Sielunpolkuna levollinen rakkaus

sielunpolku tietoisuus Apr 07, 2022

Oletko miettinyt omaa sieluntehtävääsi, dharmaasi? Mistä tulit ja mitä tekemään ihmisyyteen? Sielunpolku sessiossa otamme elämäntehtävästäsi selvää ja saat moniulotteista ymmärrystä itsestäsi. Sielunpolku – bloggauksissa kerron millainen matka asiakkaalla on ollut Sielunpolku-sessiossa ja mitä sen aikana hänelle on selvinnyt. Päähahmona on aina Pirkko Toppahousu, tuo ihmiseksi inkarnoitunut moniulotteinen olento, joka unohduksen verhon läpi kuljettuaan on unohtanut alkuperänsä ja galaktisen tehtävänsä. Se hänelle uudelleen kirkastuu Sielunpolku-sessiossa.  

MATKA KOTITÄHDELLE 

Pirkko tunsi syvää vetoa, muttei päässyt fyysisesti perille kotitähdelleen omin avuin. Hän kuitenkin tiesi sydämessään, että oli olemassa keino päästä takaisin kotiin. Tähdelle pääsy oli suojattu ulkopuolisilta ja kuljetus järjestyi niille, joilla oli oikeus kulkea sinne. Pirkko pyysi apuun enkeleitä, jotka nostivat hänet ilmaan ja kuljettivat perille tähdelle suoja-alueen yli.  

Tähdelle saavuttaessa Pirkolla ei ollut enää fyysistä kehoa. Hahmo oli pelkkää valo-energiaa. Tähden ympäristö ja sen maisemat olivat väreiltään hyvin kirkkaat, mutta ketään muita ei näkynyt sinne saavuttaessa. Pyysin kysymään missä kaikki ovat. Pirkon paikallinen hahmo tiesi, että tähdellä asuvia olentoja löytyy läheisen vesiputouksen uumenissa olevasta luolasta. Joten hän kulki sinne valo hahmossaan ja löysi muita kaltaisiaan luolasta.  

UUPUNEITA IHMISIÄ LUOLASSA 

Luolassa oli muutamia samankaltaisia valohahmoja kuin Pirkko, mutta siellä oli myös likaisen näköisiä ihmisiä. Pirkko alkoi selvittämään, mitä ihmiset tekivät siellä. Selvisi, että he ovat uupumuksesta kärsiviä sieluja ja ovat tulleet tänne planeetalle parantumaan, palautumaan ja energisoitumaan.  

Ihmishahmoja ei kuitenkaan pystynyt energeettisesti hoitamaan ilman lupaa. Heidän täytyi itse haluta parantumista ja energeettistä tukea. Vasta sen ilmaistuaan, he alkoivat parantumaan. Luolan valo-hahmot hakivat heille vesiputouksesta parantavaa vettä ja toimivat tarvittavana tukena. Kaikki tähdellä oleva ruoka, vesi ja energia olivat parantavia. 

OMAN DHARMAN SELKIYTYMINEN 

Keskustelun kautta luolassa olevien valo-olentojen kanssa selviää, että he ovat energeettisiä parantajia. Muut olennot voivat parantua vain oleilemalla heidän seurassaan, eikä valohahmon välttämättä tarvitse itse tehdä mitään aktiivisesti. Pirkko ymmärsi hänessä olevan tuon saman parantavan energian ihmisyydessä, sillä hän on kotoisin tältä parantavalta tähdeltä.  

Pirkon käydessä kotiplaneettansa kollegan kanssa keskustelua selviää, että samaiselta tähdeltä on maapallolle inkarnoituneena satoja, jopa tuhansia muitakin valo-olentoja ihmisiksi. Heillä kaikilla on samantyyppinen tehtävä. Auttaa ihmisiä raskaassa taajuudessa selviämisessä ja antaa tarvittaessa energeettistä tukea. Mutta ihmisen täytyy itse sitä haluta, jotta hänelle avautuu tämä parantavan energian väylä tähteläisen seurassa.  

Kyetäkseen auttamaan ja tukemaan ihmisyydessä muita, Pirkko on valinnut käydä läpi uupumuksen ymmärtääkseen sitä paremmin. Siten hän tietää miltä uupuminen tuntuu ja mitä vaatii päästä ulos siitä. Pirkolla on myös luontaisia lahjoja tässä elämässä, jotka auttavat häntä toteuttamaan elämäntehtäväänsä. Näihin kuuluu muun muassa kyky olla läsnä keskusteluissa, kuulla toista ja parantaa omalla energialla vain olemalla toisen seurassa.  

OMA ENERGEETTINEN YDIN  

Palauduttuaan henkiseen sydämeen Pirkko saa energeettisen tuntuman omasta ydinenergiastaan. Lähinnä sitä kuvaaviksi sanoiksi muodostuu levollinen rakkaus. Se on sama, joka on kotitähden olentojen ydinenergia ja miltä tähdellä tuntuu.  

Tultuaan takaisin ihmistietoisuuteen, Pirkolla on uudenlainen käsitys omasta tehtävästään ja miksi on ihmisyydessä valinnut tiettyjä vaikeitakin kokemuksia itselleen. Nyt on myös helpompi ymmärtää kaipausta, joka valtaa ajoittain ja tuntuu halulta päästä kotiin. Nyt tiedetään missä se koti on ja miltä siellä tuntuu.  

Varaa oma Sielunpolku-sessio sähköisestä kalenterista >> 

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja 

Energialuenta (puhelimitse)

Energialuenta on tunnin pituinen selvänäkösessio puhelimitse, jossa toimitan sulle informaatiota muilta taajuuksilta. Olen selvätietoinen, saan informaatiota usealla eri tavalla henkioppailta, tietoisuudelta ja moniulotteisilta olennoilta.

Tutustu Energialuentaan >>

TietoisuusValmennus (Zoomissa)

Saa tietoinen näkökulma oman elämän haasteeseen. Ymmärrä mitä voit tehdä ja mihin voit vaikuttaa. Shiftaa perspektiivisi isompaan kuvaan, jossa ymmärrät miten kokemus palvelee ja miten pääset asiassa eteenpäin.

Tutustu TietoisuusValmennukseen >>