Miksi manifestointi on vanhentunut henkinen trendi

energia luominen Feb 24, 2021
manifestointi

Ookko joskus moittinu universumia siitä, ettei se toimita sulle mitä haluat? Kenties jopa kääntänyt hetkellisesti selkäsi sille, kun se ei suostu toimiin yhteistyössä. Ärsyttävä taho, kun ei toimita kaikkea välittömästi, mitä siltä pyydetään.

Nyt on tullut aika herätä ulos universumin syyttämisestä, asioiden ikuisesta toivomisesta ja manifestoinniksi kutsutusta. Manifestointi on aikansa elänyt vanhentunut trendi, joka ei toimi 5D taajuuksilla. Ennen kuin pyöräytät silmiäsi, niin anna kerron miksi.

MANIFESTOINTI ON VANHENTUNUTTA

Toivoessasi asioita tapahtuviksi universumin toimesta, ajattelet olevasi jotenkin erillinen osa sitä. Että universumi olisi ”tuolla jossain” ja sää toppahousuna räntäsateessa heittelet nöyriä toiveita sille toimitettavaksi. Manifestointi on vanhentunutta, sillä se perustuu ajatukselle erillisyydestä. Erillisyys on niin 3D ja 4D:tä. Sää haluut vitoseen.

Et ole koskaan ollut etkä tule koskaan olemaan erillinen osa universumia. Sää OLET oman todellisuutesi keskus, kaikkeuden osa, joka harjoittelee valjastamaan omia luomistaitojaan ihmiskokemuksessa.

Manifestointi on vanhentunut käsite uuden ajan henkisen polun kulkijalle myös siksi, että se sisältää usein olettamuksen puutteesta. Jos tässä universumissa jotain ei ole olemassa, niin se on puute. Se on myös aihe, jota ”ulkoinen universumi” ei pysty kenenkään puolesta ratkomaan. Niin kauan kuin uskomusrakenne on kiinni puutteessa, niin puutetta näyttäytyy.

SINÄ OLET OMAN ELÄMÄSI LUOJA

Ei ole mitään partahäiveäijää eikä pilvellä istuvaa tahoa, joka nakkelee asioita meidän kokemukseen maapallon pinnalle. Iso ajatus, mutta me ollaan kaikki luojia omalta osaltamme. Ollaan osa ykseyttä, ikuisia tietoisuuksia ja sieluja, luomassa itsellemme ihmiskokemusta. Johon kuuluu prosessi, ettei tajuta olevamme luojia. Kunnes tullaan tähän kohtaan, jossa mielen uskomuksia aletaan venyttämään ja räjäyttämään.

Kun ajattelet sanaa luominen, niin se tuntuu aika hyvältä, eikö? Se kertoo sun kyvystä ja taidosta toimia luontaisesti oman elämäsi luojana. Manifestointi sen sijaan tuntuu toivomiselta, hankalalta ja ehkä jopa vonkaamiselta. ”Anna mulle mitä haluan” tuntuu hyvin erilaiselta kuin ”luon mitä haluan”. Jos olet seurannut mun opetuksia, niin tiedät mitä hyvä tunne tarkoittaa. Olet jäljillä, menossa oikeaan suuntaan ja tietoisuutesi antaa sulle vihreää valoa.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>