SIELUNPOLKU

Meillä kaikilla on tehtävä tässä elämässä, dharma, jota olemme tulleet toteuttamaan.

Autan ja tuen sinua löytämään omasi, jotta voit elää ja palvella toteuttamalla sielusi kutsua.

Varaa aika Sielunpolku sessioon >>

Sielun tehtävä on sama koko elämän ajan, vaikka tekeminen voi muuttaa muotoaan. Jokaisella on oma, yksilöllinen tehtävä. Dharma.

 

Tulimme kaikki tukemaan ja auttamaan ihmiskuntaa jollain tavalla. Sielun tehtävä ei koskaan ole vain itseä koskettava, vaan se liittyy aina myös muihin.

Sielunpolku sessiossa autan sua näkemään, tuntemaan ja oivaltamaan oman tehtäväsi. Se ei auta, että kerron sen sinulle, vaikka saankin tämän tiedon. Tärkeintä on, että se avautuu ja näyttäytyy itsellesi ymmärryksen kautta sisimmästäsi käsin. 

Autan sessiossa kysymällä oikeita kysymyksiä, tukemalla tuntemista ja ohjaamalla katsomaan oikeista paikoista löytämään selkeyden sieluntehtävään. 

Beatan kokemus Sielunpolusta: 

Kiitos miljoonasti eilisestä matkasta! ❤️

Ihan mieletön kokemus, olin aivan ihanassa olotilassa koko illan ja vaikutus toki tuntuu edelleen. Eilen tuntui, että jotenkin aivan leijui, olin niin hyvässä flowssa. Ja kun tuolla liikuin, niin tuntui, että välitin niin paljon rakkautta kaikelle ja kaikille ympärillä.😄

Kvanttimeditaatio oli tosi ihana, auttaa kirjautumaan takaisin omaan aitoon, sisimpään itseen. Palautuu yhteys itseen. ❤️

Sielunpolku sessio

Tapaamme Zoomin kautta videoyhteydellä. 

Varaa itsellesi rauhallinen tila ja hetki Sielunpolku sessiota varten. Keskustelemme nähden toisemme, ohjaan sinua yhteyteen sielusi kanssa ja sessioon kuuluu myös tietoisuusmatka kvanttimeditaatiossa. 

Mitä saat Sielunpolussa:

 • Ymmärryksen omasta elämäntehtävästäsi 
 • Vastauksen kysymykseen miksi tulit maaplaneetalle
 • Miten toteutat ja ilmennät tehtävääsi 
 • Mitkä ovat jumalalliset lahjasi ja miten ne tukevat dharmaasi
 • Saat selville ydintunteesi, jolla taajuudella ytimesi värähtelee
 • Kvanttimeditaatio äänitteen itsenäistä dharma työskentelyä varten
 • Ymmärryksen miten sielu, oma korkein ja maallinen versio työskentelevät yhdessä.
Varaa Sielunpolku sessio 199€ >>

💚💚💚

” Kiitos kun tulkkasit ja kuvailit kaikkea ❤ Oli ihan eri kuunnella se info mitä saatiin jälkikäteen, kun en keskittynyt siihen kunnolla sessiossa. Halusin vaan sulautua siihen energiaan. Musta tuntuu tässä hetkessä, että sain sen pisaran auttamaan, että muistaisin ja tuntisin vahvemmin minne kuulun tai ylipäätään, että kuulun ja että mulla on merkitystä. Siihen on ollut haastavaa linjautua ja oon tuntenut usein sellaista jännää tyhjyyttä ja merkityksettömyyttä, kuulumattomuutta. Omaydin meditaatio oli ihana! Kiitos niin paljon, että mahdollistit tämän kokemuksen ❤. ” - Elisa

Sielunpolun selkiytyminen auttaa

Ymmärtämään miksi sinua kiinnostaa tietyt asiat


Ei ole ollenkaan sattumaa, että olet kiinnostunut tietyistä aiheista ja asioista. Ne ovat kutsuja sielultasi perehtyä juttuihin, jotka liittyvät jollain tavalla dharmaasi. Niiden parissa aika katoaa ja tekisit niitä vaikka ilmaiseksi, jos voisit. Ne inspiroivat ja laajentavat energiaasi. 

Liian usein meidän mieli kuitenkin ehtii väliin, ennen kuin me otetaan sisäisen ohjauksen ehdottelemia askelia. Tiedät varmasti tunteen, jossa ensin olet superinnoissani ja hetken päästä tai viimeistään seuraavana päivänä ajattelet olleesi ihan kreisi kuvitelmissasi. Miten se muka ikinä voisi onnistua ja kuinka siinä ideassa ei ollutkaan mitään järkeä. 

Ja näin tapahtuu kerta toisena jälkeen: uusien aikajanojen kuolema ja itsen pienenä, rajoittuneena ja matalavärähteisenä pitäminen. Sen sijaan meidän tulisi antaa itsemme kuulla ensin sisäistä ohjausta ja sitten alkaa toimia korkeimman ohjauksessa sielun toiveiden mukaisesti. Silloin olemme aina kohoavassa energiassa, tietoisuuden ohjauksessa ja sielumme kutsun toteutuksessa. Jota myös flowksi voidaan kutsua.

