Intuition suurin este

korkein minä tietoisuus Feb 24, 2022

Oletko sitä mieltä, ettet saa selkeitä vastauksia intuitioltasi? Tai ehkä jopa koet, ettei intuitio ohjaa sua ollenkaan. Tai ohjaa välillä, muttei aina. Jokaisella on tehdasasetuksena olemassa supervoima ja yhteys universaaliin viisauteen. Se on intuitio ja sun on mahdollista aktivoida omasi.  

Intuitio on viestintää korkeimmalta minältäsi. Se on informaatiota, jota sulle pyritään toimittamaan korkeimmaksi parhaaksesi. Voit ajatella intuitiivisen viestinnän tulevan versiolta itseäsi, joka näkee isomman kuvan elämässäsi ja ohjaa tarvittavaan suuntaan. Se tietää mikä olisi paras ratkaisu tässä hetkessä ja mihin suuntaan kannattaa lähteä seuraavaksi.  

ONKO INTUITIO AINA OIKEASSA 

Olet kenties saanut joskus lunta tupaan ratkaisuista, joita olet tehnyt sisäisessä ohjauksessa. Moni ajattelee, ettei ehkä sittenkään toiminut kuten ohjattiin tai teki jonkun virheen, kun homma ei toiminutkaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Intuitio ohjaa täydellisesti, niin upeille kukkaniityille, kuin myös risupuskiin.  

Mitä ikinä kokemuksia korkein minä tietää sinun tarpeellisiksi saada, on se, mihin saat intuitiivisen ohjauksen tarttua.  Jotta oivaltaisit itsestäsi uutta tai saisit jonkun tietyn kokemuksen oppiaksesi. Jos elämä ei ole yhtä muumilaaksoa seurattuasi sisäistä ohjausta, niin hyvä kysymys on miettiä, mitä tämä kokemus pyrki opettamaan ja mitä se heijastelee näkyväksi.   

MIKÄ ESTÄÄ INTUITION 

Korkein minä viestii meille tunteilla. Se ei osaa suomea eikä lontoota, sen kieli on energeettinen. Joten se morsettaa itsensä toppahousuiselle versiolle energiataajuuksin, jotka tuntuvat kehossamme joltain. Keho vastaanottaa värähteen ja tulkitsee sen tietyksi tunteeksi.  

Neljännen ulottuvuuden suurin haaste on mielestä käsin eläminen ja rationaalisen mielen arvostaminen yli tuntemisen. Meidät opetetaan pienestä lähtien tekemään päätöksiä perustuen informaatioon, ei tunteeseen. Joten ei ihme, että aikuisena ollaan kujalla eikä tiedetä miten itselle parhaita päätöksiä tulisi tehdä.  

Intuitiivisen informaation vastaanottamisen suurin este on haluttomuus tuntea. Kun ei tunne, niin ei voi tietää mitä oma korkein morsettaa. On tullut aika antaa itsensä jälleen tuntea ja siten avata valtava informaatiopankki, joka viestii energeettisiä taajuuksia pitkin. Aktivoi intuitiivinen supervoimasi ja anna itsesi jälleen tuntea.  

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja  

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>