Vuosi 2022

tietoisuuden uusi aika Jan 11, 2022

Alkanut vuosi tuo tullessaan vedenjakoa, onhan veden vuosi. Ne ketkä ovat heräämässä ulos mielen unesta ja kollektiivin ohjelmoinnista, tekevät sen. Ne ketkä jatkavat 3D unessa, valitsevat myös jatkossa toistaiseksi kuorsaamisen. Tietoisuuden uusi aika on täällä ja yksilöt ovat tehneet valinnan olla siinä mukana jo kauan sitten. Kyse ei siis ole valinnoista tässä hetkessä, vaan sielun ja tietoisuuden hyvin pitkästä matkasta tähän aikaan, tähän kohtaan. 

PUHDISTUMISTA LUVASSA 

Mikä ikinä estää tietoisuutta laajentumasta, kehoa voimasta paremmin ja matalia värähteitä väistymästä omasta todellisuuskokemuksesta, tulee nyt pintaan. Tämä planeetta on heräämisen planeetta ja jyvät aletaan erottelemaan akanoista yhä selkeämmin. Osa saa yhä voimistuvia puhdistumisoireita, jotka palvelevat omaa heräämisprosessia.

Gaian keho on herännyt viidenteen ulottuvuuteen ja tietoisuus 7Dhen. Tällä planeetalla ei jatkossa voi kuljeskella ihmisiä, joiden värähde ei enää sovi tänne. Joten meitä tuetaan muun muassa auringon entiteetin Auroran puolesta aurinkotuulella, saamme joukkoomme uuden ajan lapsia 6D:hen ja yhä useampi ihminen herää elämään sydämestä käsin mielen sijaan. Todellisuudet jakaantuvat ja miljardeille sieluille tämä inkarnaatio on viimeinen tällä planeetalla. He jatkavat omaa evoluutionsa muilla maankaltaisilla planeetoilla.

Jokainen saa juuri niitä kehollisia kokemuksia, mitä oma prosessi tarvitsee. Mitä enemmän putsattavaa, sitä tiukemmat tai pitkittyneemmät oireet. Kuvitelma siitä, että kenenkään kehoon tulisi kokemukseksi jotain mikä ei yksilöä palvele, on toppahousuinen uskomus. Otat kuinka monta piikkiä tahansa tai syöt kilon vitamiineja päivässä, se ei värähdetasolla auta välttämään puhdistumisoireita, jos ne ovat tarpeen keholle värähteen nousuun liittyen.

NATISEVAT RAKENTEET

Se mikä ei enää palvele, jää yhä vahvemmin ja helpommin pois yksilöiden elämästä. Tämä ulottuu myös yhteiskuntatasolle. Rakenteet, jotka ovat heiluneet ja huojuneet, natisseet liitoksissaan jo pitkään, tulevat viimein voimakkaamman muutostarpeen eteen. Vanhaksi käyneiden pelastusyritysten sijaan olisi viimein aika antaa huojuvan rakenteen kaatua. Päästää irti siitä mikä ei enää yksinkertaisesti toimi ja alkaa rakentamaan uutta perustaa. Tämä on jo käynnissä, monella taajuudella ja eri tavoin. Vanhan täytyy antaa kuolla uuden alun sarastaessa.

Uskomusmalleista myös moni on tullut tiensä päähän. Suuri osa ihmisistä uskoo edelleen totuuden ja viisauden olevan itsensä ulkopuolella. Ihmisten passiivisuus astua omaan voimaan, kuuntelemaan sydämen ohjausta valinnoissa ja mielen ruokkiminen jatkuvalla informaatiotulvalla aiheuttavat uupumusta. Värähteen noustessa mieli ei yksinkertaisesti pysty olemaan mukana muutoksessa, vaan se joutuu antautumaan. Ne ketkä pistää eniten vastaan, pääsevät päästämään irti mm.burn outin kautta. Joka palvelee täydellisellä tavalla omaan todelliseen itseen laskeutumista.