Tuntemaan ydintunnettasi, oman ytimesi taajuutta


Ydintunne on tärkeimpiä tietoja oman dharman lisäksi, jonka saat Sielunpolku sessiossa. Se auttaa ymmärtämään itseäsi ja omaa polkuasi, kun tiedät mitä tunnetta ytimesi värähtelee. Ja kuinka tämä ydintunne näyttäytyy kaikessa mitä teet. 

Meistä jokaisella on oma uniikki värähde, ei vain kokonaisvaltaisesti vaan myös sisällämme. Ei ole ketään yhtä uniikkia ja upeaa kuin sinä, joka olisi varustettu samoilla lahjoilla ja kyvyillä mitä sulla on. 

Ydintunteesi auttaa laajentumaan ja linjautumaan kaikissa päätöksissä, sekä pitämään sinut suorassa yhteydessä korkeimpaasi. Se on kuin energeettinen uniikki allekirjoituksesi, jolla on tehtävä tässä maailmassa. 

Ydintunteesi avulla liikutat esteitä ja teet maailmasta paremman paikan. Sillä silloin olet täysin sinä, niin sisäisesti tunnekokemuksena, kuin myös ulkoisena värähteenä. Luot tästä ydintunteesta käsin omaa todellisuuttasi. 

Ryhtyä toteuttamaan itseä linjassa sieluntehtävään


On erittäin selkeää tehdä päätöksiä liittyen työasioihin ja luomiseen, kun tietää mikä on oma dharma. On helppo esittää itselle kysymyksiä, onko tämä mitä olen tekemässä linjassa oman sielunpolkuni ja ydintunteeni kanssa. 

Monesti olemme jo linjautuneet jollain tasolla sieluntehtäväämme, mutta sen täysi potentiaali ei ole välttämättä vielä käytössä. Jos koet epäselvyyttä omasta tehtävästä ja elämä ei tunnu hyvältä, niin Sielunpolku sessio tukee henkilökohtaisen tehtävän kirkastamisessa.

Meillä ihmisillä on halu ymmärtää itseämme ja miksi teemme sitä mitä teemme. Oma why ja sen ilmentäminen siinä mihin päätämme energiaamme käyttää, on tärkeää. Raha ei ole why eikä itsensä turvassa pitäminen. Ne ovat mielen tasoisia ehdollistumia ja perustuvat erillisyyteen.

Sielu operoi pelottomalla ja paljon laajemmalla kentällä. Se haastaa meidän selättämään pelkomme ja tekemään asioita pelosta huolimatta. Tekemään pelosta rengin, joka palvelee kasvuamme ja tehtäväämme eikä rajoita sitä. 

Sielunpolku sessio 60-90min

199€

Tarjolla rajoitetun ajan

 • Selkeys omasta elämäntehtävästä
 • Oman ytimen värähteen selvittäminen 
 • Kvanttimeditaatio itsenäiseen dharma työskentelyyn
 • Sieluntehtävään linjautuminen energeettisesti
Lähdetään yhdessä matkalle sielun syvyyksiin >>

Kysymyksiä ja vastauksia

Oon sun tukena ja mentorina  

Mun nimi on Kaisa W Koskinen ja toimin Energiavalmentajana.  


Etsin ja kyselin vuosikausia omaa elämäntehtävääni. Kokeilin kaikenlaisia tekniikoita ja otin sessioita ihmisiltä, joiden piti auttaa mua näkemään oma dharmani. Kaikista oli hyötyä, mutta mikään ei toiminut yksinään. 

Lopulta tajusin, ettei sieluntehtävän selvittäminen ole itse asiassa vaikeaa. Se on sama, mikä on jo meidän ydinenergiassa. Sen pystyy tuntemaan, näkemään ja kokemaan, kun tietää miten se tehdään. Siinä olen sun apurina, autan sua löytämään tämän osan ja informaation itsestäsi. 

Koska olen selvätietoinen, saan sieluntehtävään liittyvän informaation myös suoraan. Mutta pointti ei ole, että joku ulkopuolinen kertoo sulle mikä on dharmasi. Tiedän ettei se auta, sillä olen elänyt sen läpi. Vaan oma dharma pitää itse löytää ja tuntea, jotta siitä käsin pystyy alkaa elämään. 

Kun mahdollisimman moni tietää mitä on tullut tänne tekemään, maailmasta tulee parempi paikka. Yhä useampi voi palvella paremmin ja päästää irti ihmistason olemassaolon kriisistä. Sulla on tehtävä ja funktio ja se on tärkeää. 

Olen saanut kutsun toimia tukena Sielunpolun kirkastamisessa ja se kuuluu omaan dharmaani. Mun tehtävä on tukea ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista ilon ja inspiraation kautta. Ydintunteeni on laajentuminen. Joten sydämeni pirskahtelee ilosta, kun saan tukea sua laajentumaan omaan sieluntehtäväsi kirkastumiseen! 

Sielunpolku

199€

Tarjolla rajoitetun ajan

 

 • Selkeys omasta elämäntehtävästä
 • Oman ytimen värähteen selvittäminen 
 • Kvanttimeditaatio itsenäiseen dharma työskentelyyn
 • Sieluntehtävään linjautuminen energeettisesti
Varaa itsellesi sopiva aika >>