Opi haluamaan

energia Feb 22, 2019

Tiettyyn ikään saakka sun annettiin haaveilla ja kuvitella mikä susta vois tulla isona. Sitten naamalle iskettiin realismi ja annettiin vähän ymmärtää, ettei susta ehkä olekaan siihen mitä olit aatellu. Kuinka kaikki ei voi olla prinsessoja, astronautteja ja presidenttejä. Vain aniharvat on niin spesiaaleja, että ne saa tehdä unelmiensa hommaa. Loput toppahousut työskentelee päällekäin rakennetuissa betonilaatikoissa tai tekee sitä betonia.  

Jos sun unelmia ja haaveita ei ammuttu ohjuksella alas ennen aikuisikää, niin viimeistään itse rupesit aikuisiän kynnyksellä epäileen sun kykyjä. Otit realiteetit huomioon ja ajauduit johkin alalle. Joka ehkä kiinnostikin aluks, mutta opintojen oltua ohi ja todellisuuden iskiessä, pääsit näkeen millasta se on oikeena työnä. Ehkei ihan sitä mitä olit kuvitellu.  

Samoin kävi monelle muulle haaveelle. Ehkä unelmoit muutosta ulkomaille, mutta se jäi. Ehkä halusit nuorena muuttaa maailmaa, mutta totesit jossain kohtaa omassa elämässä olevan tarpeeks ratkottavaa. Ehkä tunsit vetoa eksotiikkaan, mutta päädyit joka vuosi Kanarialle. Jotain niille kaikille haaveille tapahtu. Osa ehkä toteutui, mutta moni jäi unholaan.  

ILMASIA ÄMPÄREITÄ 

Ei ole olemassa mitään ”todellisuutta”, joka määrittää sitä mitä saat haluta. Sää saat haluta ihan mitä vaan. Ja sun pitäiskin haluta juuri niitä asioita, mitkä saa sun sisällä hyvän fiiliksen hyrräämään. Kun toppahousulta kysyy, että mitä se haluaa, niin ekana se haluu lottovoiton ja tokana ilmasia ämpäreitä. Mutta oikeesti se ei halua kumpaakaan.  

Se haluaa paalua, jotta se vois tehdä niitä asioita mitä se haluaa. Raha on vain väline, jonka avulla toppahousun unelmista vois tulla totta. Ilmasen ämpärin se haluaa, koska siitä tulee hyvä fiilis. Mieti ihka uusi kirkkaan keltanen ämpäri. Aijettä. Kaupunkikämpässä tulee heti mieleen, ööö ei yhtään tapaa, jolla sitä ämpäriä vois hyödyntää. Mutta ilmanen ämpäri, sairaan mahtavaa.  

Mutta se ämpärikin edustaa jotain tunnetta. Ei me oikeesti haluta uutta autoa, vaan me halutaan se fiilis, minkä uusi auto tuo. Tai mekko. Tai laukku. Tai kengät. Kunnes niistä katoaa uutuuden viehätys ja aletaan haluaan jotain uutta. Jossa ei ole eikä pitäisi olla mitään väärää.  

HENKISEN POLUN TRÄPPI 

Mutta kun toppahousu alkaa kulkeen henkisellä polulla, niin sille opetetaan jossain kohtaa, että haluaminen on egon metku. Että halusta pitää luopua ja olla tyytyväinen siihen mitä on. Hölynpölyä! Nimimerkillä useamman vuoden vaatimattomuuden ja köyhäilyn henkisessä harhassa seikkailleena. Paska reissu, en suosittele. Joskin oivalluttava kylläkin, mutta epätosi.  

Sää tulit tänne laajentuun energeettisesti ja eksplooraan elämän tarjoamia mahdollisuuksia. Missään ei sanottu, että sun pitää elää pienesti, vaatimattomasti, olla haluamatta sen kummempaa. Mitä luulet tässä rajattomien mahdollisuuksien universumissa, että miten se laajenee joka nanosekuntti? 

Siten, että me luodaan haluamiamme asioita todeksi omalla ajatus- ja tunne-energialla. Kaikki on jo olemassa, sekin todellisuus, jossa oot lottovoittaja ja ilmasen ämpärin omistaja. Mutta mää haastan sut kreaan vähän jotain hauskempaa. Mitäs jos alkaisit kreaan just sitä mitä haluat?  

HALU LUO TODELLISUUDEN 

Jos et halua enää koskaan mitään, niin et luo enää ikinä mitään uutta omaan kokemukseesi. Mieti kuinka surullista se olis. Sulle ei ole koskaan ANNETTU mitään, vaan olet LUONUT kaiken mitä nyt kutsut todellisuudeksi. Ilman halua, et olis pystynyt luomaan yhtään mitään.  

Joten mitä enemmän haluat nykytilan muuttuvan, niin sitä kirkkaammaksi tulet mielessäsi siitä mitä haluat. Ja siihen se toppahousun kreaaminen sitten usein pysähtyykin. Se mukamas haluaa asioita, ehkä jopa haaveilee niistä, mutta samalla se ei usko olevansa niiden arvoinen.  

Mikäs minä olen tavallinen pieni toppahousu haluamaan haluamiani asioita? Vaan lapsenmieliset ja muut miälenvikaset haaveilee jostain isoista jutuista. Mut tiäkkö, et ne tyypit jotka on uskaltanu haaveilla, on just niitä tyyppejä, keitä kattelet nyt ylöspäin. Ne usko itteensä, luomisvoimaansa ja kykyyn tehdä tarvittava duuni haaveiden toteuttamiseks. Unohda se lottovoitto ja ämpärit, ala miettiin mitä oikeesti haluat!  

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>