Valmis elämänpunos

energia tietoisuus Aug 17, 2022

Mitä jos kaikki elämässä kaikki on jo valmiiksi suunniteltua? Voiko jokainen yksityiskohtakin olla jo olemassa ja toteutua tietyllä tavalla? Mitä mieli sitten voi valita, jos se ei kykenekään tapahtumien luomiseen?  

Rakas äitini siirtyi fyysisyydestä henkimaailmaan juhannuksena ja tämän jälkeen aloin käymään tietoisia keskusteluja äidin kanssa. Äiti on alkanut selittämään asioita laajemmasta sielun ja tietoisuuden perspektiivistä minulle. Tunnistan niissä suurta viisautta ja samalla ne haastavat omia aiempia uskomusrakenteita henkisen kasvun polulla. 

KAIKKI ON JO SUUNNITELTU VALMIIKSI 

Olen vuosia puhunut mahdollisuudesta luoda ja toimia oman elämän luojana. Sitten äiti kertoo, että elämänpunos on jo valmis eikä sen ohi voi luoda. Mitään elämänpunoksen mukaisia tapahtumia ei voi välttää, eikä kaikki mielen himoitsemat asiat välttämättä kuulu punokseen.   

Löysin paljon vastustusta aluksi tätä ajatusta kohtaan. Miten niin en voi luoda ja vaikuttaa elämäni sisältöön? Eikö koko henkinen polku nimenomaan kannusta manifestointiin ja luomiseen sekä itsensä näköisen elämän saamiseen? Kunnes asiaa mutusteltuani sisälleni laskeutui valtava rauha. Kaikki se energia mikä on mennyt pyrkimykseen luoda omaa todellisuutta toisenlaiseksi, vapautui. Yhtäkkiä ymmärsin kuinka kyse ei koskaan ole ollutkaan todellisuuden luomisesta, vaan kokemuksen luomisesta.   

VALINNANVAPAUS PERSPEKTIIVISSÄ 

Kokemusten laatu perustuu perspektiiviin, jonka otamme kussakin elämäntapahtumassa. Kuten Basharkin sanoo, kaikki on täysin neutraalia, kunnes annamme tapahtumille merkityksen. Näin ollen ihmisyyteen jää mahdollisuus vaikuttaa omaan perspektiiviin, tulokulmaan, miten asiat haluaa kokea. Itkupotkuraivareilla vai hyväksyen ja antautuen. Kun jokin tapahtuu, se on osa elämänpunosta. Muuten se ei tapahtuisi.

Kaikki todellisuudet ovat jo olemassa ja meille jää mahdollisuus vaikuttaa miten koemme nämä todellisuudet. Elämänpunosta ei ole tehnyt jumala tai jokin ulkopuolinen taho, vaan me itse korkeampana tietoisuutena. Olemme suunnitelleet yksityiskohtaisesti millaisia tapahtumia haluamme käydä läpi, jotta saamme mahdollisuuden harjoitella omaa perspektiiviä. Jos kokemuksia olisi vain yhdenlaisia ja aina mukavia, ei tarjoutuisi mahdollisuutta tarkastella ja kokea elämää monesta eri vinkkelistä.  

Se miltä elämä tuntuu, löytyy perspektiivin valinnasta. Valitsenko nähdä siunauksia, rakkautta ja hyvää siinä mitä koen. Vai valitsenko uhriuden, voimattomuuden ja pahalta tuntuvan negatiivisuuden elämän tarjoillessa punostaan. Ulkoiset tapahtumat on kirjoitettu, mutta sisäisen kokemuksen voi itse valita.  

Valmis elämänpunos jättää ilon kokea ja tuntea ihmisyyttä niin sen syvyyksissä, kuin korkeuksissa.

Iloa ja rakkautta, 
Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>