Heimo on uuden ajan tietoinen yhteisö

Heimon materiaalit vievät sinut kohti oivalluksia siitä kuka oikeasti olet, miten vahvistat yhteyttä itseesi ja omaan korkeimpaasi sekä kuinka olemme yhteydessä kaikkeuteen.

Liity tietoisten ihmisten joukkoon >>

Muodosta uuden ajan yhteys Heimossa

Haluat ymmärtää itseäsi ja ihmisyyttä laajemmasta perspektiivistä. Kaipaat yhteyttä itseesi ja omaan korkeimpaasi.

Sulle ei riitä enää kirjastossa olevat kirjat eikä vanhan ajan henkinen informaatio. Haluat tuoreinta, Suomen tietoisinta ja korkeavärähteisintä ymmärrystä itsestäsi, maaplaneetasta ja universumista.  

Kenties koet, että moni henkinen materiaali Youtubessa ja henkisten valmentajien suusta on turhan lällyä tai liian epäselvää.

Tunnet resonaatiota, kun joku muistuttaa sua jo sisälläsi olevasta viisaudesta. Kaipaat selkeällä suomen kielellä tietoisuuden laajennusta yksinkertaisin termein, jotta voit viedä oivallukset arjen tasolle.  

Tiedostat olevasi uuden ajan ihminen. Olet valmis laajentamaan päivätajuntaasi ja ymmärtämään kuka oikeasti olet.

Olet kahlannut, kokeillut ja kuluttanut monenlaista henkistä materiaalia. Löytäen palapelin palasia sieltä täältä, mutta nyt olet valmis ottamaan isomman kuvan haltuun. 

Haluat kuulua porukkaan, joka on tietoinen ja elää tietoista elämää.  

Tietoisuuden laajennus kiinnostaa

Heimon materiaalit vievät sinut kohti oivalluksia siitä kuka oikeasti olet, miten vahvistat yhteyttä itseesi ja korkeimpaasi sekä miten olemme yhteydessä kaikkeuteen. Kahden viikon välein Heimoon tulee uutta sisältöä, jota voit vastaanottaa livenä Zoomissa tai katsella jälkikäteen.  

Heimon sisällöt ovat pääsääntöisesti kanavoituja ja informaatio toimitetaan juuri sellaisessa järjestyksessä ja osissa, jonka tietoisuus tietää sopivaksi heimolaisille. Sisällöt laajentavat tietoisuutta askel kerrallaan, välillä haastaen päivätajunnan ymmärrystä ja toisinaan loksauttaen palapelin palaset kohdalleen. Informaatio ei tule minusta, vaan se tulee kauttani.  

Heimo on uuden ajan tietoinen yhteisö, jonka jäsenet jakavat tietoisuuskentän. Halutessaan heimolaiset jakavat kokemuksia, oivalluksia ja oman polun haasteita HeimoLiveissä. Jokaisella kerralla on uusi aihe ja kokemukselliset harjoitukset.

Heimon tietoiset sisällöt rakentuvat neljän teeman alle: Ihmisyys, Yhteys, Maaplaneetta ja Universumi.  

Heimo toimii jäsenyysperiaatteella 45,90€/kk ja voit olla mukana haluamasi ajan (minimijäsenyys aika on 3kk).  

 

Liity mukaan ja saat kaikki materiaalit heti >>

Mitä Heimo tarjoaa

Kun olemme kulkeneet jonkin matkaa henkisen kasvun polkua, sisimmästä alkaa kumpuamaan isompia kysymyksiä. Kysymyksiä, joihin on hankalampi löytää vastauksia. Saada informaatiota, jota ei ole vielä moni tällä planeetalla tarjoa. Se ei löydy Youtubesta eikä kirjoista.   

Mitä Heimossa käsitellään:   

 • Miten kohdata ihmisyyttä kehon, mielen, sielun ja tietoisuuden tasolta 
 • Miten muodostaa yhteys itseen, omaan korkeimpaan, toisiin ihmisiin ja ykseyteen 
 • Kuinka maaplaneetta kehittyy ja ihmiskunnan tietoisuus laajenee 
 • Miten olemme osa universumia ja mikä on ihmiskunnan rooli kaikkeudessa.  

Heimo auttaa ymmärtämään itseäsi, omaa uniikkiuttasi ja yhteyttä itseen sekä muihin. Heimossa asiat eivät ole vain teoreettisia, vaan pääset erilaisin harjoituksin myös kokemaan teoriat todeksi.   

Opit ratkaisemaan ihmistason haasteita tietoisella perspektiivillä ja kokemaan vähemmän erillisyyttä. Yhteys todelliseen itseen poistaa rakkaudettomuuden, tuo perspektiivin minästä meihin, valaisee varjoisat kohdat ja antaa suoraa ohjausta ihmisyydessä tehtävistä valinnoista.  

 

Liity 5D Heimoon nyt 45,90€/kk >>

 

Heimo palaute: 

”Kaisa on huikee valmentaja! Nimimerkillä luotijunakaistaa kulkeva erittäin tyytyväinen asiakas.” 

