SHIFTI-illat

Tule sydänyhteyteen ja linjaudu omaan korkeimpaasi.  Tapaamme ryhmässä Tampereella Pellava-loungessa kerran kuussa vaihtuvilla teemoilla. 

Osta lippu iltoihin >>

SHIFTI - illat 

Tule yhteyteen todelliseen itseesi, omaan korkeimpaasi. Saa tietoisuutta laajentavaa perspektiiviä. Vastaanota hoitoa, joka tukee sisäistä vapautta.

Meillä on ollut elokuusta 2023 alkaen aivan huikeita kohtaamisia ja shiftejä illoissa. Olet sydämellisesti tervetullut, kun saat sisäisen kutsun tulla mukaan livenä tietoisten ihmisten pariin, yhteiseen energiakenttään transformoitumaan ❤️

Jokaiselle kerralle on rajoitettu määrä paikkoja tilan koon vuoksi. Hankittuasi lipun saat saapumisohjeet kuitissa ja sulle on varattu paikka iltaan.

 

JOULUKUU - ti 12.12. klo 18-20 

"Yhteys"

Kaikki lähtee yhteydestä itseen. Siitä muodostuu yhteys sun omaan korkeimpaan, moniulotteisiin tukijoihin, siirtyneisiin läheisiin ja lopulta kyse on yhteydestä KAIKKEUTEEN. Jos et ole yhteydessä itseesi, et voi kuulla intuitiota, saada ohjausta, elää sydän auki tai luottaa. Parantamalla yhteyttä itseesi parannat samalla yhteyttäsi perheeseen ja kumppaniin sekä löydät merkityksellisyyden omaan olemassaoloosi tällä planeetalla. Illan päätteeksi teemme hoidon vapauttamaan esteitä oman sisäisen yhteyden tieltä. 

Hinta 40€/kerta livenä.

Ensimmäisen kerran mahdollisuus myös osallistua EtäShiftiin Zoomin kautta hintaan 30€ sisältäen valmennuksen ja etäryhmähoidon. 

SHIFTI-illat jatkuu tammikuussa 2024 ja julkaisen kevään ajankohdat heti, kun saan tilan sovittua. 

 

Varaa lippusi >>
5D Heimolaisten aleliput >>

Kaisa W Koskinen

Olen Kaisa, oma energiavalmentajasi. Autan elämään ilossa ja rakkaudessa. 

Tuen henkisen kasvun polulla tietoisuuden laajentumista ja elämistä omasta korkeimmasta käsin. 

Olen toiminut valmentajana lähes 15 vuotta, urani alussa finanssimaailmassa ja pian 10 vuotta yrittäjänä. Elämäntehtävänäni on tukea ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista ja elämää ilossa sekä rakkaudessa. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, NLP valmentaja ja energiahoitaja.