Energiahoidon muutokset uudessa ajassa

energeettinen kehittyminen energia tietoisuus uusi aika Jun 15, 2024

On tullut aika herätä ulos harhasta, jossa vain jotkut ihmiset voivat toimia "parantajina". Henkisyydessä usein ajatellaan, että on olemassa parantamisen lahja ja se on vain harvoilla ja valituilla. Tietoisuuden laajentuessa ymmärrämme, että meistä JOKAINEN toimii parantajana ja energian välittäjänä.

Eri asia on kuinka tietoisia me tästä ollaan. Energialla hoitamista voi myös opetella, jotta sitä voi tehdä tietoisesti. Todellisuudessa virratamme energiaa koko ajan ja se liikkuu tarpeellisiin kohteisiin halusimme mielen tasolta tai emme. 

ENERGIAJÄRJESTELMÄN KEHITYS

Tietoisuuden laajentuminen ja värähteen nousu vaikuttaa myös energiajärjestelmämme evoluutioon. Meidän kaikkien energiajärjestelmistä tulee lopulta torus-mallinen, sellainen donitsi, jonka keskellä me ollaan. Järjestelmästä tulee itseohjautuva ja se tunkee pihalle kaiken sellaisen, joka ei sinne sovi.

Uuden ajan lapsilla on jo tämä. Torus-järjestelmä suojaa, ohjaa energiaa tarvittaviin kohteisiin ja toimii rakkausälyllä, tehden juuri sen mikä on missäkin tilanteessa tarpeellista. Olen sanonut monesti, että uuden ajan lapsista ei tarvitse olla huolissaan. Eikä meistä tietoisista aikuisistakaan jatkossa.

Sillä kohdatessamme mitä tahansa suuhun laitettua, ihon alle tungettua tai energeettisesti meille epäsopivaa, niin järjestelmä tunkee sen jatkossa hyvin nopeasti ulos. Lapsissa se on helppo havaita ihottumien ja erilaisten lastentautien kautta. 

Samalla torus-energiajärjestelmä luo automaattisen suojamagneettikentän muun kuin oman värähteen mukaisille asioille ja tuo näin suojan. Eli energiasuojauksen tarve poistuu tämän evoluutioaskeleen myötä, monen tietoisen ihmisen kohdalla se ei ole ollut enää tarpeellista vuosiin.  Rakkausälykkyys meissä ohjaa energiaa tukemaan, suojaamaan ja korjaamaan mitä ikinä tarvitsemme. 

HOITOAIKA MUUTTUU 

Kun hoidamme jatkossa itseä tai muita, niin aika ei ole enää olennainen tekijä. Todellisuudessahan aikaa ei ole olemassa, vaan kaikki tapahtuu nyt. Liikahdus erillisyydestä ykseyteen jonkin aiheen osalta voi tapahtua sekunneissa tai minuuteissa. Joten hoito jatkuu hoitamisessa vain sen aikaa, kuin se on olennaista.  

Jos tarkastellaan asiaa tietoisesta perspektiivistä, me shiftataan rinnakkaistodellisuuden versioon itseämme hoidon myötä. Kun jokin asia vapautuu, meistä tulee kirjaimellisesti eri versio itseämme. Yksittäisessä todellisuudessa mikään ei muutu, mutta me muutumme ja siten energeettisesti vapaampi tila vie meidät uuteen todellisuuteen (joka voi olla suht samanlainen tai selkeästi erilainen mitä aiempi).  

Voimme myös paketoida hoidon toiselle ihmiselle valmiiksi, jolloin hän voi päättää milloin ottaa hoidon vastaanottaa. Joten hoitojen livenä tekeminen ei myöskään ole samalla tavalla pakollista, vaan uuden ajan energiahoitaminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös hoitojen toimittamiseen ja vastaanottamiseen. 

OMA YDINENERGIA JA TIETOISUUS HOITAA 

Hoitoa orkesteroi uudessa ajassa sun oma korkein itsehoidossa ja hoidettaessa muita heidän korkeimpansa. Ei tarvita enää samalla tavalla kuin ennen “ulkopuolisia” olentoja, kuten enkeleitä tai tiettyä energiataajuutta parantumiseen. Vaan parantuminen tapahtuu itsen ja oman ydinenergiataajuuden kautta. 

Joskus hoito voi vain aktivoida toisen ihmisen omaa ydinenergiaa virtaamaan voimakkaammin, jotta hän voi parantaa itsensä. Tietoisuuden tason noustessa ymmärrämme, että hoito ei koskaan tule meidän ihmisversiosta, vaan energiaa virtaa kauttamme. Myös oma ydinenergia on jatkuvassa liikkeessä. 

Ollaan aivan liian kauan oltu ehdollistuneita sille, että joku korkeavärähteinen olento tulee ja fiksaa meidät. Mitä jos sää oot se korkeavärähteinen olento ❣️ Mitä jos et enää jatkossa tarvitse “ulkopuolisia” kuin johonkin erityistilanteisiin ja muuten pystyt linjaamaan itsesi järjestelmässäsi vapaampaan tilaan kuin aiemmin. Mitä jos sää pystyt parantaan itsessä olevia fyysisiä, emotionaalisia ja psyykkisiä aiheita.  

Iso muutos hoitamiseen liittyen on myös se, että uudessa ajassa ei voida enää ulkoistaa hoitoja vain energiahoitajille ja pötköttää hoitopöydällä. Vaan meistä tulee aktiivisia osallistujia hoitamiseen, kun torus-järjestelmä rakentuu ja vahvistuu. Se tarkoittaa tietoisempaa läsnäoloa hoidoissa ja aiheiden prosessoinnissa.  

Iloa kesään, 

XO Kaisa 

 

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>