SHIFTI-illat

Tule sydänyhteyteen ja linjaudu omaan korkeimpaasi.  Tapaamme ryhmässä Tampereella Pellava-loungessa kerran kuussa vaihtuvilla teemoilla. 

Osta lippu iltoihin >>

SHIFTI - illat 

Tule yhteyteen todelliseen itseesi, omaan korkeimpaasi. Saa tietoisuutta laajentavaa perspektiiviä ja liikuta erillisyyden perspektiivi ykseyteen. Vastaanota hoitoa, joka tukee rakkauden aktivoimista, joka jo olet.

Meillä on ollut elokuusta 2023 alkaen aivan huikeita kohtaamisia ja shiftejä illoissa, jotka jatkuu vuonna 2024 ❣️ Olet sydämellisesti tervetullut, kun saat sisäisen kutsun tulla mukaan livenä tietoisten ihmisten pariin, yhteiseen energiakenttään transformoitumaan ❤️

Jokaiselle kerralle on rajoitettu määrä paikkoja tilan koon vuoksi. Hankittuasi lipun saat saapumisohjeet kuitissa ja sulle on varattu paikka iltaan.

 

MAALISKUU - ti 5.3. klo 18.30-20.30 PellavaLounge, Tampere

"Neutraliteetti ja sisäinen rauha"

Neutraliteetti käynnistää muutoksen. Kun tulemme itsemme kanssa neutraliteettiin, meillä on aina mahdollisuus valita automaatio ohjauksen sijasta minkä perspektiivin valitsemme elämässä vastaan tuleviin asioihin. 

Neutraliteetti ei kuulosta kauhean seksikkäältä, mutta se on avain sisäiseen rauhaan. Vain tulemalla neutraaliin tilaan negatiivisesta ja positiivisesta ääripäästä, voimme saavuttaa harmonian. 

Kun ymmärrät omien aiheiden osalta miten viet itsesi harmoniaan, sulle aukeaa täysin uudenlainen tapa käsitellä mielen tuottamia erillisyyteen pohjautuvia ajatuksia. 

Illan päätteeksi teen hoidon, joka vie sinut neutraliteettia kohden. Jolloin voit jatkossa selkeämmin valita negatiivisen ja positiivisen sijaan harmonian. 

Hinta 40€/kerta livenä tai Zoomin välityksellä 30€/kerta.

***

HUHTIKUU - ti 2.4. klo 18.30-20.30 PellavaLounge, Tampere

"Ihmissuhteet energeettisesti"

Kun ymmärrämme miten ihmissuhteet toimivat energeettisesti, meille avautuu uudenlainen tapa tarkastella elämämme ihmissuhteita. 

Mitä jos kaikessa on kyse taajuudesta ja värähteestä. Mitä jos vedät puoleesi ja karkotat ihmisiä täydellisellä tavalla koko ajan. Ymmärrä hajoavien ihmissuhteiden energeettistä dynamiikkaa ja ole surun sijaan kiitollinen. 

Sielun näkökulmasta ihmissuhteet näyttäytyvät hyvin erilaisina, mitä olemme ihmisperspektiivistä niitä tottuneet käsittelemään. 

Illan päätteeksi teen hoidon ihmissuhdekentän harmonisoimiseksi ja linjaan sen vastaamaan nykyistä värähtelytaajuuttasi. Joka voi tarkoittaa joidenkin ihmissuhteiden kariutumista ja uusien syntymistä ❣️

Hinta 40€/kerta livenä tai Zoomin välityksellä 30€/kerta.

***

TOUKOKUU - ti 7.5. klo 18.30-20.30 PellavaLounge, Tampere

 

Aihe julkaistaan lähempänä.

***

KESÄKUU - ti 4.6. klo 18.30-20.30 PellavaLounge, Tampere

Aihe julkaistaan lähempänä.

***

 

Varaa lippusi >>
Heimolaisten aleliput >>

Kaisa W Koskinen

Olen Kaisa, oma energiavalmentajasi. Autan elämään ilossa ja rakkaudessa. 

Tuen henkisen kasvun polulla tietoisuuden laajentumista ja elämistä omasta korkeimmasta käsin. 

Olen toiminut valmentajana lähes 15 vuotta, urani alussa finanssimaailmassa ja pian 10 vuotta yrittäjänä. Elämäntehtävänäni on tukea ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista ja elämää ilossa sekä rakkaudessa. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, NLP valmentaja ja energiahoitaja.