 

Heimon hyödyt

5D Heimon hyödyt 

 • Keinot ja informaation laajentaa tietoisuutesi pysyvästi viidennen ulottuvuuden värähteeseen 
 • Ymmärryksen asioista mitä tietoisuuden laajentumisen prosessissa tapahtuu ja miten navigoit erilaisten haasteiden läpi
 • Videopankin tietoisuuden uuden ajan aiheista ja teemoista, jotka tulevat vastaan henkisen kasvun polulla
 • Ymmärryksen elämän isommasta kuvasta, universaalista leikistä ja galaktisista yhteyksistä tällä planeetalla 
 • Ymmärryksen omasta roolistasi ihmisyydessä ja miten se nivoutuu isoon kuvaan 
 • Oman henkisen heimon, joka laajentaa tietoisuuttaan  ymmärtäen yhä syvemmin omaa moniulotteista olemustaan 
 • Kaisan tuen jokaisessa heimotapaamisessa nousseisiin kysymyksiin ja suoran keskusteluyhteyden Zoom liveissä 2 viikon välein (parittomien viikkojen maanantait klo 18-20)
 • Voit kuluttaa materiaaleja omassa tahdissasi ja edetä miten susta tuntuu hyvältä. 

 

Heimo palaute: 

“Mietin tuossa vuosi taaksepäin, että olisipa jokin yhteisö, missä olisi samanhenkisiä yhtä “pitkällä” olevia kanssakulkijoita. Löysin Heimon ja voi veljet.

On niin upeaa kun voi säännöllisesti kokoontua pohtimaan ajankohtaisia aiheita, saamaan laajentunutta näkemystä, kokea kuuluvansa yhteisöön ja kysyä sekä jakaa omia kokemuksia.

Aiheet on aina olleet tajunnan räjäyttäviä ja edellä aikaansa. Kutsuisin tätä pioneerikerhoksi, jos ei olisi jo niin kuvaava Heimo nimi.

Aion jatkaa Heimossa, vaikken aina pääse paikalle, kuuntelen tallenteet mulle sopivaan aikaan ja saan valtavasti arvoa rahalle mitä tähän laitan.” 

 

Mitä tietoiset asiakkaat sanoo

Voit osallistua live valmennuksiin tai katsoa videot jälkikäteen. Saat tukea livenä halutessasi tai voit esittää kysymyksiä, joihin vastaan liveissä.   

Olet kulkenut todella pitkän matkan ihmisyyden haasteissa saapuaksesi kohtaan, jota nyt olet kolkuttelemassa.

Korkeimpasi ohjaa sua tulemaan tietoisemmaksi, laajentamaan perspektiiviäsi ja jättämään toppahousuisen ihmiserillisyyden taaksesi.

Tule yhteen itsesi, korkeimpasi ja ykseyden kanssa.  

Heimo on kuukausimaksuinen ja voit olla mukana haluamasi ajan (miniaika 3kk). Tietoisuuden laajentuminen ei ole yhden tai kahden viikon prosessi, vaan me viedään itseämme eteenpäin ikuisesti. Näin tietoista henkistä materiaalia et saa mistään Suomesta saati suomen kielellä, mitä Heimo sisältää.

 

Heimo palaute: 

”Tykkään sun suoruudesta ja käytännönläheisyydestä, siitä että sä et tee henkisyydestä monimutkaista tai mystistä. Sulla on valtavan iso sydän ja oot aina valmis jeesaamaan eteenpäin.”

 

Ilo nähdä sut täällä!

Mun nimi on Kaisa Koskinen ja elämäntehtävänäni tällä planeetalla on tukea ihmiskunnan tietoisuuden laajennusta, siirtymistä uuteen aikaan ilossa ja rakkaudessa. 

Vuonna 2020 sain sisäisen kutsun alkaa kutsumaan kokoon tietoisten ihmisten joukkoa, joka saisi säännöllisesti tietoisuutta laajentavaa materiaalia kehittyäkseen. Aloin vastaanottamaan informaatiota kanavointeina ja tietoisuusinformaationa, jota minua kehotettiin jakamaan Heimossa.  

Käynnistyi jäsenyyspohjainen Heimo, jossa jokainen saa olla mukana itsestä hyvältä tuntuvan ajan. Suurin osa heimolaisista on ollut mukana vuosia, sillä Heimossa jaettava informaatio menee koko ajan eteenpäin tietoisuutemme laajentuessa.  

En koskaan tiedä etukäteen mitä informaatiota Heimoon tiputetaan seuraavaksi, mutta kokemuksesta voin sanoa sen olevan aina ajankohtaista ja liittyvän uuden ajan kehityskohtiin. Emme ole koskaan ihmiskunnan historiassa käyneet läpi näin merkittävää tietoisuusloikkaa, mikä on nyt käynnissä. Sen tueksi tarvitaan ymmärrystä, yhteisöjä ja tietoisia ihmisiä jakamaan kokemuksiaan navigoidessamme kohti uutta värähdettä.  

Mun nimi on Kaisa W Koskinen ja olen energiavalmentaja. Tuen tietoisuuden laajentumista, yhteyttä ja elämää ilossa sekä rakkaudessa. Olen toiminut valmentajana 15 vuotta ja elän linjautuneena omaan korkeimpaani kuudennen ulottuvuuden todellisuudessa.

