Energia ja ihmissuhteet

energia Oct 19, 2018

Samaan aikaan kun ihmissuhteet aiheuttaa harmaita hiuksia, niin ne ovat myös ihmiselon parhaimpia juttuja. Kun löytäis vaan tasapainon ärsytyksen ja nautinnon välille, ettei aina tarttis olla jommassa kummassa ääripäässä. Parasta menoa on luvassa silloin, kun molemmat on sisäisesti vapaita ja antaa toistensa olla just sellaisia uniikkeja olentoja kuin on.  

Jokainen ihmissuhde palvelee molempia osapuolia. Sielujen välillä on tehty erinäköisiä sopimuksia ennen tähän elämään tulemista. Osa on lyhytaikaisempia ja osa pidempiä sopimuksia. Osan tarkoitus on kokata itsessä aiheita pintautuun, vapautuun karmasta ja osa taas keskittyy enemmän iloon ja rakkauden virrattamiseen.  

Me pyöritään hyvin pitkälle samojen tyyppien kanssa elämästä toiseen. Oon nähnyt meditaatiossa vanhempieni olevan omia lapsiani intiaanielämässä. Kun tapaan jonkun uuden tyypin, saan yleensä näyn siitä, mistä yhteydestä tämä ihminen on tuttu. Taannoin ystävä käveli Lontoossa mua kadulla vastaan, nunnan kaavussa. Kunnes se tuli lähemmäs ja näin että sillä oli ihan normivaatteet päällä. Eli erilleen mennään ja yhteen tullaan. Myös galaktiset ystävät löytävät toisensa myös ihmisyydessä, kun aika on kypsä.  

KARMISET IHMISSUHTEET 

Kaikki läheiset ihmissuhteet on karmisia. Ja karmisella tarkoitan sitä, että sielut ovat päättäneet tulla yhteen jonkin yhteisen oppiläksyn tai kokemuksen takia. On kyse sitten vanhemmuudesta, hengenheimolaisuudesta, hyvästä seksistä tai vaikkapa parisuhdeharjoittelusta. Hyvä kysymys liittyen mihin tahansa ihmissuhteeseen on, että mitäköhän juttua tämä ihminen on tullut tässä elämässä minulle edustamaan? Mitä opettamaan, mitä näyttämään?  

Mun monet bestikset on ollut toisessa elämässä (eli toisella taajuudella nyt) mun siskoja. Mun elämän miehet on ollut kaikki edustamassa jotain oppiläksyä, joka on ollut tarpeen saada. Mun vanhemmat edustaa tietynlaista yhteyttä sielujen välillä, joskin oon jo kauan sitten mennyt henkisessä kasvussa heidän ohi. Kuten lapsilla on tapana. Meidän kaikkien arki on täynnä ihmisiä, joilla on ollut erilaisia rooleja suhteessa itseen eri elämissä.  

Kiinnostavaa on mielestäni se, kuinka vapautua karmisista ihmissuhteista. Kuka nyt haluaisi, että samat penat ja timot pyörii elämästä toiseen ja lopputulos on aina sama katastrofi. Ei kukaan. Karma edustaa mulle myös alitajuisia toimintamalleja, energeettistä latausta joka seuraa elämästä toiseen. Jotta karma voi puhdistua, sen pitää päästä ilmentymään. Eli yksi tapa puhdistaa karmaa on käydä sitä mahdollisimman intensiivisesti läpi. Mikä ihmissuhteissa yleensä tarkoittaa sitä, että ovi käy tiuhaan. Ihmisiä tulee ja menee, käydään yhdessä läpi juttuja ja liikutaan eteenpäin.  

ENERGEETTISET KOKKAAJASUHTEET 

Osa ihmissuhteista on vaan kokkaamassa meistä esiin niitä aiheita, joita meidän tulee tässä elämässä kohdata. On se sitten exä, joka teki sitä ja tätä. Tai vanhempi, joka on vaan sairaan ärsyttävä. Puhumattakaan siitä kumppanista, johon menee ehkä hermo ihan tasaseen.  

