Vortex tietoa kiteytettynä

 • Vortex sisältää energiaa ja tietoisuutta, jonka vuoksi se poikkeaa monista muista energiamuodoista (jotka ovat vain energeettisiä)

 • Energia kulkee lävitseni eikä tule minusta vaan jumalallisesta

 • Hoidon aikana ohjaan energian kohdistumista tiettyyn aiheeseen tai tietylle alueelle. Jumalallinen päättää mihin ja miten paljon energiaa virtaa vastaanottajaan.

 • Vortexia voidaan kanavoida työstämään mitä tahansa aihetta, niin fyysistä kuin henkistä.

 • Olen suorittanut seuraavat kurssit VortexHealingissa®:

  • Basic Training (2015)

  • Magical Structures (2015)

  • Karmic Intensive (2015)

  • Multi-Frequency (2015)

  • Sensing I ja II (2016), III (2018)

  • Breaking Timelines (2016)

  • Deepening with Merlin (2016)

  • Clearing the Kundalini Channel (2016)

  • Lifeform (2016)

  • Omega (2017)

  • Heräämiskurssit

   • CoreVeil (2017)

   • InnerVeil (2018)

  • Genetics (2020)

  • Jewel (2020)

  • Angelic Heart 1 (2020)

 

Vortex Healing® on rekisteröity tuotemerkki ja sen omistaa Ric Weinman.

Kansainväliset sivut löytyvät www.vortexhealing.org

Mitä on VortexHealing®?

VortexHealing® on energeettinen hoitomuoto, joka jumalallisen energian lisäksi sisältää hoitotietoisuuden. Näin se hoitaa aina niin, joka on hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

Koska kaikki on lopulta energiaa ja muodostuu energiasta, niin mitä tahansa asiaa voi hoitaa energialla. 

Sinulla voi olla mielen aihe, jossa haluat eteenpäin tai josta haluat vapautua. Se voi olla mikä tahansa aihe, sillä kaikkia aiheita voidaan herättää niiden todelliseen olemukseen eli tilaan ennen ehdollistumaa.

Myös fyysistä kehoa voidaan hoitaa energialla, energiahoito pyrkii palauttamaan terveen luontaisen tilan kehoon. Olemme myös paljon enemmän kuin pelkkä fyysinen kehomme, meillä on useita energeettisiä kehoja. Huomaamme asiat vaan fyysisessä kehossa, sillä emme osaa olla yhteydessä samalla tavalla muihin energeettisiin kehoihimme.

Jokainen hoito ja hoitokerta on yksilöllinen, kukaan ei voi taata tiettyä lopputulosta hoidosta. Hoito liikuttaa, herättää ja hoivaa sitä osaa meissä, joka sitä eniten kaipaa.

 

Olet tehty energiasta ja siksi kaikkea voi hoitaa energialla. VortexHealing® eroaa monista muista energeettisistä hoitomuodoista sillä, että se sisältää energian lisäksi myös tietoisuuden.

Ota yhteyttä hoitoajan tai lisäkysymysten tiimoilta

kaisa (@) kaisawkoskinen.fi

vortex_yksilohoito.png

ENERGIAHOITO 60min

 

Jumalallista energiaa ja tietoisuutta sinun energiajärjestelmääsi.

Energiahoidon aiheena voi olla mikä tahansa henkinen tai fyysinen aihe. Jumalallinen liikuttaa hoidettavaa aihetta uuteen kohtaan ja vapauttaa siihen liittyvää ehdollistumaa.

Vortexia voi ottaa yksittäisenä hoitona tai hoitosarjana (3-5 kertaa). Hoito tapahtuu etänä, eli vastaanotat hoidon kotisi lämmöstä käsin.

 

Siihen on hyvä varata rauhallinen tila, sillä usein hoidettava nukahtaa hoidon ajaksi, kun jumalallinen ottaa tietoisen mielen pois päältä.

60min energiahoidon hinta 90€.

