Valitse korkein paras

energia tietoisuuden uusi aika tietoisuus Sep 07, 2022

Se mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksi, on kaikkien muidenkin korkeimmaksi parhaaksi.  

Usein ajatellaan, että meidän tulisi tehdä vain tekoja, jotka ovat muiden parhaaksi. Ehkä olet ihminen, joka pyrkii aina ajattelemaan muita ennen itseäsi. Yrittää olla pyllistämättä mihinkään suuntaan. Ja tätä pidetään hyveenä! Kaikkien pitäminen tyytyväisenä on kuitenkin mahdoton tehtävä ja se on yksi tekijä siinä, että ihmiset ovat tässä ajassa niin loppu.  

Jos olet koskaan pyrkinyt toimimaan pyllistelemättä, olet myös oppinut siitä jotain. Aina on joku, jonka mielestä et ole huomioinut hänen tarpeitaan, tehnyt tarpeeksi tai toiminut oikein. Kyseessä on loputon suo. Yhtä kun yrittää nuolla yhtä, niin toiselle näyttää pyllyä. On täysi illuusio pyrkiä pitämään kaikki tyytyväisenä, itsensä pidettynä hahmona ja samalla säilyttää sisäinen tasapaino.  

VALITSE OMA KORKEIN PARAS 

Kun elää oman korkeimpasi ohjauksessa ja kuuntelee mitä tunteiden kautta viestitään, ei voi toimia kenenkään epäeduksi. Kun elää mielestä käsin, toimii omista ehdollistumista käsin. Se mikä on sun korkein paras, on myös kaikkien muiden korkein paras. Maailma kaipaa läpinäkyvyyttä, sitä että uskalletaan ilmaista itseämme, tarpeitamme ja asettaa itsemme ykköseksi. Se on rakkautta, se on sydämestä käsin totuudellista elämistä. Ja siitä on myös kollektiiville suurin hyöty.  

Tulit tänne ilmaisemaan ja kokemaan henkeäsi fyysisyydessä. Jos yrität ilmaista muiden henkiä ja egoistisia tahtotiloja, keskityt vääriin asioihin. Tulit itsesi vuoksi, samalla hyödyttäen kaikkia muita omalla uniikilla olemuksellasi. Sun todellinen olemus pääsee ilmentymään ja tukemaan myös muita vain silloin, kun uskallat olla oma itsesi. Ilman nuolentaa ja pyllistelyä. Olla anteeksipyytelemättä sinä.   

UNIVERSAALI ÄLYKKYYS HUOMIOI KAIKKI  

Universaali älykkyys, jota tietoisuudeksi voidaan kutsua, huomioi kaikki osalliset ja heidän tarvitsemansa kokemukset sinun toimiessa oman korkeimman parhaasi mukaisesti. Ei tarvitse miettiä toimiiko oikein vai väärin, loukkaako tai aiheuttaako mielipahaa. Kun toimii miten sisäinen ohjaus ohjaa toimimaan, universaali älykkyys on jo huomioinut tämän.  

Itsensä viimeiseksi jättävä usein ajattelee tekevänsä palveluksen muille, unohtaa itsensä ja pelkää konflikteja. Miellyttäminen on kuitenkin päättyvä tie, joka ei johda muuhun kuin matalavärähteiseen tunteeseen nimeltä uhrius. On tullut aika tietoisuuden uudessa ajassa alkaa harjoitella korkeimman ohjauksessa olevaa tervettä itsekkyyttä.

Mitä jos vaan alkaisi tekemään kaikki valinnat sisäisen ohjauksen mukaisesti ja olisi valmis myös kantamaan vastuun reaktioista? Mikä on pahinta mitä voi tapahtua. Jos joku ihmissuhde on menossa konfliktiin, se menee siihen miellyttämisestä huolimatta. Toppahousukin tuntee sen, kun toinen ei ole vilpitön. Mitä vilpittömämpi ja läpinäkyvämpi uskallat olla omista tunteista ja tarpeista, sitä linjautuneemmin elät oman korkeimpasi kanssa. 

Lämmin rohkaisu itseilmaisulle, itsen priorisoinnille ja sisäisen ohjauksen kuuntelulle đŸ€  

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi  

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>