Energiat kiihtyvät

energia läsnäolo uusi aika Oct 17, 2023

Elämme aikaa, jossa kaikki tuntuu kiihtyvän entisestään. Miksi energiat kiihtyvät ja nopeutuvat tässä ajassa? Miten se on mahtava juttu ja miksi sun ei tarvitse olla ajasta huolissaan?

Elämme siirtymää vanhoista energioista täysin uuteen värähteeseen Maaplaneetalla. Tämä planeetta ei ole kokenut vastaavaa isoa siirtymää vielä koskaan ihmiskunnan historiassa, joten olemme isojen muutosten äärellä.

Elämä tällä planeetalla on pitkään perustunut peräpeiliin katsomiseen, jossa on pyritty oppimaan asioita katsomalla mennyttä ja pyrkimällä linjaamaan nykyhetki menneeseen. Tämä on vanhan maailman tapa. Uudessa ajassa horisontti on tässä hetkessä menneen sijaan. Laskeudumme läsnäolon kautta elämään tässä hetkessä, jossa kaikki on juuri kuten kuuluukin.

ENERGIOIDEN KIIHTYMINEN

Uudessa ajassa ja aikajanoilla energia tuntuu kiihtyvän, se nopeutuu entisestään. Tämä johtuu värähteen noususta. Energia tuntuu kiihtyvältä ja nopeutuvalta, kun taajuus nousee. Se on täysin luontaista ja kuuluu tähän aikaan. Se samalla tiputtaa sellaisia asioita pois omasta todellisuudesta, mitkä eivät värähteeltään vastaa uutta taajuutta.

Anna itsesi siis antautua tälle energioiden kiihtymiselle ja sen tuomille oireille. Joinakin päivinä voi tuntua, että se on aivan liikaa, mutta toisinaan tunnet energiapiikkien tukevan omaa tekemistäsi arjessa. Meidän omat energiajärjestelmät yhtä lailla adaptoituvat tähän uuteen maan värähteeseen ja pärjäävät paremmin koko ajan kohoavan energian kanssa. Sun ei tarvitse olla huolissaan mistään, se jos jokin vie energioitasi vanhaan matalampaan sekä hitaampaan värähteeseen. 

AJAN ILLUUSIO

Olet varmasti kuullut puhuttavan kuinka aikaa ei ole olemassa ja ajan olevan illuusio. Mielen tasolla aika ei ole illuusio, vaan ihan todellinen juttu. Kellon viisarit etenevät ja päivät vaihtuvat kalenterissa. Kehokin tuntuu vanhenevan, muttei sen vuoksi että se johtuisi ajasta. Vaan siitä, että olemme ihmiskuntana ohjelmoineet kollektiivitietoisuuteen kehon rapistumisen “ ajan myötä”.

Todellisuudessa emme ole vielä oppineet olemaan värähteessä, jossa soluvalon määrä ei vähene, vaan lisääntyy. Kun lisäät valoa järjestelmääsi ja myös fyysisellä tasolla soluihin, niin ikääntymiseksi kutsuttu prosessi hidastuu. Paras kehon hyvinvoinnin ylläpitokeino ja nuoruuden lähde on energia. Mitä energiaa annat itsesi kokea, siitä saat fyysisen kokemuksen. Kun elät ilossa, inspiraatiossa ja rakkaudessa, et vanhene samalla tavalla. Soluissa oleva värähde eli soluvalon määrä kasvaa eikä vähene.

Siihen voit vaikuttaa olemalle entistä tietoisempi tunnetiloistasi ja mitä ajatuksia annat itsesi uskoa. Mitä enemmän annat itsellesi inspiroivia, iloa tuottavia tunnekokemuksia ja ajatuksia, sitä enemmän energiasi kohoaa. Värähteesi nousee, soluvalon määrä lisääntyy. Sen sijaan murheessa, pelossa ja ikävissä asioissa vellominen vie värähdettäsi alaspäin hitaampaan taajuuteen, jossa saat eri kokemuksia kehollisesti, mitä nopeampi värähde tarjoilee.

ELÄMINEN LÄSNÄOLOSSA

Uuden ajan ehdottomasti tärkeimpiä juttuja sydäntietoisuuden lisäksi on läsnäoloon laskeutuminen. Miten alat olemaan kiinni vain tässä hetkessä, sillä lopulta ei ole olemassa mitään muita hetkiä. Kaikki tapahtuu nyt, ne vain tapahtuvat eri värähteissä. Jokainen eri värähdetaajuus on omanlaisensa ja muuttumaton. Mikä liikkuu eri taajuuksien välillä, olet sinä. Ja näistä muodostuu oma todellisuuskokemus, jossa koet todellisuudessasi värähteesi mukaisia asioita.

Läsnäolosta on puhuttu vuosikymmeniä, mutta miten tuoda itsensä elämään tässä hetkessä. Vastaus on tunteminen. Kun annat itsesi tuntea sitä mitä koet nyt, olet läsnä kehossasi ja laskeudut tähän hetkeen. Vain tästä hetkestä käsin voit muuttaa tunnetilaasi, eli energiaa mitä haluat kokea. Et voi muuttaa menneitä energioita tai tunnetiloja, sillä ne sijaitsevat eri taajuudessa missä olet nyt. Tässä hetkessä määrität itse taajuuden millä olet sallimalla itsesi aistia ja tuntea mitä koet nyt.

Ei ole ole olemassa muita hetkiä kuin tämä hetki ja kaikki menneet sekä tulevat hetket rakentuvat perspektiiville, joka on tässä ja nyt. Siten mennyttä ja tulevaakaan ei ole olemassa, sillä kaikki aikajanat ovat olemassa yhtä aikaa kerrostuen toistensa päälle. Sinä määrität millä aikajanalla elät ja siihen vaikuttaa tunnetilasi. Hyvä uutinen on, että voit valita mitä tunnet tässä hetkessä ja siten vaikutat energiataajuuteesi.

Ajattomuus on käsite mikä avautuu läsnäolon tilassa ja ilo sekä rakkaus ovat värähde, johon linjautumalla koet kaiken täydellisenä juuri nyt.

Rakkaudella, Kaisa

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>