Uuden ajan navigaatio järjestelmä

tietoisuus May 31, 2023
Tietoisuus, 5D, Tietoisuuden uusi aika

Elämme ajassa, jossa on olemassa uusi ja vanha tapa navigoida ihmisyydessä. Aimpi ihmiskunnalle tuttu tapa on tehdä päätöksiä mielen informaatioon luottamalla. Uusi tapa tietoisuuden uudessa ajassa sen sijaan nojaa sydämen viisauteen, tunteisiin. Kumpikaan ei ole toistaan parempi, ne ovat vain hyvin erilaisia. Ihmiskunnan tietoisuuskehityksen seuraavassa vaiheessa mielen rooli vähenee ja näin ollen myös vanhanaikainen tapa navigoida väistyy.

Tässä ajassa on tärkeää ymmärtää, että ihmiset todella navigoivat kahdella hyvin eri tavalla. Se selittää paljon sitä, miksi jonkun toisen tapa vastaanottaa informaatiota ja soveltaa sitä eroaa kenties omastasi. Ymmärtämällä näitä erilaisia tapoja voimme ymmärtää niin itseämme, kuin myös muita paremmin. Ja siten teemme tästä planeetasta erillisyyden sijaan yhtenäisemmän paikan.

VANHAN AJAN NAVIGAATIOJÄRJESTELMÄ

Mitä näemme edelleen eniten ympärillämme, on vanhan ajan navigaatiojärjestelmän mukaan elämistä. Se nojaa itsensä ulkopuoliseen tietoon niin aistihavainnoin, kuin järjen ja logiikan kautta. Ulkoapäin saadussa informaatiossa tulee olla järkeä, se pitää olla selitettävissä ja todistettavissa. Mieli rakastaa tiedettä ja se nojaa siihen vahvasti. Ennen luotettiin Jumalaan, nykyään tieteeseen. Jos jostain ei ole vedenpitäviä todisteita tai tutkimuksia, se luokitellaan mielen navigaatiossa huuhaaksi. 

Vanhan ajan navigaatio luottaa myös erilaisiin mittalaitteisiin enemmän kuin todellisuuteen. Sää tarkistetaan ennemmin puhelimen appista, kuin menemällä ulos. Tiede tutkii jo olemassa olevaa ja pyrkii todistamaan olemassa olevia ilmiöitä. Haasteena tietoisuuden uudessa ajassa on, että monille asioille ei ole vielä sopivia mittalaitteita keksittynä ja asiat tapahtuvat niin nopeasti, ettei tiede ehdi mukaan kuin vuosikymmenten viiveellä. 

Tieteen ollessa oma uskontonsa vanhassa ajassa (joka on olemassa uuden ajan kanssa rinnakkain), on turha pyrkiä käännyttämään ketään sydämen informaation äärelle, ennen kuin he ovat siihen itse valmiita. Tietoisuuden laajentumispolulla jokainen tulee siirtymään sydänkeskus navigaatioon, mutta teemme sen eri tahdissa. Tulevaisuudessa ketään ei ohjaa mieli, vaan tunne. 

TIETOISUUDEN UUDEN AJAN NAVIGAATIOJÄRJESTELMÄ

Uudessa ajassa, jota olemme jo alkaneet elämään, ei ulkoisella informaatiolla ole enää samaa merkitystä kuin ennen. Päänavigaattoriksi muodostuukin sisäinen informaatio: omat tunteet ja fiilikset. Vaikka jokin asia tulisi hyvin vahvasti ”totuutena” itsen ulkopuolelta, uuden ajan navigaatiota käyttävät osaavat tunnistaa, ettei informaatio ole heille. Se ei tunnu oikealta ja hyvältä. Ja siten he eivät luota siihen.

Meillä jokaisella on sisäinen navigaattori, mutta kaikki eivät ole vielä kytkeneet päälle omaansa. Tämän uuden systeemin käyttäminen vaatii mielestä pois laskeutumista ja tuntemisen aloittamista. Energiaa ei voi ajatella, sen voi vain tuntea. Oma korkeimpasi viestii tunteilla, ei sanoilla. 

Kun pyrit selittämään uuden ajan navigaatiota vanhaa systeemiä käyttävälle, on sama kuin selittäisit seinälle. Ulkoiseen informaatioon luottavat ja mielestä käsin elävät ihmiset eivät käsitä tunteita tai niiden sisältämää informaatiota. Iso joukko ihmisiä opettelee tuntemaan jälleen, ehkä olet yksi heistä. Aluksi se voi tuntua pelottavalta ja epämääräiseltä, kunnes saavutat uskon sijaan luottamusta sisäiseen ohjaukseesi. 

SISÄISEN NAVIGAATION HAASTEET

Kannustan luottamaan vain ja ainoastaan sisäiseen informaatioon, sillä se on lopulta ainoa mikä on korkeimmaksi parhaaksesi. Kukaan itsen ulkopuolelta ei voi tietää mitä tietoisuutesi on tälle matkalle valinnut polullesi. Meidän kaikkien korkein minä, tietoisuus, viestii meille tunteilla. Omaksi tehtäväksi jää kuunnella ja tunnustella tuota universaalia ja ääretöntä viisautta.

Ihmisyydessä isointa rohkeutta on kulkea suuntaan, joka tuntuu hyvältä ja oikealta, vaikka se poikkeaisi valtavirrasta. On paljon helpompaa tehdä niin kuin kaikki muut, kuin uskaltaa olla uskollinen sisäiselle totuudelle. Jos ja kun se herättää vanhan ajan navigoijissa vähättelyä, niin pidä sitä omana henkisenä harjoituksenasi. Miten pitäydyt omassa voimassa silloinkin, kun ulkoisesti sitä pyritään horjuttamaan. Miten kuljet sydän auki, vaikka se tuntuisi vaikealta.

Tulit elämään ilon ja inspiraation kautta ❣️

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>