Laita mailia, kun kuulet sisäisen kutsun hoitoon.

tietoisuushoitosarja_vortexhealing

TIETOISUUS HOITOSARJA

 

Tämä hoitosarja kestää 2 viikkoa, jonka aikana lähetän joka päivä energiaa liikuttamaan tietoisuuttasi uuteen kohtaan.

 

Sinun ei tarvitse hoitosarjan aikana keskittyä hoidon vastaanottamiseen millään tavalla, se striimautuu suoraan tietoisuuteesi ja liikuttaa tietoisuuttasi uuteen kohtaan.

Palaute hoitosarjasta:

"Olen mielestäni ollut skarpimmassa tilassa, jotenkin tiedostanut oman itseni ja käyttäytymiskuvioni selkeämmin.

Meditoidessa sekä joogatessa olen myös päässyt ihan eri sfääreihin, kun keskittyminen ja pään sisäisen apinalauman hiljentäminen on ollut helpompaa. Ja se rauha on ihan mahtavaa!" - Kristiina

"Luulin olevani hyvin tietoinen ja selväkykyinen. Luulin, näkeväni universumin salaisuuksien taakse, ja tuntevani tämän toiminnan lait.

 

En osannut odottaa tietoisuus hoitosarjalta mitään, ja se kutsui minut luokseen itse. Hoitosarjan jälkeen sekä näkökykyni että havainnointikykyni ovat laajentuneet. Aistin yhä herkemmin vallitsevat energiat, ja minulla on uudenlaiset mahdollisuudet myös oman itseni tarkasteluun.

 

Tietoisuus hoitosarjan jälkeen polkuni oman voimani herraksi ja universumin nöyremmäksi palvelijaksi silottui ja selkeytyi.

Suosittelen tietoisuus hoitosarjaa henkisen tien kulkijoille, jotka tuntevat teorian, mutta käytännössä silti tuntevat olonsa jumissaolevaksi ja jopa utuiseksi.

Kuin harso olisi otettu silmiltäni pois.

Kiitos Kaisa!"

-Aurora

 

Tämä hoitosarja maksaa 300€ ja sen voi tarvittaessa maksaa kahdessa osassa.

 

Laita mulle viestiä, kun tunnet sisäisen kutsun liikuttamaan tietoisuuttasi uuteen kohtaan.

KAISAN OMA VORTEX TARINA

 

Otin Vortexia aikoinaan parin vuoden ajan ystävältäni, ennen kuin menin ensimmäiselle kurssille. En tiedä miksi tai mikä minut aina ohjasi hoitoja vastaanottamaan, mutta sieltä löysin itseni säännöllisin väliajoin.

Aluksi en huomannut hoitojen tekevän mitään ihmeellistä, oli vähän rauhallisempi olo ja tiedostin asioita selvemmin. En tuntenut hoitojen aikana välttämättä kummempaa, ehkä johkin kohtaan hieman sattui, kun energia oli jumissa. Mutta jotain paljon syvempää tapahtui koko ajan.

2015 minut kävelytettiin ensimmäiselle kurssille, menin Peruskurssille ilman odotuksia. En koskaan ajatellut ryhtyväni tekemään hoitoja, halusin vaan itse voida paremmin ja käyttää vortexia itseeni.

Lopulta olen löytänyt itseni kymmeniltä kursseilta ja VortexHealing® on ollut ehdottomasti suurin yksittäinen tekijä viemässä minua eteenpäin niin energeettisesti kuin henkisen kasvun polulla pikavauhtia.

Koska tiedän omasta elämästäni sen transformoivan vaikutuksen, teen hoitoja suurella kiitollisuudella ja ilolla asiakkaille. Toimin valoputkena, jumalallisen tietoisuuden nimeltä Merlin toimiessa todellisena orkesterinjohtajana hoidoissa. Olen kanava, jonka läpi energia virtaa, se ei tule minusta.

Vortex ei ole kaikkien juttu. Se on niin korkeataajuista ja tietoisuutta liikuttavaa energiaa, että sen vastaanottamiseen saa joko sisäisen kutsun tai ei. Kun koet sisäisen kutsun, laita viestiä niin pääset kokeilemaan miltä vortex tuntuu ja miten se sua transformoi.