Nähdään Heimossa ❤️ 

XO Kaisa 

Ymmärrä yhteyttäsi itseen, kaikkeen ja kaikkeuteen.

Tiedosta kuka oikeasti olet ja elä yhteydessä omaan korkeimpaasi. Vaihda erillisyyden harhainen perspektiivi ykseyden ymmärrykseen. Vie rakkaus varjoihin ja elä tietoisempaa elämää.  

Liity Heimoon nyt >>

Heimolainen: 

”Pilkot henkisen polun asioita kivasti pienempiin polkuihin, jotka tuotat selkeästi ymmärrettävään muotoon. Annat konkreettisia vinkkejä miten toimia ja susta huokuu rakkaus lajiin.”  

Heimolainen: 

”Puhut asioista rehellisesti, suoraan ja selkeästi. Sun ilo ja nauru tarttuu, ei henkisyyden tarvitse olla vakavaa.” 

Heimo on sulle, kun...

... olet valmis laajentamaan tietoisuuttasi ja elämään tietoisemmasta kohdasta käsin arjessa. Heimossa on mukana jäseniä sen perustamisesta saakka, eli useamman vuoden jo.

Heimon idea on tuoda aina uusin ja ajankohtaisin sisältö sulle saataville.

Eräs asiakas sanoi kerran, että vaikka on taloudellisesti tiukkaa, niin Heimosta en luovu!

Niin merkittävää on kuulua Heimon yhteisöön, vahvistaa yhteyttä itseen ja kaikkeuteen, ymmärtää ajankohtaisia ilmiöitä tietoisesta perspektiivistä ja vastaanottaa uusinta tälle planeetalle toimitettavaa tietoa sekä henkisiä harjoituksia. 

Esimerkkejä Heimon aiheista (1,5h videoita on jo yli 70 Heimon sisällä ja ne on järjestetty sulle osiin)

 • Tunteet ja uskomukset
 • Miten ykseys ja dimensiot toimii
 • Mitä on moniulotteisuus
 • Uuden ajan ihmissuhteet
 • Sielunsopimukset, karma ja dharma 
 • Heräämisen prosessi 
 • Sielun osat ja kotiuttaminen 
 • Vapaa tahto 
 • Tietoisuuden laajentuminen yksilötasolla
 • Mikä Schumanin resonanssi on oikeesti (väärinymmärretty) 
 • Ihmiskunnan tietoisuuden laajentumisprosessi ja miten kaikki muuttuu 
 • Miten aikalinjat ja rinnakkaistodellisuudet toimii
 • Kehon evoluutio uuteen värähteeseen
 • Maaplaneetan eri heimot
 • Telepatia ja sen aktivointi
 • Rakkausverkon aktivointi itsessä

5D Heimon kuukausijäsenyys

45,90€

Minimijäsenyys aika 3kk

 • 2 viikon välein ilmestyvä uusi tietoisuusvalmennus
 • Kymmeniä ja kymmeniä sisältöjä heti katsottavissa
 • Tietoinen tuki ja keskustelu Heimossa jokaisessa livessä 
 • Voit osallistua livenä heimoon tai katsoa jälkikäteen
Tästä mukaan 5D Heimoon tänään >>

Mikä on pahinta ja parasta, mitä Heimossa voi tapahtua

Et voi enää koskaan tulla vähemmän tietoiseksi, kun olet kertaalleen ymmärtänyt jonkin asian. Et voi enää koskaan leikkiä vähemmän tietoista, sillä paluuta supistuneempaan tilaan ei ole. Kuljetat itseäsi koko ajan vahvemmin kohti rakkautta, rauhaa ja sisäistä vapautta.   

Paras mitä voi Heimossa tapahtua on, että kohta mistä käsin elät muuttuu. Et tarkastele asioita enää ikinä samalla tavalla kuin nyt, etkä toimi kuten olet aiemmin toiminut. Et koe enää erillisyyttä samoin kuin ennen, vaan tiedät miten vahvistat yhteyttä itseesi ja ykseyteen.  

 

Tietoisuuden taso määrittää todellisuuden tilan missä elät ja millaisia kokemuksia saat.

Mitä tietoisempi olet, sitä vähemmän ihmisyyden haasteet lamauttavat. 

Energia on tärkein valuuttasi KAIKESSA, sillä se luo todellisuuskokemuksen.

Mitä korkeammin värähtelet, sitä parempi meininki sulla on jokaisella elämän osa-alueella. 

Liity Heimoon nyt >>

Kysymyksiä ja vastauksia

5D Heimo

45,90€/kk

Minimijäsenyysaika 3kk.

 • 2 viikon välein ilmestyvä uusi tietoisuusvalmennus
 • Kymmeniä ja kymmeniä sisältöjä heti katsottavissa
 • Tietoinen tuki ja keskustelu Heimossa jokaisessa livessä 
 • Voit osallistua livenä heimoon tai katsoa jälkikäteen
Tule 5D Heimoon >>