Mitä on tietoisuuden uusi aika

tietoisuuden uusi aika tietoisuus May 03, 2023

Mikä on aikakausi, johon ihmiskollektiivi parhaillaan siirtyy? Mitä muutoksia se tarkoittaa yksilötasolla, entä yhteiskuntatasolla? Miten navigoit tämän ajan läpi, joka tulee muuntamaan kokemuksen tällä planeetalla?

Siirrymme ihmiskuntana uusille aikajanoille, elämään uudessa taajuudessa. Tietoisuuden uusi aika on rakkauden aika. Se on aika, jossa jokainen tulee elämään enemmän sydämestä, kuin päästä käsin. Melko vaikea kuvitella? Sitä kohden mennään vauhdilla jo nyt! Ihmiset avautuvat tuntemaan ja aistimaan, kuuntelemaan sisäistä ohjausta ja toimimaan sen mukaisesti. Maailma ympärillämme muuttuu, kun yksilöiden taajuus muuttuu.

MUUTTUVAT RAKENTEET

Muutos sisältää usein myös jonkin verran kaaosta. Vanhan on hajottava, jotta uutta voi syntyä tilalle. Sisäinen maailma muuttuu, joka heijastuu myös ulkoiseen. Toimimattomat systeemit ja rakenteet tulevat tiensä päähän, koska ne eivät ole rakentuneet energeettisesti kestävälle pohjalle. Tunnet muutokset itsessäsi ja näet muutokset yhteiskuntatasolla erilaisina kriiseiksi kutsuttuina. Kriisin sijaan voisi käyttää termiä siirtymä. Siirrymme vanhasta uuteen.

Suppeasta tietoisuusperspektiivistä yksittäiset tapahtumat ja tapahtumaketjut näyttäytyvät ikävinä ja uhkaavina. Laajemmasta perspektiivistä katsottuna on mahdollisuus nähdä niiden täydellisyys ja oikea-aikaisuus. Tuen tietoisuuden laajentumista 5D Heimossa. Muutoksen keskellä meistä kuoritaan myös mielen kontrollia, joka haluaa aina tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Monien asioiden osalta uusi tila ei vielä näy selkeänä. Vanha murtuu ja sen alta nousee uusi, toimivampi ja kestävämpi rakenne. Ennen uutta on kuitenkin annettava vanhan hajota atomeiksi ja luotettava uuden rakentumiseen, kun sen aika on. 

YMMÄRTÄMÄLLÄ ITSEÄSI, TULET TODELLISEKSI ITSEKSI

Matka mielen maailmasta sydämeen on monivaiheinen. Se sisältää uudenlaista itseen tutustumista. Kuka minä oikeasti olen ja miksi olen ihmisyydessä? Mikä on funktioni, mihin mun kannattaisi käyttää aikaa ja energiaa? Kun tunnet itsesi, alat olemaan enemmän sitä mitä olet egon kerrosten alla. Alat ilmentämään sisäistä olemustasi ja jätät kaiken sen taakse, joka ei enää palvele laajentumistasi.

Moni keskittyy sen miettimiseen, mitä pitäisi tehdä. Tietoisuuden uudessa ajassa oleminen nousee tekemistä tärkeämmäksi. Mitä jos teet juuri oikeita asioista, sydämen asioita, kun keskityt olemiseen jatkuvan tekemisen sijasta? Mitä jos inspiroivat ideat voivat pintautua vain, kun antaa itsensä ensin olla. Mitä kaikkea pakenen jatkuvaan sykkimiseen ja tekemiseen? Oleminen ei tarkoita sitä, etteikö koskaan tekisi mitään. Sen sijaan se luo orgaanisen flown kaikelle tekemiselle. Toimintaan ryhdytään, kun idea toteutukseen nousee sisuksista ja inspiraation impulssi virtaa lävitse. Saat inspiraation myötä saman asian tehtyä monta kertaa lyhyemmässä ajassa, kuin väkisin vääntämällä.

RAKKAUSNAVIGAATIO

Päissään eläminen eli päästä käsin eläminen on tullut yksinkertaisesti päätökseen. Meillä on enemmän henkistä ja mentaalista pahoinvointia kuin koskaan. Ihmiset ovat totaalisen loppu, jos ei vielä burnoutissa, niin moni on sen kynnyksellä. Joka on täydellistä. Kun virta loppuu, on kysyttävä itseltä mikä on tärkeää. Palataan perusasioihin ja valitaan sieltä hyvältä tuntuvat asiat. Tajutaan oman yksinkertaisen arjen ja elämän olevan tärkeintä. Sen ympärille rakentuu kaikki muu.

Kun aiemmin navigaatiota elämässä on tehty suorittamalla ja kuvittelemalla saavutusten tuovan tasapainon sekä onnen, päästään itse kokemaan, ettei näin ole. Tasapaino ja onnellisuus koostuukin jostain muusta, kuin mielen jatkuvasti muuttuvien tahtotilojen perässä juoksemisesta. Aletaan kuuntelemaan tunteita. Mitä minä oikeasti haluan ja mihin sisimpäni ohjaa. Siirrytään egoistisesta pään kautta navigoinnista sydämeen, jossa tunteet ohjaavat enemmän kuin järki.

Kun kaikki ihmiset alkavat navigoimaan sydämellään, tästä planeetasta ei yksistään tule parempi paikka elää, vaan siitä tulee tasapainoinen. Jokainen tuo kortensa kekoon omalla uniikilla osaamisellaan ja ihmiset toimivat niin omaksi, kuin myös kaikkien muiden parhaaksi. Sillä sydän ei koskaan ohjaa tuhoamaan, vihaamaan, erillistämään tai ahnehtimaan. Vaan se mitä teet sydämestä käsin on sun korkein paras ja näin ollen myös kaikkien muiden korkein paras.

Uutta aikaa jo läpieläen 💚

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentajasi

VapausSessio (Zoomissa 60min)

Kun kaipaat selkeyttä ja vapautta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, toimitan niihin vastauksia toisilta taajuuksilta korkeimmaltasi ja oppailtasi. Samalla hoidan aiheita, jotta ne liikkuvat vapauteen erillisyydestä session aikana. 

Tutustu VapausSessioon >>

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>