• Kaisa W Koskinen

Väsyttääkö jatkuvasti

Updated: Mar 6, 2020

Onko jatkuvasti virta loppu ja takki tyhjä? Sitä helposti ajattelee, että olipas taas raskas työpäivä tai rankka viikko. Syy on kuitenkin mitä todennäköisemmin energeettinen, eikä fyysinen.


Ihmiskeho jaksaa yllättävän paljon ja pitkään, kun sille antaa ravintoa ja riittävästi unta. Mutta ne eivät auta energian menettämiseen. Siihen on löydettävä muita keinoja.


Mieli on viimeisiä, joka prakaa. Se jaksaa painaa ja olla äärirajoilla pitkään. Energiavaje sen sijaan ilmoittelee itsestään nopeasti.


Yksi oire on ärtyneisyys, sellainen outo pahantuulisuus ilman syytä. Toinen on väsymys, johon ei tunnu mikään määrä unta riittävän. Kolmantena on aivosumun oloinen tila, jossa on vähän pihalla koko ajan.


Yhteiskunnassa ne, jotka ovat valotyöntekijöitä ja värähtelevät korkeammin kuin muut toppahousut, ovat energian antajia.

MIKÄ OIKEESTI VÄSYTTÄÄ HENKISEN POLUN KULKIJAA


Meidän järjestelmät on rakennettu niin, että se kellä on korkeammin värähtelevää energiaa, virrattaa sitä alhaisemmin värähteleviin. Näin universumin systeemi yrittää auttaa kaikkia kohoamaan energeettisesti, eikä hillumaan alhaisilla taajuuksilla.


Hyvä esimerkki on ystävän tapaaminen, kellä on ollut rankkaa. Tapaamisen jälkeen se laittaa viestiä perään, että oli ihana nähdä ja nyt on parempi olo. Ja ite oot aivan loppu. Annoit omastasi ja toisen olo koheni. Koska et osannut korvata antamaasi energiaa, joten sulta lähti virrat.


Sama pätee isoissa ihmisjoukoissa. Siellä valotyöntekijän energiakenttä on ylitöissä, kun energiaa juoksuttuu kaikille sitä tarvitseville. Tästä syystä moni haluaa vältellä isoja ihmisjoukkoja, koska ne uuvuttaa. Toinen syy on se, että kun olet lähtenyt etenemään polullasi, niin aistit kaiken syvemmin. Myös ne toisten ihmisten alhaiset ja pahalta tuntuvat taajuudet.


Energia ei ole kenenkään, se on universaalia jatkuvaa liikettä. Sen kuuluukin virrata ihmisiltä toisille. Mutta silloin kun et osaa omaa energiaasi vielä korvata, tämä mekanismi kääntyy sua vastaan.

MITEN RATKAISET ENERGIAONGELMASI


Ei mun aivoja väsyttänyt entinen finanssiduuni, vaan se energian määrä mitä annoin siellä oleville ihmisille. Illat menikin sitten tv:n aivottomana tuijottamiseen ja oman energiakentän palauttamiseen.


Eli kun sulla on jatkuvaa energiaväsymystä, ihmisjoukoissa oleskelua ja muiden auttamista läsnäololla, niin tarviit kikan miten palautat oman energiasi kuntoon.


Ajattele sun pään lakipisteessä olevaa kruunuchakraa. Kuvittele kuinka annat sen kautta suhun virrata universumista puhdasta valoenergiaa, jonka annat täyttää koko energiakenttäsi. Voit visualisoida kuinka energia virtaa koko olemukseesi.


Tän kun teet aina kun on takki tyhjä, saat myös selville nukutko vaan liian vähän vai johtuuko väsymys energiavajeesta. Jos oot vielä kiinni suorittamisessa, niin todennäköisesti molemmista. Testaa heti ja kerro mitä tuntemuksia tuli.


Iloa uuteen viikkoon,


Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajaVASTAANOTA JUMALALLISTA ENERGIAA KOTISI LÄMMÖSTÄ KÄSIN


VortexHealing® on energeettinen hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa mitä tahansa aihetta. Voit lukea vortexista täältä ja varata hoitoajan sähköisestä kalenterista täältä.


Tavataan energian taajuuksilla,

XO Kaisa801 views

Recent Posts

See All