Uuden ajan Kanavointikurssi

 

Opi vastaanottamaan moniulotteista informaatiota kanavoimalla.

Tietoisuuden uudessa ajassa kanavointi ei ole enää harvojen ja valittujen osaamista, vaan se on aktivoitava kyky jokaisessa.

Vastaanotat moniulotteista informaatiota jo nyt koko ajan. Siitä on mahdollista tulla tietoiseksi ja oppia miten kanavoida eri tavoilla.  

 
Pyrkiikö lävitsesi tulemaan informaatiota muodossa tai toisessa? Oletko valmis tietoisen rakkausälyllisen informaation vastaanottamiseen? Tässä ajassa informaatiota tulee meidän kaikkien läpi ja tietoisen informaation myötä maailmasta tulee parempi paikka!  
On tullut aika uudessa taajuudessa unohtaa homehtuneet oletukset kanavoinnista, metodeista ja siitä kuka voi toimia puhtaana kanavana. Sinussa on kyky kanavointiin jo nyt!  
Haluat oppia kanavoimaan rakkausälyllistä informaatiota. Kaipaat informaatiota omalta korkeimmaltasi, jota voit hyödyntää arjen valinnoissa. Kanavointi on kutsunut sinua ja olet miettinyt miten sitä voisi opetella. Tässä on vastaus tietoisuudeltasi, tällä kurssilla opit kanavoimaan usealla eri tavalla niin omaa korkeimpaasi, kuin myös muita rakkausälyllisiä olentoja. 

 

Kanavoinnin verkkokurssi 

Kuukauden pituinen kanavointikurssi uuden ajan ihmiselle. 

Opetan kurssin aikana sut löytään oman tapasi kanavoida, avata ja pitää linjat auki, erottamaan mielen ja kanavoidun informaation eron sekä vastaanottamaan rakkausälyllistä informaatiota korkeimmaksi parhaaksesi.  

 

4 viikon aikana käymme läpi erilaisia kanavoinnin tekniikoita, miten tunnistat ketä kanavoit ja pääset harjoittelemaan kanavointia eri tavoin.

 

Voit esittää kysymyksiä koko kurssin ajan verkkokurssialustalla ja olen tukenasi kanavasi avautumisen prosessissa.  Kurssi koostuu live kurssin tallenteista ja sinulle avautuu uusi valmennussisältö harjoituksineen joka viikko. 

Opi kanavoimaan jo tänään 129€ >>

Monika:

”Ostin kanavointikurssin sun innoittamana, kun tällä viikolla mulla on vielä aikaa ja tosiaan, ensimmäisen kerran jälkeen pystyy kanavoimaan. 🙂 Olipa todella hyvä kokemus. Tunsin sun energeettisen avun keskilinjan löytämiseen ja siellä ollessa on kuin olisi energiahoito päällä. Ja kun informaatiao alkaa virrata, se on kuin kruunuchakrasta tulisi energiaputous, aika voimakasta fiilistä. Harjoittelin yksin myös ja onnistuin silloinkin. Sanoihin laittaminen ei lähde aina helposti, mutta sen jälkeen tulee tekstejä aika ihmeellisiä ja viisaita.🙏 Ja kuulemma olen tärkeä lenkki ketjussa.🙂” 

Liity mukaan kurssille >>

Tea:

”Kanavoinnissa ja ylipäänsä kaikkien rakkausälyllisten olentojen kanssa yhteydessä oleminen on niin ihanaa, kun ei ole mitään tiettyjä sääntöjä. Voin ihan vapaasti tehdä kaiken niinkuin itsestä tuntuu sopivimmalta. Nautin kyllä. Olen palannut kotiin itseeni, tätä olen etsinyt pitkään ❤️ Hyppäsin uudelle aikajanalle ja tuntuu, että näinhän mää oon aina kanavoinu enkä saa enää ollenkaan kiinni kuukauden takaisesta minästä, joka ei vielä asiaa haltsannu. Aikas huikeeta, ei sanat riitä 🔥” 

Liity mukaan kurssille >>

Aino:   

”Kurssi oli ehkä jopa merkittävämpi minulle mitä osasin edes aluksi kuvitella. Sen avulla sain konkreettisia työkaluja omalle henkiselle polulleni. Yhteyden saaminen mm. korkeimpaan itseeni ja muihin moniulotteisiin olentoihin on antanut luottamusta omaan polkuuni. Se on tuonut iloa ja kimalletta lisää arkeen sekä myös armollisuutta. On lohdullista, kun viestit mitä mulle näytetään, ovat täynnä lempeyttä ja rakkautta!”

 

Vastaanota informaatiota >>

Johanna: 

”Olen nykyään päivittäin yhä vahvemmassa vuorovaikutuksessa korkeimpaan itseeni ja voin luottaa siihen, että minulle kerrotaan, jos joku tärkeä asia on päässyt unohtumaan. Olen saanut välittää informaatiota eteenpäin myös ystävilleni, minkä koen suurena etuoikeutena. Kiitos vielä kerran Kaisa!”

