Olet tehnyt valintasi kauan sitten

tietoisuuden uusi aika Dec 20, 2021

Isoin syy siihen miksei ihmisiä voi tässä ajassa ”käännyttää” ulos omaksumistaan uskomusrakenteista, on lopulta se, ettei näitä päätöksiä tehty eikä tehdä yksistään tässä elämässä. Meistä jokainen on kulkenut satojen tuhansien elämien matkan tähän kohtaan, missä olemme nyt. Olet tehnyt valintasi kulkea kohti uutta värähdettä, sydämesi ohjauksessa, tällä planeetalla kauan sitten. Se info on sielussasi ja tunnet sen.

Ihmiset, jotka nyt elävät täysin ohjelmoituina ja massahypnoosissa, eivät pääsääntöisesti tule jatkamaan tällä planeetalla. Aika järkyttävä info, mutta mulle se alkaa näyttäytyä yhä selkeämmin. Toisaalta se saa itkemään luopumisen tuskaa monista ihanista sieluista, toisaalta se saa helpotuksen aallon aikaan ja hengityksen kulkemaan paremmin. Tämän planeetan värähde ei ikuisesti tule olemaan näin matala ja tätä valtavaa polariteettia ei kestä loputtomiin. Huoh. 

Elämä jatkuu muilla Maan kaltaisilla planeetoilla

Suurin osa näistä ihmisistä ketä tällä pallolla on nyt, ei tule jatkamaan inkarnaatiokiertoansa täällä. Gaia on herännyt 7D:hen ja se tarkoittaa meille osana Gaiaa, myös vaatimusta oman tietoisuuden ja värähteen nostamisesta. Tällä planeetalla ei yksinkertaisesti enää jatkossa voi olla sellaisia olentoja, jotka eivät värähteeltään sovi tänne. Ja näihin kuuluu valitettavasti miljardeja ihmisiä.

Joten on tullut aika katsoa haarautuvaa polkua silmiin. Olet jo valintasi tehnyt ja tuen sua tällä polulla. En voi enää auttaa niitä, jotka jo tuhansia inkarnaatioita sitten valitsivat eri polun. Älä sääkään käytä liikaa energiaasi näihin. Sillä ne on valitettavasti muualle ohjautuvia sieluja tämän planeetan kehityskulun kannalta ja se päätös ei ollut sinun. Vaan jokaisen oma. 

Monen viimeinen Maapallo kokemus

Pelosta käsin tapahtuva leikki ei ole enää sinulle. Et suostu enää alistumaan mielen luomiin illuusioihin ja toimimaan sisäisen ohjauksesi vastaisesti. Et suostu taipumaan kontrollin alle, jossa ei ole aitoa totuuden värähdettä. Siinä ei ole rakkautta eikä yhteistä hyvää, tunnet sen. 

Joten annetaan tähän osallistuvien sielujen leikkiä tämä leikki, sillä se on osa heidän tietoisuuskehitystään. Ehkä osa heistä saavuttaa sydämen avautumisen tämän kokemuksen myötä. Mutta moni ei. Tämä on ollut ja tulee olemaan täydellinen eri tietoisuustasojen näkyväksi tuova kokemus. Tervehditään sitä ilolla, sillä se tuo meistä jokaiselle näytille sen, mitä emme olisi muuten nähneet. Se tukee karistamaan viimeisimmätkin pelot, joille ei ole tilaa Tietoisuuden uudessa ajassa tällä planeetalla. 

Tämän kaiken toisella puolella sua odottaa vapaus, niin sisäinen kuin ulkoinen. 

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>