Elätkö korkeimmastasi käsin

korkein minä tietoisuus Mar 21, 2022
korkein minä

Millaistakohan se olisi, jos eläisi koko ajan oman korkeimpansa ohjauksessa? Vastaanottaisi intuitiivisesti tietoa ja osaisi navigoida elämän valintatilanteissa omaksi korkeimmaksi parhaaksi?  

Jokainen meistä voi oppia linjautumaan omaan korkeimpaansa ja alkaa elämään tässä versiossa oman korkeimman ohjauksessa. Voit ajatella korkeimman minäsi olevan sielusi osa, joka haluaa parastasi ja ohjaa rakkaudella jokaista askelta. Lisäksi se tarjoilee ideoita ja ohjausta, joita et saa mistään muualta.  

ELÄTKÖ MIELESTÄ KÄSIN  

Elämä oman korkeimman ohjauksessa tuntuu hyvin erilaiselta, kuin mielestä käsin eläminen. Mielen perspektiivi asioihin on hyvin rajallinen ja se ei osaa tuntea. Se osaa tehdä päätöksiä vain perustuen aistihavaintoihin ja informaatioon. Se punnitsee, perustelee ja argumentoi. 

Mieli elää aina menneessä tai tulevassa, se ei osaa rentoutua nauttimaan tästä hetkestä. Sillä se ei osaa aistia tai nauttia. Mieli rakastaa pitää itsensä aktiivisena ja kiireisenä. Sehän me jo tiedetään, kuinka uuvuttavaksi tämä käy. Mielestä käsin elämä ei koskaan laajenna energeettisesti, vaan supistaa todellisuutta ja siinä olevia vaihtoehtoja.   

Mielen juuri on pelossa, se on erillisyyyskokemuksen mahdollistava osa meissä. Joten kaikki sen päätökset perustuvat lopulta pelon tilkitsemiseen. Se haluaa ja pyrkii pitämään meidät turvassa, kartoittaen riskejä ja muodostaen kauhuskenaarioita. Tämä kaikki tuntuu pahalta, sillä oma korkein ei ole näistä samaa mieltä.  Mieli on hyvä suojelija, mutta huono johtaja.  

ELÄMINEN OMASTA KORKEIMMASTA 

Sun viisaimman osan, universaalin minän pohja on rakkaudessa. Se pyrkii rakkaudella ja lempeydellä ohjaamaan polkuasi ihmiskokemuksessa. Korkein tietää mitä kokemuksia haluat luoda ja miten heräät ulos rajoittuneista uskomusrakenteista. Se tarjoilee mahdollisuuksia jatkuvaan laajentumiseen ja tietoisemman elämän lisäämiseen.    

Omasta korkeimmasta käsin eläminen sisältää täydellisen intuitiivisen ohjauksen, kyvyn navigoida elämässä aina optimaaliselle aikajanalle. Kun elämme korkeimmasta käsin, elämässä on synkroniteettia ja harmoniaa. Saat ideoita, vastauksia ja  ymmärrystä välittömästi. Laajentunut energiakenttä tarjoilee enemmän vaihtoehtoja, jollaisia et edes muuten osaisi kuvitella.  

Omasta korkeimmasta käsin eläminen ei kuitenkaan tapahdu automaattisesti, vaan yhteyden vahvistamiseksi tulee tehdä töitä. Opi vastaanottamaan ohjausta ja informaatiota ihmisyyden haasteisiin omalta korkeimmalta Kanavoinnin verkkokurssilla >> Tule mukaan, kun saat sisäisen kutsun ❣️

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja  

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>