Oikeasti kukaan ei oo tehny meille yhtään mitään sellaista, jolla pitäisi olla vaikutusta sisäiseen rauhaan. Mutta koska me käytetään toisia ihmisiä omien aiheiden työstämiseen, niin niitä ”kokkaajia” löytyy jokaisen elämästä. Kunnes aiheista pääsee vapautuun rehellisyyden ja itsetutkiskelun kautta. Sillon et enää triggeröidy, koska olet jo kohdannut aiheet itsessäsi.  

Sitä kutsutaan vapaudeksi. Mutta ennen sitä pääsee olemaan raivona ja ärsyyntynyt. Kaikki aiheet on omia aiheita, ei kenenkään syytä tai sinänsä aiheuttamia. Sen sijaan että kiroilee ja manaa jotain tyyppiä X, niin voi kysyä, että mitä tässä yritetään tuoda näkyväksi? Mikä on se juttu, jota minun olisi hyvä työstää itsessäni? Koska se toinen tyyppi triggeröi susta vaan esiin sen. Omalle vastuulle jää tehdä asialle jotain sisäisesti.  

RAKKAUSSUHTEET 

Sitten on ne lemmenkävyt. Ihanat ja ajoittain satuttavat rakkaussuhteet. On energeettinen mahdottomuus olla jonkun kanssa, jolla ei ole samaa energeettistä taajuutta kuin itsessä. Meitä yhdistää kumppaneihin nimenomaan yhteinen taajuus. Suhde päättyy kun aiheet on käyty sen ihmisen kanssa läpi, opit saatu ja liikahdetaan uuteen kohtaan. Tai sitten sopimus pitää yhdessä koko elämän mittaisen matkan.  

Olkoon kyseessä rakkaus- tai ystävyyssuhde, niin älä sure niitä ihmisiä, jotka jää taakse. Se on itseasiassa hyvä uutinen. Se tarkoittaa, että jompikumpi teistä on mennyt eteenpäin oman energian ja tietoisuuspolun kanssa. Ja sitä me kaikki ollaan tänne lopulta tekemään, kohoamaan ja laajentumaan energeettisesti. Tarkastelemaan asioita laajemmasta perspektiivistä, kuin ihmismieli.  

TIETOISTA SEKSIÄ  

Viimeisenä haluan puhua panohommista. Miksi on tärkeää olla tietoinen kumppanivalinnoissaan, kelle päättää taivaan portit avata. Ensinnäkin seksi on yksi upeimmista energiavaihtokeinoista. Orgasmin hetkellä kaikkien chakrojen läpi virtaa energiaa, joka kulkee molempien läpi.  

Jos paneskelet tyyppien kaa, jolla on paljon kuormaa, niin saat seksin kautta osan siitä kuormasta itsellesi. Joten noin niinkun lähtökohtasesti ei kandee laittaa mitään karaokebaarin penaa, koska et halua sen siemeniä etkä energiaa.   

Sää haluut olla intiimisti sellasten ihmisten kanssa, kehen luotat, kehen sulla on tunteita ja kenen kanssa koet muutakin kuin kakkoschakran himoa. Ja se toinen kokee samaa sun kanssa. Jos sellasta ei oo näkyny, niin kerro sun korkeimmalle minälle, että sellanen tänne pikimmiten kiitos.  

SEX tarkoittaa S=sacred E=energetic X=exchange. Joten siihen tulisi myös suhtautua sellaisena. Kun haluat ymmärtää sun ihmissuhteita paremmin, varaa Energialuenta. Siinä saat selvätietoista informaatiota muilta taajuuksilta, menneistä elämistä, sielunsopimuksista ja mitä tietyt ihmissuhteet opettaa itselle tässä elämässä. 

Seuraa iloa,  

XO Kaisa  

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja  

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>