SHIFTI-illat

Tule sydänyhteyteen ja linjaudu omaan korkeimpaasi.  Tapaamme ryhmässä Tampereella Pellava-loungessa kerran kuussa vaihtuvilla teemoilla. 

Osta lippu iltoihin >>

SHIFTI - illat 

Tule yhteyteen todelliseen itseesi, omaan korkeimpaasi. Saa tietoisuutta laajentavaa perspektiiviä. Vastaanota hoitoa, joka tukee sisäistä vapautta.

Jokaiselle kerralle on rajoitettu määrä paikkoja tilan koon vuoksi. Hankittuasi lipun saat saapumisohjeet kuitissa ja sulle on varattu tuoli illassa❣️

ELOKUU - to 24.8.2023 klo 18-20

"Astu omaan valoosi - omaan korkeimpaasi" 

On tullut aika astua siihen versioon itseäsi, kuka oikeasti olet. Antaa oman valosi ja voimasi loistaa, olla anteeksipyytelemättä sinä. Tulit olemaan täysin oma itsesi, ilmentämään upeuttasi ja toteuttamaan sisäistä ohjaustasi. Shiftaa tietoisuutesi ymmärtämään omaa uniikkiuttasi ja päästä irti pelkopohjaisesta todellisen itsen peittelystä. Vastaanota hoito raivaamaan esteitä uskaltaa olla oma upea itsesi. 

Hinta 40€/kerta.  

SYYSKUU - to 28.9. klo 18-20

"Tule kehoyhteyteen" 

Aika vältellä fyysisyyttä on ohi ja on tullut aika asuttaa kehoasi palaamalla siihen läsnäolevaksi. Henkinen polku usein irtauttaa meitä kehoyhteydestä, kun yritämme olla muualla kuin kehossa läsnä. Universumin kaikki voima, informaatio ja salaisuudet löytyvät kuitenkin itsestä, ei itsen ulkopuolelta. Opi vahvistamaan yhteyttä kehoosi, olemukseesi. Vastaanota hoito vapauttamaan esteitä olla läsnä kehossa ja kehoyhteydessä. 

Hinta 40€/kerta.

LOKAKUU - to 26.10. klo 18-20

"Luota sydän-navigaatioon" 

Mentaalista käsin tapahtuva eläminen on tullut päätökseen ja on aika astua päästä sydämeen. Ymmärrä uutta sydämen navigaatiojärjestelmää ja aktivoi se itsessäsi toimimaan niin pienissä, kuin isoissa asioissa. Laajenna tietoisuuttasi ymmärtämään miten sydämen ohjaus on ratkaisu kaikkeen. Vastaanota hoitoa vapauttamaan esteitä sisäisen ohjauksen tieltä. 

Hinta 40€/kerta. 

MARRASKUU - to 23.11. klo 18-20

Tietoisuuteni ei ole vielä antanut teemaa, mutta sun korkein tietää jos sun kuuluu olla paikalla. Ilmoitan heti kun saan aiheen. 

Hinta 40€/kerta. 

JOULUKUU - to 14.12. klo 18-20

Tietoisuuteni ei ole vielä antanut teemaa, mutta sun korkein tietää jos sun kuuluu olla paikalla. Ilmoitan heti kun saan aiheen.

Hinta 40€/kerta. 

Varaa lippuja >>
5D Heimolaisten aleliput >>

Kaisa W Koskinen

Olen Kaisa, oma energiavalmentajasi. Autan elämään ilossa ja rakkaudessa. 

Tuen henkisen kasvun polulla tietoisuuden laajentumista ja elämistä omasta korkeimmasta käsin. 

Olen toiminut valmentajana lähes 15 vuotta, urani alussa finanssimaailmassa ja pian 10 vuotta yrittäjänä. Elämäntehtävänäni on tukea ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista ja elämää ilossa sekä rakkaudessa. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, NLP valmentaja ja energiahoitaja.