Miten musta tuli Energiavalmentaja...

Koen viimein eläväni dharmaani.

Mun nimi on Kaisa W Koskinen ja olen energiavalmentaja, energiahoitaja ja ekonomi. Tuen tietoisuuden laajentumista 5Dhen auttamalla ymmärtämään energiaa, henkisyyttä ja elämään ilossa. 

Koin vuosia epämukavuutta finanssimaailmassa ekonomin hommissa, vaikka olin jo alle kolmekymppisenä saavuttanut monet unelmani. Syytin ulkoisia asioita onnettomasta olosta, kunnes tajusin viimein alkaa katsomaan sisäänpäin. 

Jäin pois kovapalkkaisesta duunista, aloin opiskeleen NLP:tä ja kuljin mieleni läpi. Kunnes vastaan tuli jotain paljon syvempää, jotain kiinnostavampaa. Siitä alkoi henkinen syväsukellukseni. Aloitin VortexHealing® energiaopinnot ja henkinen polkuni alkoi syventyä. 

Matka halki universumin salojen jatkuu ja tänä päivänä mulla on suuri ilo tukea kanssakulkijoita henkisellä polulla. Opetan energiasta, henkisyydestä ja ilon seuraamisesta. Valmennan ja teen energiahoitoja, lisäksi minulla on energiakivimallisto Karmakivikoru. 

Mun sydän pakahtuu ilosta, että ollaan löydetty toisemme tässä(kin) elämässä. Lämpimästi tervetuloa kulkemaan henkisen polun matkaa yhdessä!

 

Miten voin auttaa

Jokaiselle henkiselle kulkijalle on olemassa sopiva opas ja tukija. 

 

Mun tapa opettaa ja valmentaa poikkeaa mitä todennäköisimmin siitä mihin olet henkisissä piireissä aiemmin törmännyt. Tykkään mennä suoraan asiaan, tehdä asioista yksinkertaisia ja puhua totuudellisesti.  

Olit missä kohdassa tahansa henkistä polkua, kulje rohkeasti syvemmälle. Anna sisäisen ohjauksen johdattaa itseä palvelevien juttujen pariin. Matka kohti sisäistä vapautta ei ole suoraviivainen ja se haastaa meistä jokaista. 

Toimin mielelläni oppaanasi, kun olet valmis viemään itseäsi uuteen kohtaan ja kyseenalaistamaan mielen tuottaman erillisyyden. Autan kohottamaan energiaa, laajentamaan tietoisuutta ja elämään ilossa. 

Nähdään Facebookissa ja Instagramissa ja tutustutaan toisiimme :) 

FACEBOOK 

INSTAGRAM

Miksi teen just tätä...

Meillä kaikilla on lahjoja, jotka tukee dharman toteuttamista. 


"En osaa kuvitella enää tekeväni mitään muuta hommaa. Energiavalmentajan työ on ikään kuin luontainen osa mun olemusta. Kaikki lahjat mitä mulla on, tukee nimenomaan tämän tehtävän tekemistä. "

"Koen tulleeni tähän inkarnaation juuri tähän aikaan tukemaan muita tietoisuusmatkalla. Me eletään tosi uniikkia aikaa maapallolla ja tää show oli pakko tulla tsekkaan. Suunnannäyttäjiä, healereitä ja oivalluttajia tarvitaan ihmiskunnan kohotessa uudelle tietoisuutasolle. Mulla on ilo olla yksi heistä, jotka tuli auttamistehtävään."

"Jos en tekis tätä hommaa, niin pyllistelisin varmaan mun puutarhassa. Talvisin ehkä eläisin Äiti Amman ashramissa tai tekisin vapaaehtoistyötä jossain päin maailmaa. Mut jostain syystä mun on tärkeää tehdä juuri tätä työtä Suomessa tällä hetkellä, kun ihmisten sydämet on vielä isosti kiinni ja ne luulee olevansa vain mielensä.  Joten koen voivani auttaa niin energeettisesti, kuin myös tietoisuustasolla toteuttamalla tämän elämän dharmaani valmentajana ja energiavelhona."

Tarjolla olevat valmennukset

Kuljetaan yhdessä henkisen polun matkaa. 

Henkilökohtainen valmennus

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Varaa tunnin aika sähköisestä kalenterista Tietoisuusvalmennukseen.

Valmennus tapahtuu Zoomin kautta videoyhteydellä ja saat siitä tallenteen.

TULE VALMENNUKSEEN >>

Energialuenta

Vastaanota infoa muilta taajuuksilta. 

Kaipaatko selkeyttä tai ymmärrystä elämäntilanteeseen? Energialuenta on käytännössä selvänäkösessio, jossa välitän tietoa oppailta, tietoisuudelta ja muilta auttajilta. 

Energialuenta tapahtuu puhelimitse ja ajan saat sähköisestä ajanvarauskalenterista. 

TUTUSTU ENERGIALUENTAAN >>

Energiahoito (etänä)

VortexHealing® on energeettinen hoitomenetelmä ja polku henkiseen heräämiseen.

Sen tarkoituksena on hoitaa kehoa, muuntaa emotionaalisia malleja ja herättää meidät muistamaan todellinen luontomme eli vapaus sisällämme.

Jumalallisen energian lisäksi se sisältää hoitotietoisuuden. Näin se hoitaa aina niin, joka on hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

Tutustu ja varaa oma hoitoaika sähköisestä kalenterista. 

TUTUSTU ENERGIAHOITOON >>

Hassuja faktoja meikämannesta

 

01.

OON PALJASJALKANEN TAMPERELAINEN

Henkisyyttä manseks? Täältä tulee. Puhun kuulemma leveetä mansee ja sehän monia huvittaa. Siinä voi mielellä mennä hetki, kun se saa korkeavärähteistä infoa mansen murteella. Nääs. 

02.

WILHO KOIRA TAUSTAKUORSAAJANA

Kuuntelet tai katsot mitä tahansa mun matskuja, niin todennäköisesti kuulet mun koiran Wilhon kuorsauksen. Wilho on King Charlesin spanieli ja äänekäs taustakuorsaaja. 

03.

MITÄ NIMENI W TARKOITTAA

Meijän suvussa kulkee naisten toisena nimenä Wilhelmiina, joka on siis munkin toinen nimi. Tästä tulee Kaisa W Koskinen.