunteet kertovat aina jostain. Energiasta, ajatuksista, taajuudesta. Et voi tuntea mitään itsesi ulkopuolelta, jokainen tunne syntyy sinussa ja omassa energiajärjestelmässäsi. Tunteet ovat energiaa.


Ompa olemassa sellainen energiakehokin kuin tunnekeho. Sinne me niitä tuntemattomia tunteita sitten jemmataan. Ei jaksa, ei huvita ja nyt ei oo hyvä hetki tuntea jotakin tunnetta. Laitetaan jemmaan tunnekehoon. Jossa tunteet ja niiden sisältämä energia jaksaa kyllä odottaa, kunnes ne joku kaunis päivä tulee sieltä ulos kunnon paineella.  

TUNTEET OHJAUSJÄRJESTELMÄNÄ


Ihmiselle annettiin tunteet ohjausjärjestelmäksi. Tunteet linjaavat sua sisäiseen totuuteen antamalla hyvin yksinkertaista signaalia. Kun saat negatiivisen tunnekokemuksen, vastaus on ei ja liikennevalo punainen. Kun saat positiivisen vasteen itseltäsi hyvältä tuntuvalla tunteella, saat vihreää valoa ja vastaus on kyllä. Keltaisena valona voidaan pitää tilannetta, jossa me ei tehdä mitään, kun ei saada sisältä selkeää vastausta.


Kun lähestyt käsittelemääsi asiaa oikeasta, sinulle itsellesi totuudellisesta kohdasta käsin, ajatus tuntuu hyvältä. Kun taas uskot mielen luomiin harhoihin ja ajatus pohjautuu epätotuudelle, susta tuntuu pahalta. Saat koko ajan viestintää itseltäsi siitä, oletko sisäisen viisautesi kanssa linjassa vai ohi. Sää TUNNET sen.


Keltä näitä vastauksia sitten saadaan? Tietoisuuden ikuisessa valossa paistattelevalta korkeammalta minältä. Joksi me kaikki ollaan sulautumassa, on vaan pikkasen matkaa 3D:ssä elävän toppahousun ja korkeammilla taajuuksilla olevan korkeamman minän välillä. Mutta sitä matkaahan tässä pyritään koko ajan kiriin lyhyemmäksi.   


TUNNE MIKÄ ON SULLE PARASTA


Se on ihan sama uskotko Jeesukseen tai Muumipappaan, universumin näkökulmasta ja miten korkeampi minä asiaa tarkastelee, sillä ei ole mitään väliä. Kunhan se tuntuu hyvältä. Ymmärrän asiaa itse niin, että harhaisetkin ajatukset johtavat yksilön täydelliseen suuntaan. Se sama suunta tai toiminta voi toisesta tuntua pahalta, mutta me ei koskaan tiedetä toisen sielun inkarnaatiosuunnitelmaa. Jokaisen korkeampi minä johdattaa yksilöä siihen suuntaan ja niihin kokemuksiin, joita sen kyseisen tyypin tulee saada kasvaakseen henkisesti.


Jonkun kuuluu astua lentokoneeseen, joka tippuu. Toiselle tulee outo fiilis ja se jättää lennon väliin. Jonkun kuuluu ostaa hometalo, jotta se saa tietyt kokemukset ja vaikka tietyt sairaudet. Toinen taas haistaa jo ilmotuksesta, että tossa talossa on jotain vikaa. Jonkun pitää mennä naimisiin pettäjän tai alkoholistin kaa, jotta se saa kokemukset mitä se tuo tullessaan. Mutta kaiken tämän omistaminen vaatii kypsyyttä, vastuuta ja henkistä kasvua.


Kun olet valmis vapautumaan karmisista toistuvista elämäntapahtumista, niin kokeile seuraavaa. On hyvä kysyä menneiden negatiivisina pitämiesi kokemusten osalta, että mitä siitä opin? Jos et keksi yhtään oppia tai oivallusta mitä tilanne toi tullessaan, niin arvaa mitä. Pääset kokemaan samaa asiaa uudelleen, koska sillä yritetään opettaa sulle jotain uutta itsestäsi. Jotta voit päästää asiasta irti. Kannattaa siis aina kelata läpikäydyt opit, ettei tarvii samoja jumppia hinkata elämästä toiseen.