Rakkauden värähteeseen ja oman sydämen avaamiseen liittyvä jumppa on osalle helpompaa tässä ajassa, mutta osalle entistä vaikeampaa. 4D:ssä on informaatiosota, joka löytää kaikkiin perspektiiveihin todisteet puolesta ja vastaan. Vasta kun tunteminen pääsee aktivoitumaan, alkaa herääminen ulos polariteeteista. Polariteetit palvelevat aikansa, sillä ne mahdollistavat lopulta rakkaudelta tuntuvan vaihtoehdon valinnan. 

TOTTELEVAISUUS VÄHENEE

Kun ihmisiä kurmuutetaan tarpeeksi kauan rajoitteilla, lopulta kaikissa meissä oleva vapauden kaipuu aktivoituu. Rajoitteet palvelevat tänäkin vuonna sisäisen vapauden pintautumista. Kuuliainen suomalainen joutuu uuden eteen, kun sen pitäisi alkaa laittaa vastaan ulkoapäin tuleville älyttömille auktoriteetin ohjeille. Se kipuilee ja miettii, että uskaltaisko ja onko tässä järkeä.

Mikään ei kuitenkaan muutu, niin kauan kun yksilöt jatkavat tätä tottelevaisuusharjoitusta ja kieltäytyvät kuuntelemasta omaa sisäistä viisauttaan. Todellisuudet eriytyvät yhä selkeämmin ja ovat olemassa jonkin aikaa rinnakkain. On omaan voimaan astumattomia yksilöitä ja niitä, jotka eivät kuuntele muuta kuin sisäistä viisauttaan ja navigoivat sen perusteella. Näiden kahden välinen polariteetti luo jännitettä, mutta samalla se tuo jokaiselle uuden valinnan mahdollisuuden.

Itsensä jo pitkälle kuljettaneet sielut tulevat kokemaan valtavaa vapautumista päästäessään irti kollektiivin tottelevaisuuden ja ohjelmoinnin rippeistä. He alkavat luomaan uusia tietoisuuden ajan aikajanoja, joita ei ole vielä koskaan luotu tälle planeetalle aiemmin. Niiden luominen tapahtuu pelottomasta ja ehdollistumattomasta kohdasta käsin, jossa ainoa kompassi on tunne. Se mikä tuntuu oikealta ja hyvältä, on se mitä luodaan. Informaatio tulee sydämestä, ei päästä.

UNIVERSUMILLA EI OLE KIIRE

Meillä ihmisillä on kiire ja kuvitelma, että asiat muuttuu muutamassa vuodessa. Muistetaan kuitenkin, että tietoisuuden kehitystä on tapahtunut omalla kohdallasi tuhansissa ja kymmenissä tuhansissa inkarnaatioissa, ettei tämä nyt ihan ole vuoden kahden prosessi. On puhuttu 2-5 ihmiselämän pituisesta matkasta kokonaisuudessaan siirryttäessä tietoisuuden uuteen aikaan. Lineaarisessa ajassa se on noin 200 vuotta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jokainen vuosi jo nyt toisi muutoksia. Uudet aikajanat ovat kaikkien käytössä jo nyt, jos taajuus niille yltää. Kaikki on jo nyt, tässä. Tulevaisuus on vain taajuus, jolla et vielä ole.

Universumilla ei ole kiire, se on ollut hyvinkin kärsivällinen tämän planeetan asukkaiden kehityspolun osalta. Kaikki vaiheet on tarvittu, jotta ollaan päästy eteenpäin. Nyt värähde tällä planeetalla on kuitenkin nousemassa niin radikaalisti, että myös muutosten tahti kiihtyy. Kaikki vaan tapahtuu nopeammin korkeammassa värähteessä, joka on nopeaa. Matalan hitaan värähteen aika alkaa olla ohi.  

Asiat, jotka eivät ole ottaneet tuulta alleen aiemmin, voivat tänä vuonna hyvin onnistua. Kokeile. Nyt meillä on vauhdikas tuki puolellamme viedä niin itseämme, kuin tämän planeetan kokonaisvärähdettä uuteen kohtaan. Anna itsellesi lupa olla rohkea ja pistä hihat heilumaan. Koskaan ei ole parempaa aikaa, kuin juuri nyt. Sillä kaikki muutokset tehdään aina nyt, ei sitten joskus!

Iloa vuoteen 2022,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>