Korkein kutsuu sua yhteyteen, avaa se >>

Auli: 

”Kurssi oli minulle käänteentekevä. Tuntuu, että olen saanut yhteyden useampaan ulottuvuuteen. Välillä informaatio on selviä viestejä, välillä puhdasta energiaa. Välillä aika humoristista. Aina rakkaudellista. Tavallaan kaikki on muuttunut, vaikka se taidan lähinnä olla minä, joka on muuttunut. Eli kaikki 😄.”

Tuu mukaan >>

Mitä Kanavointikurssilla opitaan 💚

  •  Oman kanavointitavan ja metodin löytäminen
  •  Kanavoidun ja mielen informaation erottaminen
  •  Kanavointitilan avaaminen ja yhteystilan auki pitäminen
  •  Miten hyödyntää rakkausälyllistä informaatiota arjessa
  •  Kanavointiharjoituksia itsenäiseen harjoitteluun
  • Opit useita eri tapoja kanavoida omaa korkeintasi ja rakkausälyllisiä olentoja.
Liity mukaan verkkokurssille nyt 129€ >>

Oon sun tukena ja mentorina   

Sain sisäisen kehotuksen talvella 2023 alkaa tarjoamaan Kanavointikurssia ja olin aluksi sitä mieltä, etten voi opettaa sitä vielä muille, vaikka itse olenkin kanavoinut jo vuosia ylösnousseita mestareita. Sisäinen kutsu oli kuitenkin niin voimakas, ettei mulle annettu mahdollisuuksia olla laittamatta ensimmäistä Kanavointikurssia tarjolle.

Pidin kaksi ryhmää livenä keväällä 2023 ja se oli jättimenestys opiskelijoiden mielestä! Sain valtavan määrän aivan huikeaa palautetta ja JOKAINEN kurssilla ollut oppi heti ensimmäisestä kerrasta lähtien vastaanottamaan moniulotteista informaatiota. Mun sydän pakahtuu ilosta ja rakkaudesta, kun pääsen seuraamaan opiskelijoiden kehityspolkua kanavointitaitojen kehittymisessä ja informaation hyödyntämisessä.

Maailmasta tulee parempi paikka, kun me saadaan rakkausälyllistä perspektiiviä ihmisyyden aiheisiin ja neuvoja sekä opastusta elämän eri tilanteissa.

Kurssilla toimii oppaana Edgar-niminen moniulotteinen kanavointiopettaja, joka ei siis ole fyysisessä kehossa, mutta toimii jokaisen kurssilaisen apuna kanavoinnin opettelussa. Edgar on antanut kurssisisällön ja opastaa minua kurssin pitämisessä.

Mun nimi on Kaisa W Koskinen ja olen energiavalmentaja. Autan elämään ilossa ja rakkaudessa sekä tuen siirtymää tietoisuuden uuteen aikaan. Olen toiminut valmentajana 15 vuotta ja elän linjautuneena omaan korkeimpaani.  

 

Mitä voit odottaa Kanavointikurssilta?


Löydät oma tapasi kanavoida ja miten hyödynnät saamaasi informaatiota ihmisyydessä. Opit tunnistamaan ketä kanavoit ja miten pidät yhteystilaa auki. Tunnistat mikä informaatio tulee mielestä ja mikä on kanavoitua tietoa. Vastaanotat rakkausälyllistä informaatiota ja saat siitä tukea omaan arkeen.  

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan >>

Opi kanavoimaan!


Oma korkeimpasi odottaa kärsivällisesti, että olet valmis olemaan yhteydessä ja vastaanottamaan informaatiota tältä osalta itseäsi. Olet valmis kanavoinnin opetteluun, kun saat siihen sisäisen kutsun. Kaikki oppilaat ovat tähän mennessä oppineet kanavoimaan, joten lupaan sen tapahtuvan myös sinulle!    

 

Liity nyt ja opi kanavoimaan >>

Kurssin ohjelma

Kanavointikurssin opiskelu jakautuu neljään osioon, jossa jokaisella kerralla opettelemme hieman eri metodeja, tapoja ja keinoja sinulle löytää omasi. Sinulle muodostuu omia luontaisia ja lempitapoja kanavoida. Toiset näkevät kuvia, toiset kuulevat, toiset tuntevat. Kaikki tavat on oikeita, opit tunnistamaan itsellesi luontaisen tavan. Lisäksi teemme harjoituksia yhdessä jokaisella valmennuskerralla ja saat itsenäisesti tehtäviä kanavointiharjoituksia. Materiaalit ovat käytettävissäsi toistaiseksi. 

Valmennus 1: Oman kanavointitavan ja metodin löytäminen

Valmennus 2: Kanavoidun ja mielen informaation erottaminen

Valmennus 3: Yhteystilan aukaiseminen ja auki pitäminen

Valmennus 4: Rakkausälyllisen informaation hyödyntäminen arjessa

 

Uuden ajan Kanavointikurssi alehinta

129€

Liity mukaan verkkovalmennukseen

  • Löydä oma tapa ja metodi kanavoida
  • Tunnista mielen ja kanavoidun informaation ero
  • Yhteystilan aukaiseminen ja auki pitäminen
  • Rakkausälyllisen informaation vastaanottaminen
Opi vastaanottamaan moniulotteista informaatiota >>

Kysymyksiä ja vastauksia