KESKITY HYVÄLTÄ TUNTUVIIN AJATUKSIIN


Kaikki, jopa toppahousukin, pystyy luomaan hyvältä tuntuvia ajatuksia. Kannustan keskittymään niiden luomiseen, sen sijaan että keskittyisit kaikkeen pahalta ja ikävältä tuntuvaan. Mielensäpahoittaja keskittyy kaikkeen siihen, mikä on päin helvettiä. Ja mitä se saa ja luo sillä omaan elämään? Lisää aiheita mistä pahoittaa mielensä. Ajatukset luovat taajuuden, jolla olet.

Sää haluat keskittyä asioihin, ihmisiin ja ajatuksiin jotka luovat sulle hyvää fiilistä. Mutta jos aloitat tänään, niin fakta on, että sun tunnekehossa on myös edellisiltä vuosikymmeniltä tuntematta jääneitä negatiivisia tunteita. Ne on siellä vain sen takia, koska et ole niitä energeettisesti vapauttanut. Ne haluaa vaan tulla nähdyksi, kuulluksi ja läpieletyiksi.


Kun annat matkan varrella kerääntyneille tunteille tilan ja ajan vapautua, pääset eroon niistä. Mutta toppahousu syö vaikka nauloja ennemmin, kun tuntee pelottavia tunteitaan. Joissa ei missään kohtaa ole ollut mitään pelottavaa. Mutta mieluummin tuttu helvetti, kun tuntematon taivas ja sitä rataa.


TUNNE TUNTEITA JA VAPAUDU


Tunteita voi tuntea vain tuntemalla. Tunteiden jemmaantunut energia voi vapautua vain läpikäymällä kyseinen tunne. Siitä ei ole oikotietä. Oo raivona, vihanen, surullinen, pettynyt, mitä vaan. Mitä sitten. Ei sulle tuu käymään siinä yhtään mitään. Ja mää lupaan, ettei se kestä kauaa, kun tunne pääsee pintautuun ja vapautuun.


Voin kertoo entisenä tunnejemmarina, että sulla menee ihan hirveesti energiaa tunteiden jemmaamiseen ja piilossa pitämiseen. Tunteita on hyvä läpielää, sillon kun ne syntyy. On ihan ok suuttua, kunhan ymmärtää suuttumuksen johtuvan ITSESTÄ. On ihan ok olla raivona tai peloissaan, kunhan ymmärtää niiden johtuvan omista ajatuksista ja ehdollistumasta. Naapurin Pirkko voi olla ärsyttävin muikkeli ikinä, mutta se ei ole Pirkon ongelma. Vaan omasi, kun annat Pirkon touhun mennä sun ihon alle.


Kukaan ei voi siirtää meihin tunteita, ei edes rakkautta, vaan jokainen tunne syntyy meissä itsessä energiana. Kun rakastut, niin tunnet itsesi luoman rakkausenergian. Se toinen on vaan siinä objektina antamassa sulle hyvän syyn kanavoida energiapallosi täyteen rakkauspölyä. On omassa päätösvallassa, mitä fiilistä omaan energiapalloonsa luo.


Vielä lopuksi muutama keino vapauttaa niitä jemmautuneita tunteita. Kirjota niistä vaikka kirjeeseen, jota et koskaan lähetä rakkautesi kohteelle. Tai päiväkirjaan. Käy läpi miltä se kaikki tuntuu. Mee ja huuda metsässä, läpielä haudattu tunne. Itke niin, ettei henki meinaa kulkea. Sulle ei käy tunteiden läpielämisessä mitenkään.


Vapaudut, voimaudut ja ahhhh sulla on taas lisää tilaa hengittää.


Seuraa iloa,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi

50 views

Recent Posts

See All