Näin puhdistat energiakenttäsi nopeasti

energia Nov 29, 2022

Tuntuuko olo tahmaiselta, poimitko herkästi muiden energioita tai tunnetko olevasi joidenkin muiden energioissa jatkuvasti? Kenties tunnet myös olevasi jumissa tai tunnet tunteita, joiden kokemista ihmettelet. Miksi tunnen näin tai olen allapäin, vaikka kaikki on hyvin. Tai miksi minulla on raskas tai energiaton olo, vaikka aamulla tunsin voivani hyvin. Olet todennäköisesti poiminut muiden energioita omaan kenttääsi.

MITEN ENERGIAKENTÄT TOIMIVAT

Me eletään valtavissa energiakentissä niin yksilöinä, kuin kollektiivina. Meille tulee vastaan joka päivä kaikenlaisia energioita, vaikka istuttais kotona. Nimittäin energia ei tunne aikaa eikä paikkaa, energiataajuuksia voi poimia netistä, telkkarista, somesta tai mistä vaan ajattelemalla tiettyjä ajatuksia. Olemme yhteydessä tietoisuustasolla erilaisiin tietoisuuskupliin esimerkiksi omassa kaupungissamme, harrastusten tai ruokamieltymysten puolesta. Henkisyyskin on yksi tietoisuuskupla ja sillä on monia pienempiä kupliaan.

Ihmisten ajatukset meistä tuntuvat myös omassa energiakentässä. Tiedät tämän siitä, kun mielessäsi on ollut joku henkilö ja hetken päästä hän ottaa sinuun yhteyttä. Ensin hän ajatteli sinua, jonka poimit energeettisesti ja sitten hän otti fyysisesti yhteyttä. Joten ketä ikinä ajatteletkin, he kykenevät tuntemaan sen ja olet osa heidän energiakenttäänsä. Ei siis ihme, että monet julkkikset hukuttavat raskasta oloaan alkoholiin ja huumeisiin. Sillä muut ihmiset tuntuvat raskaana painona omassa kentässä ja aiheuttavat sekavaa tunnetta.

Kun oma energiakenttä on täynnä porukkaa tai naapurin Pirkko on käynyt oksentamassa omaa pahaa oloaan kenttääsi, se tuntuu tahmaiselta, raskaalta ja tunnet tunteita, jotka eivät ole sinun. Mitä voit tehdä ja miten pääset eroon näistä hahmojen energioista? Jos annat muiden energioiden olla omassa kentässäsi ja putsaat muiden tunnepurkauksia, niin rasitat itseäsi aivan turhaan. Sun tehtävä ei ole prosessoida Pirkon tunnekuormaa, vaan se on Pirkon oma homma. Meillä kaikilla riittää omaa prosessoitavaa ja tietysti teemme sitä ajoittain myös kollektiivin hyväksi.

HELPPO JA NOPEA ENERGIANPUTSAUS KIKKA

Vedä syvään henkeä ja puhalla keuhkot tyhjäksi. Kuvittele mielessäsi tai tunne oman energiakenttäsi laajuus. Se ulottuu 1,5-7m fyysisestä kehostasi joka suuntaan. Tämä on se alue, jonka sisällä muiden energiat ovat sinun kentässäsi. Ja nyt haluat lähettää nämä energiat takaisin niille, keille ne kuuluvat.

Ajattele työntäväsi kaikki ylimääräinen sinulle kuulumaton energia oman energiakenttäsi ulkopuolelle. Näe, tunne tai päätä missä energiakenttäsi raja kulkee. Ja puske ympyrän keskuksestasi käsin kaikki itselle kuulumaton energiakenttäsi reunojen ulkopuolelle takaisin lähettäjilleen.

Voit sanoa ääneen tai mielessä: Lähetän kaiken minulle kuulumattoman energian takaisin lähettäjilleen ja vastaanotan kaiken minulle kuuluvan energian puhtaassa muodossa takaisin itselleni.

Olet myös itse jättänyt energiaasi paikkoihin missä olet kulkenut ja ajatuksillasi lähettänyt sitä muille ihmisille. Keräämällä nämä maailmalla olevat energia takaisin omaan energiakenttääsi saat voimaa ja virtaa takaisin itsellesi. Joten molemmat ovat tärkeitä vaiheita, niin energian lähetys, kuin myös energian vastaanotto.

Iloa ja rakkautta harjoitteluun,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi

 

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>