Energia ja työ

energia Oct 05, 2018

Normaalin työuran pituus on nykyään 35 vuotta ja toppahousut laskee mielessään aamuisin, että montako kymmentä vuotta on vielä jäljellä, ennen ku pääsee eläkkeelle. Koska sillon voi sitten alkaa elään sitä oikeeta elämää, muuttaa epsanjaan ja nautiskella. Kokea viimein olevansa vapaa. Mutta unelman ja todellisuuden välissä on se 35 vuotta via doloroosaa, pimeitä aamuja ja ilotonta arkea paahdettavana.  

Mun vanhemmat ei ees ymmärrä kysymystä, kun niiltä kysyy, että nautitko sun työstä ja pääsitkö toteuttaan siinä itseäsi. Ne on ihan että mitä sää ny oikein kyselet. Töissä käytiin, koska oli lainaa ja perhe elätettävänä. Ei siinä kerinny kelaan, et onks tää kivaa ja mitähän muuta elämä vois tarjota kun tätä.   

Päivät oli maanantaista perjantaihin melko samanlaisia, aamupala nassuun, kersa kouluun ja kustannuspaikalle puurtaan. Sieltä himaan, perheelle apetta ja pari tuntia vapaa-aikaa. Joka meni yleensä siivoomiseen tai paitojen silittämiseen. Sit hyvissä ajoin nukkuun, et jaksaa taas aamulla herätä kustannuspaikalle aiheuttaan kustannuksia.   

Eli toisin sanoen luopumaan omasta vapaudestaan. Palkkahan on vastine menetetystä vapaa-ajasta työaikalain mukaan. Kun tota vuosikymmenten takasta menoa tarkastelee, niin kovin vähän tuntuu olevan muuttunut. Autot ja vaatteet on ehkä hienompia, ihmisten kämpät isompia, mutta kyllä se mentaliteetti siellä taustalla on ihan sama. Töitä tehdään, huvitti tai ei, jotta saadaan rahaa laskuihin.   

IHAN SAMA MIKÄ DUUNI  

Sillä ei ole oikeastaan mitään väliä mitä ihminen tekee työkseen. Ainoa millä on merkitystä energeettisesti, on se moodi millä niitä hommia tehdään. Jos se työ nähdään ja koetaan pakollisena, ei inspiroivana ja tylsänä, niin se on energeettinen itsemurha.  

Ihan mikä tahansa duuni voi olla todella inspiroiva universumin vapaalle agentille. Mietippä Keskisen kyläkaupan Tuulaa. Se on aivan haipissa, kun saa pyyhkiä ruokapöytiä ja viuhtoo meneen siivouskärrynsä kanssa. Meijän pitäis kaikkien ottaa mallia Tuulasta! Sillä on niin hyvä meno ja se rakastaa sitä mitä se tekee.  

Moni ajattelee, että yrittäjyys on ainoa keino toteuttaa itseänsä. Mää en usko niin. Kaikki ei halua olla oman elämänsä seppiä ja perustaa firmaa. Koska kaikkien polla ei kestä sitä tyhjän päällä olemista, arvaamattomuutta ja epävarmuutta. Ja onneksi ei tarvitsekaan.  

Mutta jokainen voi kelata, että tuottaako tämä työ mitä teen iloa. Saanko siinä toteuttaa itseäni ja inspiroiko se mua. Onko mun duunilla isompi merkitys, kun vaan asuntolainan takaisinmaksaminen? Sulla on uniikkeja lahjoja ja osaamista, jotka tukee sun elämäntehtävän toteuttamista ihmiskokemuksessa. Käytä niitä, hakeudu tehtäviin joissa olet omimmillasi.  

ENERGEETTISESTI LINJAUTUNUT DUUNI  

Rajattomien mahdollisuuksien Universumissa, jossa jokainen meistä luo oman kokemuksensa ja todellisuutensa, on energeettinen kardinaalimoka tehdä hommia, jotka ei resonoi. Miäti. Sää voisit valita tehdä ihan mitä vaan ja toteuttaa itseäsi miten vaan. Mutta sen sijaan olet ehkä valinnut olla kiinni jutussa, joka tuntuu ja maistuu anusaukolta.  

Tuolla on ihmisiä, jotka elättää ittensä mitä kreiseimmillä jutuilla. Niiden touhu inspiroi muita, koska muut tuntee sen energian, mitä se ihminen laittaa siihen työhönsä. Universumin näkökulmasta sillä mitä teet työksesi ei ole mitään merkitystä. Millä on merkitystä, on se FIILIS, mitä se duuni saa sussa aikaan. Se on energeettinen innostuksen taajuus, millä värähtelet.  

Mitä enemmän oot haipissa sun hommista, sitä linjautuneempi olet myös energeettisesti siihen. Mitä paremmalta se tuntuu, sitä sopivampaa se on sulle. Kun unohdat massin ja muut romeluurit, joiden perusteella mitään työtä ei pitäisi tehdä, niin oot jäljillä. 

Mitä sun sielu haluaa sun toteuttavan tässä elämässä? Mikä saa sut eloon ja unohtaan ajankulun? Sitä sun pitäis tehdä eikä puulta maistuvia juttuja, jotka pelkästään maksaa sun laskut mut köyhdyttää sielun. Nimittäin kukaan meistä ei tullut tänne vaan maksaan asuntolainaa ja delaan. Saati venaan 35 vuotta tunteakseen olevansa elossa ja vapaa.  

Kun kaipaat tukea ja visiota tuleviin työkuvioihin, varaa Energialuenta. Välitän selvätietoisessa luennassa sulle neuvoja muilta taajuuksilta omalta korkeimmaltasi, oppailta ja galaktisilta apujoukoilta. Kun haluat tietää oman sielun tehtäväsi tässä ihmiselämässä, niin se selviää Sielunpolku-sessiossa

Seuraa iloa, XO Kaisa  

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja  

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>