Ihmiskunnan energeettinen kehittyminen

energeettinen kehittyminen rakkaus tietoisuus uusi aika Oct 10, 2023
tietoisuus

Puhutaan uudesta ja vanhasta maailmasta, energioiden nousemisesta ja kiihtymisestä, tietoisuuden laajentumisesta sekä ihmiskunnan energeettisestä evoluutiosta. Mutta mitä nämä oikeastaan tarkoittaa ja miten se näyttäytyy meidän jokaisen arjessa?  

KEHITTYMINEN ON KOODATTU MEIHIN  

Energeettinen kehityspolku on kaikkeuteen koodattu systeemi, jossa jokainen sivilisaatio pyrkii kehittymään paremmaksi versioksi itseään. Se tarkoittaa käytännön tasolla sitä, että muutos on ainoa pysyvä asia ja se tuo mukanaan välillä epämukaviakin kokemuksia. Muutoksen myötä viemme itseämme uusiin kohtiin, jossa olemme tietoisempia, korkeavärähteisempiä ja elämme enemmän rakkaudesta käsin erillisyyden sijaan.  

Isoimpia tämän hetken käytännön tason muutoksia on siirtymä päästä sydämeen. Olemme neljännen ulottuvuuden aikakaudella vahvistaneet monin tavoin älyä, mentaalisuutta ja asioiden kontrollointia pyrkimyksenä saada mielen avulla asiat sujumaan halutulla tavalla. Seuraava askel on sydämestä käsin eläminen, jossa päätöksentekoa ei määrittelekään tieto, vaan tunne.  

Viides ulottuvuus (5D eli viides dimensio) on värähdetaajuus, jossa jokainen tulee huomaamaan mentaalisuuden ja sydämestä käsin elämisen eron. Se tulee selkeästi näytille ihmisen todellisuuskokemuksessa, että hän ei pysty enää navigoimaan pelkästään rationaalisuuden ja mentaalisuuden maailmasta käsin. Se yksinkertaisesti tuntuu liian pahalta.  

UUSI JA VANHA MAAILMA 

Uudessa maailmassa eli taajuudessa yksilöt kykenevät ymmärtämään miksi he ovat tulleet tälle planeetalle, mikä on heidän evolutiivinen kehityskaarensa ja miten he aktivoivat oman energiansa hyödyttämään niin itseään, kuin muita. Meistä kukaan ei ole tullut tänne vain itsemme vuoksi, vaan jokaisella on myös suurempi energeettinen tehtävä. Autan ymmärtämään tätä Sielunpolku sessiossa.  

Vanhan maailman keinoja ovat olleet hallinta, kontrolli ja pelko. Kun ihmisen energiajärjestelmä alkaa kehittymään ja avautumaan, hän alkaa tuntea enemmän ja vahvemmin. Tällöin pelkopohjainen yhteiskuntarakenne sekä vanhan maailman agendalla toimivat henkilöt eivät enää resonoi. Sen sijaan voi tulla jopa vastustusta ottaa omaan energiajärjestelmään vastaan mitään pelkopohjaista materiaalia, kuten uutisia tai muuta mentaalisuutta vahvistavaa informaatiota.  

Alat tuntemaan mitä kuluttamasi informaatio aktivoi. Aktivoiko se sydäntä aukeamaan ja tuntuuko se hyvältä. Vai saatko siitä pelkoa ja mielen aktivoitumista ajattelemaan mitä kaikkea voi tapahtua. Murehtiminen ja pelon kautta eläminen ovat vanhan maailman tapoja, jotka ovat meistä jokaiselle hyvin tuttuja. Mutta viedäksesi itsesi uuteen värähteeseen, uuden maan taajuuteen, on aktivoitava sydän tuntemaan ja edettävä pelosta huolimatta. Mieli ei lakkaa pelkäämästä, sillä ei vaan enää ole valtaa estää etenemistäsi.  

TIETOISUUDEN LAAJENTUMINEN  

Tietoiset ihmiset puhuvat tietoisuuden laajentumisesta, mutta siitä kiinni saaminen voi olla aika hankalaa. Miten se näyttäytyy ja mistä voi tietää oman tietoisuutensa laajentuneen? Tietoisuuden laajentuminen on yhtä lailla meihin koodattu luontainen evoluutioprosessi, kuten on energiajärjestelmän kehittyminenkin. Tietoisuus käytännössä laajenee, kun päästää irti lukkiutuneista perspektiiveistä, jotka ovat estäneet nähdä asioita laajemmin.  

Tiedät tietoisuutesi laajentuneen, kun huomaat tarkastelevasi asioita laajemmasta tulokulmasta. Alat ymmärtämään isompia syy-seuraus-suhteita ja huomaat olevasi armollisempi maailmaa kohtaan. Ajatukset sisältävät vähemmän tuomintaa, sillä ymmärrät miksi asiat menevät tietyllä tavalla. Näet kuinka itse olet kuljettanut oman polkusi eri vaiheiden läpi, jotka kaikki ovat palvelleet omaa tietoisuutesi evoluutiota näkemään siunauksia rankoissakin kokemuksissa. 

Emme kehittyisi niin energeettisesti kuin myös tietoisuustasolla, jos emme kohtaisi asioita epäharmonian kautta. Mitä enemmän koemme olevamme epätasapainossa, sitä kiihkeämmin etsimme ratkaisuja tasapainoon pääsemiseksi. Kaaos luo lopulta harmoniaa. Tietoisuus laajenee epäharmoniassa, kun se joutuu kohtaamaan asioita, mitkä pitävät itsen lukittuna tiettyyn kohtaan. Kokemus mitä tietoisuus luo todellisuuteemme, auttaa vapautumaan lukkiutuneesta perspektiivistä. Ja yhtäkkiä sulla onkin uusi tulokulma, laajempi perspektiivi mistä käsin tarkastelet elämää.  

Vain rakkaus on totta, kaikki muut perspektiivit ovat harhaisia ja perustuvat erillisyyteen. Anna rakkauden värähteen ratkaista kaikki ihmistason ongelmasi ❤️

Iloa ja rakkautta, 

Kaisa 

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi 

PS. Olethan jo kuunnellut UniversumiPodcastia? Jos et, niin lämmin suositus! Podia on kuunneltu jo yli 50 000 kertaa ja sen avulla laajennat tietoisuuttasi vauhdilla ❣️

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>