Energia ja raha

energia Jun 07, 2019

Massii, fyffee, pätäkkää, taloudellista vaurautta. Kaikki sitä haluaa. Köyhät haaveilee lottovoitosta ja rikkaat haluaa tehdä lisää rahaa. Raha on niin täydellinen opettaja ja uskomusten purkaja, että täytyy kiittää universumia moisen nerokkaan välineen keksimisestä ihmismielen herättämiseksi.  

Ihmiskunta on elänyt läpi ajan, jossa uloslaskettuja rahoja vastasi tietty määrä kultaharkkoja pankin holvissa. Mutta pitkään aikaan ei uloslasketuilla seteleillä ole ollut enää mitään vastinetta missään. Liikkeellä on paljon enemmän seteleitä, kuin kultaharkkoja jemmassa.  

Jos kaikki ihmiset kävis hakeen massinsa ulos pankeista, niin vain murto-osa saisi ne sieltä. Nykypäivänä raha on vain digitaaleja, numeroita pankkitilillä. Joilla voi maksaa laskuja ja ostaa ruokaa, mutta oikeasti rahalla ei ole fyysistä vastinetta missään. Jos kaikki käyttäis käteistä tänä päivänä, niin maailmantalous olis kaatunut jo kauan sitten. Rahan arvo perustuu herrasmiessopimukseen, että sillä on tietty arvo. Arvo, joka ei oikeesti perustu mihinkään (joukkovelkakirjat ja obligaatiot eivät ole oikeita, ne on vaan sopimuksia).  

Olen koulutukseltani ekonomi ja työskennellyt pankkiryhmittymässä 10 vuotta. Joten tiedän aika paljon rahasta 3D näkökulmasta. Onneksi henkinen polku on opettanut aivan uudenlaisen tulokulman rahaan, koska vanha osoittautui hauskaksi illuusioksi.   

RAHA ON ENERGIAA 

Universumin näkökulmasta raha on energiaa. Tässä yltäkylläisessä universumissa jokainen voi halutessaan luoda todellisuuden, jossa oma elämä sisältää rajattomasti yltäkylläisyyttä. Mutta universumi on ollut neropatti luomuksessaan tällä planeetalla. Jokainen luo omaa todellisuuttaan, joka heijastaa suoraan omia uskomusrakenteita ei vain rahan suhteen, vaan kaikessa muussakin. Mitä vapaampi olet sisältäsi, sitä rajattomampaa kokemusta saat ihmisenä.  

Kuten sanoin, raha on täydellinen opettaja. Se näyttää joka hetki, mikä on sulle tärkeetä. Mihin laitat sitä, uskotko asioiden järjestymiseen vai pelkäätkö aina pahinta, jemmaatko vai annatko sen virrata. Rahan energia on luotu virtaamaan. Jos yrität pitää siitä kiinni, sen energia pysähtyy.  

Raha opettaa luottamusta elämään. Se opettaa kohdentamaan omia rajallisia resursseja itselle tärkeisiin asioihin. Se toimii uskomusten paljastajana. Se ilmentää ihmisen arvomaailmaa. Se näyttää inhimillisyyden, halun auttaa tai omahyväisyyden. Se paljastaa egon määrän ja monta muuta harhaa.  

PÄÄSE YLI RAHAUSKOMUKSISTA

On ainoastaan yksi asia, mitä universumi ei osaa ratkaista. Ja se on usko puutteeseen. Rajattomassa yltäkylläisessä universumissa on tuo yksi uskomus, jota ei korkein mahdollinen tietoisuuskaan osaa sun puolesta muuttaa. Se pitää ratkoa ja muuttaa itse.  

Lähde liikkeelle uskomusten purkamisessa omista vanhemmista. Millaisia uskomuksia teillä oli kotona liittyen rahaan? Miten sun äiti suhtautui ja kommunikoi rahasta. Miten isä. Olet perinyt osan näistä uskomuksista, vaikka olisit aikuisena kuinka ”kirjaoppinut”. Lapsuudesta siirtyneet uskomukset kulkevat alitajunnassa mukana ja vaikuttavat energiaamme, joka luo omaa todellisuutta. Ensin tullaan tietoiseksi uskomuksista ja sen jälkeen vasta herätään niistä ulos.   

Toinen keino on tarkkailla tarinoita, joita kerrot itsellesi liittyen rahaan. Tuomitsetko rahan, onko se ehkä osoitus ahneudesta? Onko raha pahasta vai voiko se olla merkki itsensä rakastamisesta? Kerrotko itsellesi tarinaa, kuinka elät kurjuudessa eikä massit ikinä riitä? Mitä jos alkaisit muuttamaan näitä tarinoita paremmalta tuntuviksi?  

MUUTA RAHAUSKOMUKSIA

Ajatuksista tulee uskomuksia, kun niitä tarpeeksi pitkään kelaa. Uskomukset muodostavat pakkoa omaan todellisuusluomukseen, koska ne kertovat mikä on mahdollista ja mikä ei. Universumi vastaa sun taajuuteen, ei ajatuksiin. Ei kukaan meistä ole ikuisen tietoisuuden silmissä rahan osalta yhtään mitään. Me ollaan kaikki rajattoman potentiaalin omaavia ykseyden osia, joiden arvo ei ole koskaan perustunut rahatukkoihin.  

Joten seuraavan kerran kun raha-asiat ketuttaa, niin kysy itseltäsi minkä uskot olevan totta siinä hetkessä. Nimittäin mikään ajatus, joka on linjautunut universaaliin totuuteen, ei tunnu huonolta. Vain mielen keksimät harhaiset ajatukset (joista on tullut uskomuksia) ja mielen luomat uhkakuvat tuntuvat pahoilta. Huonosta fiiliksestä tiedät, että ajattelusi on harhaista universaalista näkökulmasta ja se on mahdollista muuttaa minä hetkensä tahansa.  

Iloa yltäkylläisyyden luomiseen,  

Kaisa  

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja 

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>