Opi kanavoimaan

kanavointi tietoisuus uusi aika Oct 19, 2023

Vanhassa maailmassa uskottiin vain tiettyjen valittujen henkilöiden kykenevän olemaan yhteydessä muiden taajuuksien olentoihin ja sitä pidettiin syntymälahjana. Uudessa ajassa kaikki muuttuu tältä osin. Taajuuden noustessa kuka tahansa kykenee olemaan tietoisesti yhteydessä rakkausälyllisiin olentoihin ja sun on mahdollisuus oppia miten sen teet.

INFORMAATIO VIRTAA MONTAA ERI KAUTTA

Me vastaanotetaan informaatiota montaa eri aistikanavaa pitkin koko ajan. Olemme vain viimeisen parin tuhannen vuoden aikana erityisesti keskittyneet mieleen ja ajattelemiseen. Jos jotain asiaa ei ole pystynyt järkeilemään, se ei ole ollut totta. Suurimman osan ajasta jätämme huomiotta monenlaisen muun informaation, joka pyrkii saavuttamaan meidät kehon, tuntemisen, kuulon ja näön kautta.

Pelkästään ajatteluun nojaaminen on kuitenkin muuttunut uusilla aikajanoilla. Nyt kauttamme virrottuu informaatiota muillakin tavoilla niin voimakkaasti, ettei sitä voi enää jättää huomiotta. Jos ei kuuntele kehoa, se jaksaa muistuttaa renkoillaan niin kauan, kunnes se tulee kuulluksi. Kun ei poimi selkeää tunnepuolen viestiä, niin samaa opetusta tuodaan montaa eri kautta, kunnes viesti menee perille.

Henkisen kasvun polulla laskeudumme enemmän läsnäolon tilaan, joka on ainoa missä mieli on hiljaa. Kun olet tässä hetkessä tuntemusten äärellä, ei mieli juokse menneessä eikä tulevassa. Se vain kokee sitä mitä on nyt. Samalla se on tila, jossa kuulet/näet/tunnet/aistit informaatiota, jota sulle rakkausälyllisesti toimitetaan.

OLET RAKKAUSÄLYKÄS OLENTO

Rakkausälylliset olennot toimivat rakkaudesta, eivät pelosta käsin. Sinä uuden ajan ihmisenä olet rakkausälyllinen, etkä pelkästään mentaalinen olento. Sisälläsi on viisautta, joka vain odottaa pintautumista. Olet yhteydessä vähintään oppaisiisi ja omaan korkeimpaasi koko ajan. Puhumattakaan kaikista muista galaktisista auttajista, jotka toimivat tässä ajassa ihmiskunnan tukena.

Yhteyspiste omaan korkeimpaan on helpoin saavuttaa tunteiden avulla. Korkeimpasi viestii maailman yksinkertaisimmalla morsetusjärjestelmällä. Hyvä tunne on vihreä valo omalta tietoisuudelta ja huono punainen. Kun aloitat yhteyksien avaamisen moniulotteisiin olentoihin, ensimmäinen kontakti on yleensä oma korkein. Sen kanssa on tuttu ja turvallinen aloittaa harjoittelu, sillä se on ollut mukanasi aina.

Sun tietoisuus, oma korkein, on rakkausälykkyyttä toiminnassa. Tietoisuus ei koskaan operoi erillisyydestä käsin, vaan sen neuvot ovat aina linjautuneet ykseyden rakkauteen. Se haluaa sun saavan kasvattavia kokemuksia tällä planeetalla, mutta se on myös rankoissa polun pätkissä suurimpana tukija. Se tietää, että kaikki kokemukset palvelevat mielen arvottamisesta huolimatta.

KANAVOINNIN KAUTTA SAATAVAT NEUVOT

Neuvot mitä saat vastaanottaessasi moniulotteista informaatiota kulkeutuvat sulle aina oman tietoisuutesi läpi. Ne ovat mitä todennäköisemmin samansuuntaisia, mitä intuitiosi on yrittänyt kuiskailla korvaasi. Ne pohjautuvat rakkauteen. Tunnet sydämessäsi informaatiossa olevan totuudellista ja rakkausälyllistä.

Jos pelkäät alkavasi kanavoimaan Lord Voldemortia, niin huoli pois. Ensinnäkin se on tietoisten ihmisten parissa melko epätodennäköistä, että paikalle tulee jokin örkki johtuen valosi määrästä. Toiseksi jos avaisit keskustelun jonkun muun kuin rakkausälyllisen olennon kanssa, huomaisit sen hyvin nopeasti. Rakkausälykkyys puhuu kannustavasti ja lempeällä rakkaudella, Lord Voldemort puhuttelisi pelkoja ja yrittäisi uhkailun kautta saada toimimaan tietyllä tavalla.

Tietoisuuden uuden ajan ihmiset ovat valmiita olemaan yhteydessä ITSE omaan korkeimpaansa ja muihin rakkausälyllisiin olentoihin. Jatkossa et tarvitse enää ulkopuolisia tahoja asioiden selkiyttämiseen, sillä kanavoit olennaisen tiedon ja neuvot itse itsellesi. Opetan Kanavoinnin verkkokurssilla löytämään oman tapasi kanavoida, avata ja pitää linjat auki, erottamaan mielen ja kanavoidun informaation eron sekä vastaanottamaan rakkausälyllistä informaatiota korkeimmaksi parhaaksesi.

Opi kanavoimaan jo tänään Kanavoinnin verkkokurssilla >>

Iloa omien kanavien avaamiseen ❤️

XO Kaisa

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>